Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Egyáltalán nem nulla, de gólesőre nem lehetett számítani amúgy sem.Az elején rúghattak volna egyet, meg volt a lehetőségük!
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Jaja, megvolt. Mondjuk ezen a vb-n sok lehetőségükből nem lett végül gól
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Az a baj, hogy csak játszanak egymással. Nincsenek támadások, nincsenek helyzetek.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Az a baj, hogy csak játszanak egymással. Nincsenek támadások, nincsenek helyzetek.Jaja, csak passzolgatnak.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Van Bommelnek a fülébe dugnék 2000 vuvuzelát és egyszerre fújnám meg. Büdös kötsög favágó!
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Szánalams az egész. Mintha a Nyiregyháza játszana.Mucsajröcsögei tartalék kerettel
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Van Bommelnek a fülébe dugnék 2000 vuvuzelát és egyszerre fújnám meg. Büdös kötsög favágó! Elvihetné valami *** Cassillas világklasszis!. Casillas az isten
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Mucsajröcsögei tartalék kerettel Ja. Gól nélkül? Nevetséges. Holnap elmegyek focistának. Így én is tudok.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Ekkora nulla meccset már rég láttam. Monjuk a Német-Spanyol is csak annyival volt jobb hogy 90 perc alatt esett egy gól.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Frenkie. Neked se lehetett jó napod ma. Miért gondolod? Teljesen ok minden. Jó a kedvem.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Robbenen nagyobbat rántottak mint Iniestan, de egyik sem érdemelt volna még szabadrúgást se.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Miért gondolod? Teljesen ok minden. Jó a kedvem. Akkor bocs'.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve B*sszameg. Mondom 11-esek jönnek erre a spanyolok nem berúgják?
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Grat. MissKarrde a 3 pontért! Spanyolország a 2010-es Világbajnok!
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Barnez, köszi Nagyon örülök a spanyol győzelemhez Amennyit a hollandok meg szabálytalankodtak, nem érdemelték volna meg a győzelmet, de csak azért. Na mindegy, ez már így marad
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Spanyolország a 2010-es Világbajnok! Igen? Az tök jó. Nem sokat tudok róüluk, csak annyit, hogy van náluk egy Csabi Alonso nevű emberke vagy csak volt, nem tudom, de az tetszett
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Német-holland döntőnek kellett volna lennie. Na mindegy spanyolok.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Nem sokat tudok róüluk, csak annyit, hogy van náluk egy Csabi Alonso nevű emberke vagy csak volt, nem tudom, de az tetszett Még van, egy csomót játszott, de azt hiszem, nem egészen így kell írni a keresztnevét
Hozzászólás ideje: 2010. Július 11.15 éve Szép volt ESPANA. :) Örülök a győzelmüknek. A favágó hollandok meg mehetnek sírni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.