Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondoltam berakom ide. Kicsit szórakoztam Photoshoppal, szeretek új dolgokat kipróbálni. Bal oldalt eredeti kép, jobboldali általam kiszínezett, remélem tetszik :D

602941_540260685998676_721365826_n.jpg

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszik! Nehéz egy ilyet összehozni?

Köszi. :D Egyáltalán nem, 10 perc az egész :) Megtanítalak rá ha akarod. :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Hát ezt komolya nem hiszem el...egyszer fogadok sportra...ProBowl...erre úgy kikap a csapat akikre tettem, hogy még az eredményre is csúnya nézni. :D Tettem a SBra is pénzt, de azt hittem annak a veszteségét ebből fedezem majd. :D Fákk. :D

Hozzászólás ideje:

Első szabály: gálameccsre, barátságos meccsre sosem fogadunk. :)

Hát ezt előbb is mondhattad volna. :D Am kb a SuperBownlon belül megtettem még vagy 20 fogadást. :D Ki kezdi, gólok összege páratlan, leghosszabb TD, minden b-romságot. :D :D :D Kíváncsi leszek. :D

Hozzászólás ideje:

Igen láttam már de nem lehet megunni. Akkora szövegei vannak ennek az embernek, egyszer jó lenne vele személyesen is találkozni. :D :D iszonyú nagy arc lehet. Sőt nem csak találkozni, együtt edzeni kicsit. :D Na ezt a videót fogom majd FBra betenni nemsokára. :):peace:

Hozzászólás ideje:

Sajna mivel ismerem magam hogy nem tudnám a fáradtság miatt élvezni a meccset, ezért én reggel azonnal leszedem, kikapcsolom a mobilom és egyből az letöltőoldalt nyitom meg, és azonnal megnézem. :) Valszeg rámegy az egész délelőtt. :D Annyira várom már!!!!

Hozzászólás ideje:

Igen, nekem is pont ez jutott eszembe. :) De a technika ördöge nem válogat a nemzetek között, maximum az amerikaiak nem görcsölnek annyira rá egy ilyen bakira, mint mi. Persze várjuk ki a végét, hogy holnap mit írnak a jenki lapok. :D

Hozzászólás ideje:

ATyaúristen. felkeltem, várnom kellett egy órát mire feltették, azonnal letölt, nem dolgoztam és egyből néztem. Hát ez a meccs valami hihetetlen volt. Én is annyira megnyugodtan az elején, főleg a visszahordás után, hogy utána hidegzuhanyként értek a fejlemények, konkrétan elfehéredtem, és 5 centiről néztem a kijelzőt. Eszméletlenül szoros volt ez a meccs a végére. És bármikor ott volt benne a csoda lehetősége a 49ers odalalán. De mit mondhatnék... :) NEm hiába választottam magamnak ezt a csapatot. :D Flacco egy állat, rájátszásban megmutatta még ha a szezon alatt nem is mutatta meg annyira. Atyám mekkora volt ez. PFFF. :D Most végre újra nézhetek FBot hallgathatok rádiót stb. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.