Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Khmmm... és amikor Schumi a saját öccsét hajszál híján felkente a palánkra? Meg amikor a 97-es szezonban szándékosan koccant Villeneuve-vel, hogy az kiessen és ővé legyen a vb cím (ami végül V-vé lett)? Az összes pontját elvették akkor. Szóval MS csinált nagyon csúnya dolgokat. Másokkal is megtörténik. Az illető lassú volt és feltartotta Alonsot, ami nem ok arra, hogy integessen, de érthetővé teszi. Én nem mondtam, hogy schumi mindig is szent volt, de akkor se szimpi alonzó viselkedése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. És a kommentátor is meghalt. "Ottó gyere vissza, mert sárga lapot fogsz kapni. Nem kell! Nem kell!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Miért is szégyen? Szerintem nagyon is becsülendő, ha valaki hat pontot tud szerezni egy VB-n. Nulla ponttal kiesni, az égő. Ööö... nem szó szerint értettem Ez nálam ilyen különös szleng... szóval az már nagyon nagy pech, ha valaki így esik ki, így értettem Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. A pech és a szégyen között hatalmas különbség van. : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Nagyon jól tudom Mindegy, ezt most hosszú lenne megmagyarázni, a lényeg, hogy használok egy ilyen fura szlenget. Ha valaki már nagyon nagyon peches körülmények közé csöppen, akkor a helyzetre szoktam rámondani, hogy ez már szégyen! Nem kérem, hogy megértsd, de ez van Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Én nem mondtam, hogy schumi mindig is szent volt, de akkor se szimpi alonzó viselkedése. Hát nem, de én csak azt próbáltam magyarázni, hogy egyik sem különb a másiknál. Nekem MS nem szimpi úgy ahogy van, kb. annyira nem bírom, mint te Alonsot (aki meg az én kedvencem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. De mégse lehetünk mérgesek Schumira azért, amit évekkel ezelött csinált.. Alonso viszont most volt... hmmm... gyökér (igen, én is Schumi fan vagyok ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Egyik kutya, a másik eb, ez a lényeg. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Nem-nem! Sumi a király, alonzó lúzer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Ody: Jól rátapintottál a lényegre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Elnézést, nekem inkább az Alonso ténykedéséhez fűzött kommentárral van bajom Nem sokat szoktam hasonló módon szidni a Ti kedvenceteket (vagyis törekszem erre erősen), mert tekintettel vagyok arra, hogy attól még, hogy én nem szeretem, mások igen. Attól, hogy ezek az esetek régen voltak, még megtörténtek. Nem hiszem, hogy ma nem tenne meg ilyeneket, ha ott lenne a lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Ody: Jól rátapintottál a lényegre Szegény Karrde biztos kész van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Azt hiszem, én innentől hanyagolni fogom az F1 témát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Azt hiszem, én innentől hanyagolni fogom az F1 témát Ennyire szíveden viseled a spanyolt? Ne már... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Engem nem érint személyesen, ha valaki szidja Schumit, de most hogy tudom, hogy téged bánt a kedvenced leszolása én mostantól hanyagolom a dolgot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Szerintem sem szép dolog úgy leszólni a másik kedvencét, hogy közben a miénk sem makulátlan... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Eszem azt a patyolat lelketeket, akkor nem szólok. Azért ennyire nem vagyok oda értük. Felőlem szidhatják schumahert, engem abszolút hidegen hagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Jaj... hát azért ránk ne szakadjon az ég. Tényleg bocs, hogy szoltunk meg minden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Nem fog Csak nem mindig bírok minden felett szó nélkül elmenni, néha érzékenyebben reagálok, mint kellene. Van ilyen. És nem fogom szidni MS-t, max megmondom normálisan, ha valami nem tetszett tőle. Ugyanez bármelyikre vonatkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Most nem arról van szó, hogy Alonso drukker lennék, vagy ilyesmi, sőt, nem szeretem, csak mégis... azért ilyen érvelést, hogy Schumacher a király, Alonso a lúzer... hát nem tudom, szerintem ilyen alapon én is mondhatnám, hogy azért szeretem jobban az eget, mert az kék, a fű meg zöld, aztán szevasz. Én elismerem, hogy sokaknak nem szimpi Alonso (köztük nekem sem ) de azért tartsuk tiszteletben a másik véleményét, szimpátiáját (ugyanez volt a helyzet Dzséjt Firefly-ával.) De ez szigorúan csak a személyes véleményem, szóval nem oszt, nem szoroz. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Donát: Szerintem ne fujjuk tovább. Nyilván Ody-tól nem egy kikezdhetetlen érv akart lenni az, hogy alonzó luzer, hanem egy teljesen személyes vélemény, amihez minden joga meg van és nem kéne elvitatni tőle, de inkább nem hangoztatja (tatjuk) nehogy másokat megbántsunk. Ennyi. Mivel Karrdéval alant már le is lett dumálva tényleg fölösleges a továbbiakban ezen rágodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Ha valami/valaki nekem nem jön be, azt sajna véleményezem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Az oroszok nyerték az U17-es futball EB-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Egymás elleni eredmény? Na ne már! 2002-ben gólkülönbség döntött, remélem most is az lesz! Vagy neked van vmi. hivatalos infód arról, hogy az egymás elleni eredményt fogják peferálni? Donát. Egyenlőre, csak az infóm van, hogy a FIFA World Cup 2006-os játékban jobb gólkülönbséggel estem ki a magyarokkal, egymás elleni eredmény miatt. Gondolom a játék készítői a hivatalos kiírást tették a játékba, de mintha máshol is olvastam volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Miért is szégyen? Szerintem nagyon is becsülendő, ha valaki hat pontot tud szerezni egy VB-n. Nulla ponttal kiesni, az égő. Szerintem ezt Donát úgy értette, hogy szégyen az olyan verseny kiírás, ahol 6 ponttal ki lehet esni, ha van olyan csoport ahol akár, 3 vagy 4 ponttal tovább lehet jutni. Szóval megérdemelné a továbbjutást... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Az oroszok nyerték az U17-es futball EB-t. Akkor végülis, a győztes miatt estünk ki. Mindig jobb a végső győztes ellen kiesni, mint más ellen. Csakhát, a spanyolok megleckéztettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Az, hogy ki kinek drukkol, az olyan szubjektív, hogy nagyon nehéz megmagyarázni, az ember nem emlékszik, már miért kedvelte meg. Ez olyan, mint amikor az ember nem emlékszik mi miatt veszett össze valakivel, csak régóta háborúzik. Én F1-ben mindig Hakkinen, Hill típusú versenyzőket szerettem. NEm eszelősek, de nem is érzelmi roncsok, kimutatják ha örülnek, de nem viszik túlzásba. Raikönnen nekem most túl érzéketlen. Alonso a kövér feje miatt nem szimpi, olyan feje, mint a Milanos KAkának az se szimpi. Kövér kis elkényeztetett gyerekeknek tűnnek nekem. Schumi sportnagyságát, nem lehet elvitatni, de mégse drukkolok neki, mert Hakkinen riválisa volt, nem lenne stílszerű. Szóval F1-ben most nincs kedvencem, nem is szoktam már annyira figyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Én tudom, miért szerettem meg Schumahert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Én nem igazán szoktam tudni, miért lett szimpi valaki, azt sem, hogy miért nem lett az. Ez csak úgy jön, kb. mint lokatelli írta Így aztán már az sem rémlik, miért nem bírom MS-t ( ), de már a 90-es évek közepe óta tart, szóval nem újkeletű a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Én tudom, miért nem szeretem Schumachert: mert 5 éven át nyert. Nem tehet róla, de annyira megszoktam már, hogy ellene szurkolok, hogy hajjaj. Szóval én ezért nem szeretem, de ez csak az én véleményem. Lokatelli: Szóval a FIFA WC-ben kiestél? Hm... ez pech, én még nem is játszottam a Tournament móddal, külön-külön játszom le a meccseket. De ez így nem jó... Egymás elleni mérkőzés? Inkább gólkülönbség legyen, Tibi bácsi! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.