Ugrás a kommentre

Tarzaan

Kitiltott
  • Összes hozzászólás:

    370
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi

Legutóbbi látogatók

1.556 profil megtekintés

Tarzaan eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

-61

Közösségi hírnév

  1. Tarzaan

    A Star Wars jövője

    A te "fajtád" bármilyen moslékra rábukik, amit Star Wars-ként öntenek elé, az én "fajtám" ettől igényesebb.
  2. Tarzaan

    A Star Wars jövője

    Hát akkor ennyit a Star Wars jövőjéről:
  3. Tarzaan

    Filmek

    Léghajósok - The Aeronauts Ez egy nagyon-nagyon-nagyon jó és nagyon látványos film. Jó hasonlat, hogy ez a Gravitáció 19. században játszódó verziója. Abuszolút mozivásznon kellene nézi - amúgy Amazon mozi - 3D-ben ott lenne a helye az Avatar és a Gravitáció mellett, de 2D-ben is üt. És persze a film is jó, a színészekkelegyütt. Még (Cunci századost is felfedezni véltem benne). Nálam benne van az idei Top4-ben (Alita, Joker, Az aszfalt királyai) 9,5/10 9/10
  4. Tarzaan

    Marvel

    Ha belegondolsz, hogy ezeknek a mutánsoknak/szuperhősöknek milyen képességeik vannak, eddig is csak a profitmaximalizálás - korhatár - miatt nem voltak ilyen típusú filmek.
  5. Tarzaan

    Marvel

    Úgy tűnik csak kijön mozikban is az utolsó Foxos X-men mozi. Nem tudom mennyire lett újravágva/forgatva a Disney miatt. Eredetileg több folytatást is terveztek neki (ahogy a Deadpool 2-t is több X-Force mozi követte volna).
  6. Tarzaan

    DC Universe

  7. Tarzaan

    Filmek

    Drakulics elvtárs Az alapötlet jó, a történet gerince is működhetne, de megvalósítás már kevésbé sikerült. Ami jó, az a képi világ, a jelmezek, a díszletek, az apró easter egg-ek, ebből a szempontból profi munka. A film stílusban picit Wes Anderson-os, amolyan komoly komolytalanság, de ezt nem tudják olyan jól csinálni, mint Wes Anderson. Ennek egyik oka szerintem a casting. Nagy Ervin kiemelkedik a mezőnyből, Kerekes Éva és Thúróczy Szabolcs még oké, de a többiek elég jellegtelenek. Viszont van benne pár mozzanat és poén ami tényleg hangosan nevetős volt. A vámpír mítosz elemei elég jól megvoltak, egy kivétellel, amit viszont hibának tartok. Összességében nem bántam meg a jegyárat, de nem is lesz klasszikus a filmből. 6,5/10
  8. Tarzaan

    Filmek

    Terminátor - Sötét végzet Még szombaton, angolul, felirattal. A trailerek alapján egy Genetis szintű mozit vártam, ehhez képest hatalmas érezhető pozitív csalódás. Egy szórakoztató akciómozi, ami elfogadható egy lehetséges T2 folytatásnak (a Genezys is elfogadható lenne ha jobban megcsinálják), de nem vált ki olyan érzéseket, mint az eredeti T filmek, izgulni különösebben egyszer sem izgultam. Sok eleme kifejezetten tetszett. Mackenzie Davis és Gabriel Luna a trailerrel ellentétben elfogadhatóan hozta a filmbeli karakterét. Natalia Reyes sem volt túl rossz. Hamilton és Arnold is elfogadhatóan hozta azt amit. Az akció is alapvetően jó volt, kivéve a vége felé, ahol azért néhány dolog már túlzás volt. A Luna féle Terminátor működött amikor Luna emberi arccal szerepelt, de a "csontváz" verzió szvsz kevésbé működött, mint a T1-T2-T3-Salvation Terminátorai. Összességében a T1-T2-T3-Salvation idővonal egy számomra hitelesebb, kerekebb és szórakoztatóbb idővonal. Ezt kellett volna folytatni, főleg azon a vonalon, amit a képregény is ír. Összességében ez a film kap tőlem egy 7/10-et. Ehhez tudni kell, hogy nálam a T2 az 10/10, a T3 az 8,5/10, a Salvation 9/10, a Genezys 6/10. Minden film, amit végignézek minimum 5 pontos.
  9. Tarzaan

