Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 (edited ) Az EMPIRE címlap adta az utolsó lökést a topik megnyitásához. Ha egy ilyen tekintélyes lap a címlapon hozza őket, akkor valamit nagyon tudhatnak ezek a kis tollgombócok. De vajon mi lehet az? Ok, aranyosak. Ennyi elég lenne vagy van valami mélyebb dolog is a háttérben? Edited December 12, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Szimpatikus kis szőrmókok mitagadás Chewie ahogy látom, most a szívükbe fogadta őket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Cukik annyi szent, bár én remélem több lesz a szerepük mint hogy néha rikácsolnak egyet, meg aranyosan néznek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Pedig szerintem ők lesznek az emlékeztetők, hogy ez a franchise azért alapvetően gyerekeknek készült. Én bevallom anno például csiptem az ewokokat és a film legnagyobb poénjának tartottam amikor Wicket a saját parittyájával fejbeveri magát. Igazából igy mai fejjel is csak annyi a bajom velük, hogy az ewokos szál kicsit túl van tolva. Sok játékidőt kapnak és ennyire azért nem érdekesek. A porgok remélem a helyükön lesznek kezelve. Szerintem nincs baj azzal, ha csak aranyosak meg óbégatnak néha csak ne legyenek túlszerepeltetve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Az utolsó mondattal nagyon egyetértek. Az már biztos, hogy legalább egy példány csubi mellé szegődik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Cukik annyi szent, bár én remélem több lesz a szerepük mint hogy néha rikácsolnak egyet, meg aranyosan néznek. Én meg remélem nem. Humorforrásnak jók, de annyi elég is lesz belőlük. Szvsz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Volt egy olyan teória is, hogy Erőérzékenyek. Milyen lenne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Majd ha felújítják és újra kiadják a prequel trilogyt, akkor majd a porgok is kapnak egy helyet a szenátusban. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Kellene egy ilyen mém! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 (edited ) Rian a porgokról. The Porgs, on the other hand -- don't believe any of their press. They are an absolute nightmare. Edited November 30, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Rian a pirgokról. The Porgs, on the other hand -- don't believe any of their press. They are an absolute nightmare. Jelentsen ez bármit is... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Titokban Sith lovagok lennének? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 Vagy gonoszok. Mint a szörnyecskék. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Rian ezt akkor mondta mikor kérdezték hogy kivel könnyebb forgatni a porgokkal vagy Chewie-vel. Miután alaposan megdicsérte a Chewie-t alakító új szinészt utána mondta hogy a porgok kész rémálom... de forgatási szempontból. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 A nightmare-re koncentráltam. A Yoda bábról is ezt mondta anno Kershner. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vagy gonoszok. Mint a szörnyecskék. Luke valójában az őrzőjük, és azért vonult vissza, hogy biztosítsa, sose hagyhassák el a szigetet, mert elterjednének az egész univerzumban. Seems legit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 42 perccel korábban, Bomarr írta: Rian ezt akkor mondta mikor kérdezték hogy kivel könnyebb forgatni a porgokkal vagy Chewie-vel. Miután alaposan megdicsérte a Chewie-t alakító új szinészt utána mondta hogy a porgok kész rémálom... de forgatási szempontból. Kár, pedig azt hittem, végül kiderül, rosszul fogadtuk a poént, és valójában a porgok eszik meg Chewie-t. Az mekkora fordulat lett volna. Szerintem verte volna az "én vagyok az apád" szöveget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A pécsi Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Ha ez igaz. Mármint, hogy Chewie porgokat eszik, akkor az én szememben ez olyan mintha valaki ewokot, vagy gungant enne. Nekem tetszik. Lehet , hogy ebben a filmben mégsem lesz cukiság. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted November 30, 2017 Share Posted November 30, 2017 Elképzelhető, hogy a porgok olyan erő érzékeny lények, akiket akár veszélyjelzéssre is lehet használni mint pl. régen a bányászmadarakat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 Minden lehetséges. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 1, 2017 Author Share Posted December 1, 2017 33 perccel korábban, Darth Sky írta: Nem egészen, csak a porgos spotot hozzácsapták a trailerhez. De attól még jó videók! Kíváncsi vagyok, Chewie tényleg megeszi-e végül a porgot. Kissé morbid poén lenne. Szerintem ez a porg fellógott titokban a hajóra. Örülnék ha megenné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Az is lehet hogy bekapja és aztán ki is köpi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 9, 2017 Author Share Posted December 9, 2017 Nagy arc ez a Hamill. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 A film egyik legkedvesebb jelenete hozzájuk fűzhető! És egyben egy szép üzenetet is hordoz. NE EGYÉL GRILLEZETT PORG HÚST 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Azért elég hamar befészkelték magukat a Falconba. Szószerint. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Cukik voltak. Megérdemelnek egy spin-off filmet. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Han forog a napban a porgok miatt. Hát befészkelték magukat a Falconba, feltépik a kárpitot, elcsócsálják a vezetékeket. Vissza a mynockokat! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 14, 2017 Author Share Posted December 14, 2017 Jómagam sokkal több porgra számítottam. Meglepődtem mennyire nem voltak előtérben. Persze jól tették, hogy nem tolták túl őket. Ja és repülnek SimonZ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Kellemes színfoltot adtak a filmhez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 Amíg a szigeten vagyunk ott én egy kicsit sokalltam őket, idegesítettek is, főleg a hangjuk, de a sziget utáni részekben, már tűrhető mennyiségben voltak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts