Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

4x17 - The Box

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagyon bejön. Amit említettél ott sokat rontott a szinkronkövetkezetesség hiánya.

Így igazán élvezhető. :clap:

Még úgy is, hogy mind a két Pong Krell szinkron variáció megállja a helyét. Csak túlontúl más töltetet ad a karakternek... (Sajnos, hogy ha jól tudom, a Papp János Vs. Vass Gábor végül döntetlen lett.) A klónoknak meg mindig össze-vissza, ott az ember úgy áll hozzá, hogy ki nem sz*rja le? :D

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz szinkronnal, de engem még mindig zavar, hogy Hardeen túl Obi-Wanosan beszél. Holott épp az volt a lényeg, az eredetiben, hogy egy teljesen más hang birtokában legyen, a tökéletes álca érdekében. Bane viszont nagyon ügyes, jó, hogy nem cserélték le, Forgács Gábor talán a leginkább tetsző magyar szinkronhang a sorozatban, mivel csaknem tökéletesen visszaadja Corey Burtont.

A klónok kevésbé zavaróak, de azt a mai napig nem értem, a magyarban miért nem megoldható az, hogy Berzsenyi adja az összes hangját? Idő, esetleg pénzhiány? Vagy szimplán csak ezzel akarják kifejezni a klónok jellemének sokszínűségét? :hmm:

Hozzászólás ideje:

A klónok kevésbé zavaróak, de azt a mai napig nem értem, a magyarban miért nem megoldható az, hogy Berzsenyi adja az összes hangját? Idő, esetleg pénzhiány? Vagy szimplán csak ezzel akarják kifejezni a klónok jellemének sokszínűségét? :hmm:

Akkor ebből a szempontból a magyarok elég ostobák, hogy számukra a jellem sokszínűsége a külsőségekből fakad. De ez kicsit OFF, mert pont egy olyan epizód topikjában beszéljük ki ezt, ahol egy deka klón nem volt. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ennek a résznek mi értelme volt? Miért építenek ilyen "kockát"? Miért nem lehet az összes fejvadászt vinni? Az egész felesleges pénz- és energiakidobás Dooku részéről.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.