Ugrás a kommentre

mmateexd

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    24
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

mmateexd profilja

  • Születésnap: 1996-09-18

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Kiskunmajsa
  • Érdeklődés:
    Star Wars

Legutóbbi látogatók

497 profil megtekintés

mmateexd eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

1

Közösségi hírnév

  1. mmateexd

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Igaz tényleg fan trailer...megvettek kilóra kb xD Mindegy az már biztos hogy lesz Obi-Wan film, csak még nincs trailer
  2. mmateexd

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Youtube-on eddig ez az első KENOBI filmről szóló értékelhető trailer. Én ezt a filmet jelenleg sokkal jobban várom mint a Han Solo storyt. Kedvenc karakterem az egész Star Warsban Obi-Wan és most lehet kicsit negatív leszek de a Rogue One helyett ezt a filmet kellett volna elkészíteni 2016-ban. Persze így is eszméletlen filmre kell számítani, saját vélemény de ez egy kőkemény dráma lesz minimális vagy talán 0 akcióval. Eltudom képzelni hogy a fénykardját sem fogjuk látni a filmben nem hogy használni. Valaki az egyik hírportálon írta hogy jó lenne ha Darth Maul vs Obi-Wan is bekerülne....ez nem az a film lesz.
  3. mmateexd

    A Porgok

    Féltem hogy a porgoknak valami ''nagy szerepet'' szánnak mint pl. deaktiválnak valami fegyvert vagy megnyomnak egy gombot amivel megmentenek egy szereplőt de szerencsére semmi ilyen nem volt. Nem lépték meg a lehetetlen kategóriát hogy a porgok hősök legyenek.
  4. Igaz, gyors visszanéztem és így hangzik hogy '' Engem nem árulhat el senki sem ''. Ami szerintem ugyanúgy adhat egy negatív múltat Snokenak de ameddig nem mondanak semmit sem róla...
  5. Ugye elhangzik egy olyan mondat Snoke szájából hogy '' Engem most már nem árulhat el senki sem ''. Ez még egy ok arra hogy visszatérjünk a Sith vonalra vele kapcsán és azon belül is a Plagueis teóriára. Vagyis Snoke-t a múltban valaki elárulta már csak az a kérdés hogy kicsoda és miért ?!
  6. mmateexd

