Ugrás a kommentre

Tarzaan

Tag
 • Összes hozzászólás:

  294
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

-53

Tarzaan profilja

 • Rang
  Ifjonc

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

782 profil megtekintés
 1. Tarzaan

  Marvel

  Azt hittem a kövek csak abbana világban hatásosak, amihez kötődnek.
 2. Tarzaan

  Marvel

  Strange sem tudta legyőzni Dormamut, csak alkura kényszeríteni. Ha jól vettem k ia kesztyű csak ebben a világban ad hatalmat, míg Dormamu gyakorlatilag egy világok elpusztítására képesentitás.
 3. Tarzaan

  Értékeld a filmet

  Két évvela bemutatása után sem gyengült a mozi. Ez a film a Disney féle aktivizálódás koronája.
 4. Tarzaan

  Marvel

  Azt jól gondolom, hogy Thanos valószínűleg ne mtudná legyőzni Dormamut?
 5. Tarzaan

  Filmek

  Tényleg jó film...
 6. Tarzaan

  Filmek

  Én nem sokkal Mercury halála előtt lettem rajongó. Kiskoromban még félelmetesne ktaláltam 1-2 klippjüket. Emlékszem mennyire megdöbbentem, amikor bejelentette, hogy AIDS-es, majd pár órával később meghalt.
 7. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  A sorozatba nszereplők aktív lázadók voltak. Yoda és Ob1 viszontelvileg 20 évük remeteként éltek. Nem hinném, hogy Tarkint érdekelnék az olyan dolgok, hogy valaki hivatalsoan része-e a rendnek, vagy sem. On1 és Neeson gondolom halkan beszéltek. Melyik filmre gondolsz még ami nagy újdonságot hozott be? Egyedül a midichloriános ***ságot gondolom ilyennek. Luke egy jó pilóta volt, és segített nek iaz Erő. Meg keleltt oda egy Han Solo is. De amit Rey művel az durva túlzás. South Park, Family Guy
 8. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  A BV-ben az Uralkodó külön mondja Vadernek, hogy hatalmas zavar van az erőben, amit Luke megjelenése okoz. Nyilván ahol ilyen kevés az aktív erőhasználó már kis dolgokat is meg lehet érezni.
 9. Tarzaan

  Értékeld a filmet

  Ez jó: Stupidest Things Said Defending Star Wars: The Last Jedi
 10. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Hát azt, hogy számomra méretes baromság, azt leszűrtem. De ez nem is meglepő, hiszen egy gyerekeknek készült sorozatról van szó.
 11. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Ugye az Ep4-ben mondja Tarkin Vadernek, hogy a fajtájuknak ő az utolsó hírmondója, mert már rég eltűntek. Ettől persze lehet még pár bújkáló jedi itt-ott, de ugye a rajzfilmekben többen elég aktív részesei a lázadásnak + ott vannak az inkvizítorok is. Őket - ha használják az erőt - akár a galaxis túloldaláról is érezni kellene. Nem véletlenóül bújkált Yoda ott ahol. Szerintem nem bullshit. Az Ep3-6 ill. az Ep1-6 azért leffektetett egy olyan SW univerzumot, amit nem illik nagyon felrúgni. Pl. ha valakit kettévágnak, az meghal. A jedik nem teremnek csak úgy a bokorban, még az állítólagos kiválasztottnak is éveken át kell tanulnia a dolgokat, hogy profin használja az erőt. A rajzfilmek a maguk erőboszorkányaival meg hasonlóival jók voltak, amíg kiterjesztett Univerzum részei voltak, így aki akarta komoylan vette, aki ne maz nem. A hiba az volt, hogy egyfelől bemelték ezeket a kánonba és még be is hozták a filmbe.
 12. Tarzaan

  Filmek

  Jogos. Nem tudom hogy a fenébe nézhettem ez be.
 13. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Nekem már az ökörség, hogy Maul nem halt meg. De ott vannak mondjuk a hiperűrbálnák - bár az szvsz túl drága CGI lenne. Ami még hülyeség, hogy az EP4 előtti években is vannak életbenmarat aktív jedik ill. kvázi jedik. ill. kb, az összes ökörség, ami nem passzol az Ep16 filmek viláéágba hanem 10 év körüli gyerekek intelligenciájának találták ki. Igen, ezeket a dolgokat esetleg érdemes lehet megválaszolni. Soha nem írtam, hogyegy részt sem láttam belőlük, bár teljes részt talán csak 2-3-at, de már csak a youtube ajánlókon keresztül elég sok jelenetet volt szerencsém megnézni...
 14. Tarzaan

  Filmek

  Bohém Rapszódia Számomraeddig az év filmje. Persze én nagy Queen rajngó vagyok, ők voltak az első kedvenc zenekarom, szóval emiatt ne mvagyok elfogulatlan a témával kapcsolatban. A színészek eszméletlenül hitelesen hozzák a zenekari tagokat, az ééneklős jeleneteknél mintha őket látnám volna. Ebben is, meg a megidézett korban is emlékeztet a film a Rushre (a Niki Lauda-James Hunt rivalizálásrl szóló filmre). Szóval nagyon nagy fillm, a végét meg is könnyeztem. Erősen kétlem, hogy valaha lesz nagyobb hatású időtállóbb zenekar, mitna Queen volt. Ja, és mostantól a Pólus Mozi az új kedvenc mozim (a Corvinban már elég régen voltam).
 15. Tarzaan

  Marvel

  Na igen, az új DCEU-s filmekhez képest még a Macskanő is egy magaslat.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.