    Trailer

    Kétszer néztem meg a trailert, de nem ég bennem a vágy, hogy újra és újra megnézzem (az RO előzeteseknél ez bőven megvolt). Trolljohnson "jó munkát" végzett. Sokkal jobban érdekelt volna egy Snoke vs Luke találkozás, mint egy a halálból visszakukázott Palpatine. JJ-től a trailr és minden egyéb alapján egy tisztességes iparosmunkát várok, mint a TFA volt, ami valamit helyrerak RTJ és KK el**ásán, bár a lovaglós rész elbizonytalanít ebben. A vízből kiemelkedő romboló ugye a Star Trekben is megvolt. Nem tudom a trailer alapján Thor-Loki párost csinálnak-e Rey-ből és Kyloból. Mármint hogy a nagy ellenség ellen összefognak.
  10. Tarzaan

    Trailer

    A látvánnyal nem lesz gond, bárt a lovaglás too much. A leak akár még igaz is lehet.
  11. Tarzaan

    Filmek

    Minden szkepticizmusommal együtt várom ezt a mozit, még azzal együtt is, hogy a Salvationt keleltt volna folytatni (bár ugye a Kyle-t alakító Anton Yelchin sajnálatos módon meghalt).
  12. Tarzaan

    Filmek

    Zombieland 2 Akinek tetszett az első rész, az ezt is szeretni fogja, akinek nem tetszett az első rész, az meg úgysem ül be rá. Voltak benne hangosan nevetős poénok - főleg az egyik új karakter kapcsán - és volt benne olyan fordulat is, amire abszolút nem számítottam. Szinkronnal néztem, ami nem tűnt rossznak, de ugye nincs viszonyítási alapom. Pontszámilag amit az elsőre adnál -1 (a frissesség tényező ugye eltűnt).
  13. Tarzaan

    Marvel

    Bár már azóta megnézhette az olvtárs a filmeket, de szerintem mindenképp az eredeti elkészítési sorrend javallt (ahogy az SW-nél is - de ha nem is, mindenképp a legelső X-men-el, a kívülállókkal kellene kezdeni - mert végülis az vezeti be a nézőket a mutánsok világába. + Szerintem a zárójeles filmek sem kihagyhatóak, mindegyikelégi legalább a szórakoztató kategóriát és hozzátesznek a sztorihoz (főleg,h ogy Logan a legfontosabb ill. közönségkedvnc X-men karakter) Ja, és a két Deadpool film is belatartozik a sorba.
  14. Tarzaan

    DC Universe

    Joker feliratosan Elég erős atmoszférája van a filmnek - persze nem olyan, minta volt egyszer egy Hollywoodnak, vagy az Amerikai irkafirkáknak, hanem inkább, mint a Hetediknek vagy egyes Lynch moziknak. Phoenix hatalmasat játszik, ijesztően hitelesen hozza a saját őrülete és a környezet őrülete alatt fokozatosan összeroskadó karaktert. A főszereplő fokozatosan sodródik a "Jokerség" felé, és sodródása során hol sajnálatot lehet érezni iránta, sokszor jogosnak tarthatjuk cselekedeteit, máskor pedig nézőként is kellemetlen feszengést érezhetünk a moziszékben, de a film végére megszületik Joker. Ja, és a Batman cameok is nagyon jók, ha Leadger játszotta volna a mostani Jokert, és Phoenix a Sötét Lovagosat, akkor ez a film lehetne a Nolan trilógia Zsivány Egyese... Nagyon más film mint, bármelyik képregényfilm (és ebbe még a Logan-t vagy az Őrzőket is bele lehet érteni). A 10/10 csak azért erős, mert az atmoszférája miatt nem az a film, amit az ember olyan sűrűn vissza akarna nézni, úgyhogy inkább 9/10. Érdekelne milyen lett a szinkronja.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.