    Értékeld a filmet

    Bevallom én egy 4-est adtam a filmre veletek ellentétbe akik nagy százaléka az 5-re szavazott. Eszméletlen sok ha szabad így fogalmazni buktatója volt a filmnek. A sok értelmetlen dolog amit nem is értek igazából de próbálom szavakba leírni.... Elsőnek is Snoke....sokan elítélik Az Ébredő Erőt mert egy copy film lett ( én nem közéjük tartozok ) de volt egy hatalmas előnye. Felkeltette több millió rajongó érdeklődését hogy ki is lehet ez a Snoke. Talán egy bukott jedi ? Vagy Sidius átvándorolt egy testbe csak nevet váltott, vagy mestere Plagiues az ? Sokan hosszú hónapokig találgattak ki is lehet és várták a 8.részt amiben kötelessége lett volna az írónak felfedni hogy ki is Snoke !!! Erre nem kapunk semmi választ hogy ki is az. Olyan szinten megalázónak tartottam ahogyan megölték ( ugye Kylo ráirányította a fénykardot és az erővel bekapcsolta ami ketté vágta ). Snoke aki képes volt egy egész birodalmat kiépíteni és talán veszélyesebb volt az Első Rend mint anno a Birodalom. Erre Kylo Ren egy laza fénykard csúsztatással megölte. Ezt nevezik teljes kudarcnak, ami 110%-ig a rendezők és az írókat minősítik persze rossz irányba. Ugye Snoke használt erővillámot és Rey-el is elég szépen eljátszadozott, tulajdonképpen bármikor megölhette volna. De nem inkább bízzuk Kylo-ra akin még a hülye is észrevette hogy nem stimmel valami. Nekem ez a jelenet teljes kudarc és ötlettelenség volt. Simán berakhattak volna egy Kylo + Rey vs Snoke fénykard párbajt. ( Szerintem Snokenak volt fénykardja ) Másik buktató és hatalmas kudarc....Snoke kiléte mellett mindenki Rey szüleit találgatták, voltak olyan teóriák miszerint Han Solo + Leia gyermeke, meg olyan is hogy Obi-Wan eltitkolt gyermeke stb...a film teljesen korrekten elintézte hogy Rey szülei senkik igen SENKIK voltak. Lehet hogy csak Kylo Ren kitalálta hogy még egy okot adjon Rey-nek arra hogy mellé álljon de akkor is. A legfontosabb kérdéseket amik anno Az Ébredő Erő filmbe megmaradtak azokat most a 8.részben elintézték 1-2 mondatba miszerint Snoke még mindig egy SENKI aki persze tud erős sith képességeket használni de azt nem érzi meg ha egy másik erőhasználó éppen egy fénykardot forgat el. Illetve Rey is egy senki a szüleivel együtt. Csak akkor azt nem értem honnan van neki ekkora ereje ? Ezt meg csak úgy a végére, köszönjük meg a magyar szinkron színészeknek ezt : Kylo Ren ----> Mit miért, mit miért ?! ( mikor éppen Reynek válaszol...páros lábbal rúgnám ki azt a szinkron színészt és az egész fordító brigádot is ) Ajánlanám Star Wars Kisokos vélemény videóját amiben elég szépen kifejti ő is ezeket:
  7. Gondolkoztam rajta egy kicsit...számításba kell venni azt is hogy szerintem jó néhány Jedinek megfordult a fejébe az hogy szimplán dezertőr lesz. Ahogy Obi-Wan kiküldte a rendes holo üzenetet a kint lévő jediknek ők egyből elmenekültek minél messzebbre, és ahogy alattam pár sorral írták is hogy elég sok rendszer volt még ahol a Birodalom keze el sem ért. Persze a jedi eszméket nehéz feladni de egy ilyen esett után miért is ne kezdhettek új életet??? Mint pl. a Klónok Háborújában talán a 1. vagy 2. évadban van az mikor Rex és társai találnak egy dezertőr klónt egy istenháta mögötti kis bolygón. Akkor még Vaderen kívül a fejvadászok is vadászhattak a menekült Jedikre. Azért egy Jedi által összerakott pontosan működő fénykard elég sokat ért a piacon, sőt szinte luxus cikknek számított. Elég sok pénzt kaphattak a beszerzők a fénykardért. Persze ez még akkor sem zárja ki azt hogy jó néhány Jedi az ellenállás helyett inkább elvegetált valamelyik ősi jedi templomban és jobbik esetben ott halt meg, rosszabbik esetben meg Vader vagy a bandája lemészárolta őket.
  8. mmateexd

    EPVIII spoileres topik

    Hmmm....semmiképp nem lehet Kylonak sebe mikor ki irtotta Luke akadémiáját mert az a 7.rész előtt volt. ( és láttuk hogy a 7.részben nincs Kylonak semmilyen sebe ) Most belelehet menni találgatásokba hogy mi is történt akkor az eredeti heggel/sebhellyel..... Az én álláspontom az lenne hogy az a seb a 8. és a 9.részben is eszméletlen ronda lenne Kylo-n. A 7.rész végére berakták azt hogy Rey megvágja Kylo-t. De ha csak egy kicsit vágja meg és olyan sebhelye lesz mint a mostani trailerben akkor az nem drámai. Ezért kellett a fél arcán végig karcolni a fénykardot KÖZÉPEN hogy a néző elgondolkodjon rajta hogy mi is lesz ezek után Kyloval. Vajon a sebhely miatt örökre maszkot fog viselni mert annyira rondán nézne ki középen az égett heg. A készítők belátták hogy igen basszus....ez részben a marketingről is szól. Kylo Rent eddig hogyan láthattuk bögréken,posztereken,könyvekben,ruhákon??? Maszkban. De a 8.részben benne volt a széttört maszkja ami utalás arra hogy nem fogja többször felvenni. Amiből arra lehet következtetni hogy történjen bármi a 8.rész végén Kylon nem lesz maszk. Vagyis a Disney a piacra dobott cuccain maszk nélkül fogja ábrázolni Kylo Rent. Most őszintén Kylo hogy nézne ki egy hatalmas égett heggel az arcán bármin??? ( Poszteren,könyvben, Tejen ) Sehogy. Ezért rakták át a jobb szemére és kicsinyítették le a sebhelyet, így egy kicsit ,,barátságosabban'' néz ki mint a 7.rész végén az a nagy tátongó seb.
  9. mmateexd

