Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 23. Újabb előny a konzol mellett. Amúgy nekem is megvolt a 08, a Pittsbourgh-gel toltam, de csak a divisionalig jutottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 26. Gondoltam berakom ide. Kicsit szórakoztam Photoshoppal, szeretek új dolgokat kipróbálni. Bal oldalt eredeti kép, jobboldali általam kiszínezett, remélem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Nekem nagyon tetszik! Nehéz egy ilyet összehozni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. (szerkesztve) Nekem nagyon tetszik! Nehéz egy ilyet összehozni? Köszi. Egyáltalán nem, 10 perc az egész Megtanítalak rá ha akarod. Szerkesztve: 2013. Január 27. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Ki szerepel amúgy a képen? Fangio? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 27. Ki szerepel amúgy a képen? Fangio? Talált, süllyed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Hát ezt komolya nem hiszem el...egyszer fogadok sportra...ProBowl...erre úgy kikap a csapat akikre tettem, hogy még az eredményre is csúnya nézni. Tettem a SBra is pénzt, de azt hittem annak a veszteségét ebből fedezem majd. Fákk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 28. Első szabály: gálameccsre, barátságos meccsre sosem fogadunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 29. Első szabály: gálameccsre, barátságos meccsre sosem fogadunk. Hát ezt előbb is mondhattad volna. Am kb a SuperBownlon belül megtettem még vagy 20 fogadást. Ki kezdi, gólok összege páratlan, leghosszabb TD, minden b-romságot. :D Kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Kudar, ezzel kezdődik az Xboxon mindig a Madden. Egyből te jutottál eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=mmR51VP34SM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Igen láttam már de nem lehet megunni. Akkora szövegei vannak ennek az embernek, egyszer jó lenne vele személyesen is találkozni. :D iszonyú nagy arc lehet. Sőt nem csak találkozni, együtt edzeni kicsit. Na ezt a videót fogom majd FBra betenni nemsokára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Ki nézi holnap élőben a Super Bowlt? Már alig várom.. Kedvenc csapatom a Denver kiesett, de ennek ellenére a Baltimore csapatának szurkolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Én is megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 2. Sajna mivel ismerem magam hogy nem tudnám a fáradtság miatt élvezni a meccset, ezért én reggel azonnal leszedem, kikapcsolom a mobilom és egyből az letöltőoldalt nyitom meg, és azonnal megnézem. Valszeg rámegy az egész délelőtt. Annyira várom már!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 3. Egy kis felvezető: :D Ki virraszt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Én. Azt még nem tudom, hogy a legvégéig kitartok-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Csak legyen szoros. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy szoros lesz, hacsak a 49ers össze nem kapja magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. "Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Ez most tipikusan olyan szitu, amire azt mondanánk, ha nálunk történik, hogy az USA-ban ilyen elképzelhetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Igen, nekem is pont ez jutott eszembe. De a technika ördöge nem válogat a nemzetek között, maximum az amerikaiak nem görcsölnek annyira rá egy ilyen bakira, mint mi. Persze várjuk ki a végét, hogy holnap mit írnak a jenki lapok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Hohó!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Na, lesz egy jó negyedik negyed? A San Franciscónak most nagyon jól kell védekeznie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Hát ez hihetetleeeen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Azért most örülök ennek a bírói ítéletnek. Pedig nem volt jogos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Fúúúú, egyáltalán nem. De én is örülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. (szerkesztve) Azt a rohadt :D Ez nagyon szép volt Szerkesztve: 2013. Február 4. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Pfűűű milyen végjáték lesz itt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Most már nem bánom, hogy az áramszünetnél nem mentem el aludni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Február 4. ATyaúristen. felkeltem, várnom kellett egy órát mire feltették, azonnal letölt, nem dolgoztam és egyből néztem. Hát ez a meccs valami hihetetlen volt. Én is annyira megnyugodtan az elején, főleg a visszahordás után, hogy utána hidegzuhanyként értek a fejlemények, konkrétan elfehéredtem, és 5 centiről néztem a kijelzőt. Eszméletlenül szoros volt ez a meccs a végére. És bármikor ott volt benne a csoda lehetősége a 49ers odalalán. De mit mondhatnék... NEm hiába választottam magamnak ezt a csapatot. Flacco egy állat, rájátszásban megmutatta még ha a szezon alatt nem is mutatta meg annyira. Atyám mekkora volt ez. PFFF. Most végre újra nézhetek FBot hallgathatok rádiót stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.