KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Nekem is nagyon bejön. Amit említettél ott sokat rontott a szinkronkövetkezetesség hiánya. Így igazán élvezhető. Még úgy is, hogy mind a két Pong Krell szinkron variáció megállja a helyét. Csak túlontúl más töltetet ad a karakternek... (Sajnos, hogy ha jól tudom, a Papp János Vs. Vass Gábor végül döntetlen lett.) A klónoknak meg mindig össze-vissza, ott az ember úgy áll hozzá, hogy ki nem sz*rja le? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Nem volt rossz szinkronnal, de engem még mindig zavar, hogy Hardeen túl Obi-Wanosan beszél. Holott épp az volt a lényeg, az eredetiben, hogy egy teljesen más hang birtokában legyen, a tökéletes álca érdekében. Bane viszont nagyon ügyes, jó, hogy nem cserélték le, Forgács Gábor talán a leginkább tetsző magyar szinkronhang a sorozatban, mivel csaknem tökéletesen visszaadja Corey Burtont. A klónok kevésbé zavaróak, de azt a mai napig nem értem, a magyarban miért nem megoldható az, hogy Berzsenyi adja az összes hangját? Idő, esetleg pénzhiány? Vagy szimplán csak ezzel akarják kifejezni a klónok jellemének sokszínűségét? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. Hozzászólás ideje: 2012. Május 2. A klónok kevésbé zavaróak, de azt a mai napig nem értem, a magyarban miért nem megoldható az, hogy Berzsenyi adja az összes hangját? Idő, esetleg pénzhiány? Vagy szimplán csak ezzel akarják kifejezni a klónok jellemének sokszínűségét? Akkor ebből a szempontból a magyarok elég ostobák, hogy számukra a jellem sokszínűsége a külsőségekből fakad. De ez kicsit OFF, mert pont egy olyan epizód topikjában beszéljük ki ezt, ahol egy deka klón nem volt. Válasz
Platschu Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Ennek a résznek mi értelme volt? Miért építenek ilyen "kockát"? Miért nem lehet az összes fejvadászt vinni? Az egész felesleges pénz- és energiakidobás Dooku részéről. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Június 19. Olvasd át a topikot, és megtudod. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.