    EPVIII spoileres topik

    Olyan vágás után csoda hogy az arca egyben maradt azért fénykarddal végig vágni az arcát...
  10. mmateexd

    Teaser trailer

    Most a Jar Jar mint leghatalmasabb Sith uralkodó teóriára gondolsz ? NAGYON sokan elhiszik hogy ez tényleg igaz és van jelentősége és lesz is de aki kicsit is jártas a Star Wars-ban az tudja hogy Sith kódex szerint csak egy mester és tanítvány lehet. Se több se kevesebb, szóval már itt megbukott az egész teória részemről
  11. mmateexd

    Teaser trailer

    http://www.youtube.com/watch?v=mm4aNx41kEY Íme a Star Wars 8 trailer elemzése magyarul a kedvenc Star Wars videósomtól !!! Érdemes megnézni mert kitér a Luke könyveire is és egyáltalán nem az amikre gondoltok.
  12. mmateexd

    Teaser trailer

    Mivel már Sithek nincsenek ( az utolsó Sidius volt ) így feleslegessé vállnak a Jedik is mint a béke őrei ugye, ezért szerintem Rey nem 100% Jedi lesz csupán erőhasználó fénykarddal, úgy ahogy Kylo is. Ő sem Sith hanem erőhasználó, csak neki sötét tervei vannak ami nem egyenlő a Sith fogalommal. Engem még mindig nem győztetek meg hogy az Kylo sisakja....nézzétek a szemgödröt az teljesen olyan mint Vadernek. Meg Vader rongálódott sisakja egy állványon volt. Most is a széttört sisak körül fehéres darabok vannak. Én simán el tudom képzelni hogy Kylo teljesen bedühödött Vaderre és szétzúzta a sisakját. A saját sisakját miért tenné tönkre??? Az egy árulkodó jel lenne a Ren Lovagoknak és Snoke-nak is, hogy Kylo árulásra készül.
  13. mmateexd

    Teaser trailer

    Ajánlom figyelmetekbe Youtube-on Star Wars Kisokos csatornáját ( csak Star Wars témákkal foglalkozik ) a tegnapi live-ban elmondta hogy ő szerinte Az Utolsó Jedi arra fog utalni hogy a régebbi Jedi kódexet eltörlik ami érvényes volt a Köztársaságban. De azon belül is a legfontosabb szabályt fogják eltörölni az pedig annyi lenne hogy a Jediknek lehessen családjuk,szeretteik stb...amit már egyszer Luke megcsinált a Jedi Akadémiával csak Kylo és a Birodalom lerombolta. Ezzel azt érik majd el hogy a Jediknek lesz kikért küzdeni.
  14. mmateexd

    Teaser trailer

    Nálam 10/10 a trailer eddig Sok minden lesz ebben a filmbe is, Rey kitanítástól egészen a Birodalom vs Lázadók csatájáig. Nekem azért hiányzott 1-2 dolog belőle....pl. Snoke-t nem mutatták de biztos hogy fog szerepelni ( csak nehogy úgy mint Az Ébredő Erőben egy jelentben kb és kész ), ami még jobban kíváncsivá teszi a dolgot az még annyi hogy vajon Darth Vader sisakját ki töri szét??? Kylo Ren vagy Snoke aki majd megmutatkozik ( szerintem )??? Amitől nagyon félek hogy Luke csak hasonlóan mint Yoda vagy Obi-Wan csak tanárként lesz ott a filmben és harcolni vagy akár fénypárbajt már nem fogunk látni tőle. Persze ez még nem biztos mert a fő trailer az még odébb lesz csak abban fogunk valamivel többet megtudni. Rey vs Kylo harc szinte 100% hogy megint lesz sőt szerintem többször is összecsapnak a filmben majd.
  15. Meg azért valljuk be az igazi nagy történet csak most fog elkezdődni ( Luke és Snoke miatt ), remélem jó történetet kapunk majd és végre rendes fénykard csatákat látunk !!!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.