Jump to content

A Porgok

Recommended Posts

Az EMPIRE címlap adta az utolsó lökést a topik megnyitásához. Ha egy ilyen tekintélyes lap a címlapon hozza őket, akkor valamit nagyon tudhatnak ezek a kis tollgombócok. De vajon mi lehet az? :D Ok, aranyosak. Ennyi elég lenne vagy van valami mélyebb dolog is a háttérben?

Edited by Dzséjt

Pedig szerintem ők lesznek az emlékeztetők, hogy ez a franchise azért alapvetően gyerekeknek készült. Én bevallom anno például csiptem az ewokokat és a film legnagyobb poénjának tartottam amikor Wicket a saját parittyájával fejbeveri magát. Igazából igy mai fejjel is csak annyi a bajom velük, hogy az ewokos szál kicsit túl van tolva. Sok játékidőt kapnak és ennyire azért nem érdekesek. A porgok remélem a helyükön lesznek kezelve. Szerintem nincs baj azzal, ha csak aranyosak meg óbégatnak néha csak ne legyenek túlszerepeltetve.

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Cukik annyi szent, bár én remélem több lesz a szerepük mint hogy néha rikácsolnak egyet, meg aranyosan néznek. :D

Én meg remélem nem. Humorforrásnak jók, de annyi elég is lesz belőlük. Szvsz.

28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vagy gonoszok. Mint a szörnyecskék. :D

Luke valójában az őrzőjük, és azért vonult vissza, hogy biztosítsa, sose hagyhassák el a szigetet, mert elterjednének az egész univerzumban.

Seems legit. :)

42 perccel korábban, Bomarr írta:

Rian ezt akkor mondta mikor kérdezték hogy kivel könnyebb forgatni a porgokkal vagy Chewie-vel. Miután alaposan megdicsérte a Chewie-t alakító új szinészt utána mondta hogy a porgok kész rémálom... de forgatási szempontból.

Kár, pedig azt hittem, végül kiderül, rosszul fogadtuk a poént, és valójában a porgok eszik meg Chewie-t. Az mekkora fordulat lett volna. Szerintem verte volna az "én vagyok az apád" szöveget. :lol:

33 perccel korábban, Darth Sky írta:

Nem egészen, csak a porgos spotot hozzácsapták a trailerhez. :) De attól még jó videók!

Kíváncsi vagyok, Chewie tényleg megeszi-e végül a porgot. Kissé morbid poén lenne. :P 

Szerintem ez a porg fellógott titokban a hajóra. Örülnék ha megenné. :P