Ugrás a kommentre

Tarzaan

Tag
 • Összes hozzászólás:

  297
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

-52

Tarzaan profilja

 • Rang
  Ifjonc

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

830 profil megtekintés
 1. Tarzaan

  Aliens és Predator

  Szerintem ha nem lett volna az utolsó jelenet, akkor egy egész szórakoztató kis akciómozi lett volna. Még a vadászgatások mögé kitalált új cél is elkég értelems és logikus.
 2. Tarzaan

  Marvel

  Marvel Kapitány - Miért nem Marvel Százados? Átlagos Marvel mozi. Vannak nála rosszabbak is - Thor2, Fekete Párduc, Avangers 2 - meg jobbak is - Thor 3, AK 1-2, Hangya filmek. Van benne pár jópofa poén - pl. a 90-es évekre reflektálva - meg jól hozza a 90-es éveket. A látvány szokásos Marvel, talán kevésbé túltolt CGI-al, bár a röpködős részek az Acélemberben szeritnem jobbak. Féltem, hogy esetleg túlzott fempropaganda lesz, de a Demónához és a TLJ,-hez képest ez semmiség. A Stan Lee cameo aranyos volt. Egyszeri megnézést megér, és ha érdekli az embert a "Marvel Univerzum" nyilván vannak benne fontos dolgok, de ahogy nézem a cam-osan elérhető verz is megfelelő minőségű, havalaki csak az Avangers 4 miatt akarja tudni mi van benne. Hány pont jár egy átlagos Marvel filmnek? 6, 6,5? *** Kapcsolódó. Állítólag a nemsokára mozikba kerülő, a Foxos X-meneket lezáró sötét Főnix valamiféle összekötő lehet a Bosszúállók 4 utáni Marvel Univerzummal, azért írták át annyiszor, az Új mutánok meg azét ne mkerül moziba, mert nem illeszthető a képbe :(
 3. Tarzaan

  Filmek

  Alita: A harc angyala Hát ez nagyon jó volt. Az első perctől érdekes. Alita Lelo óta a legszerethetőbb sci-fi karakter. Jennifer Conelly is gyönyörű, bár keveset szerepel. Látszik, hogy Cameronnak is köze volt filmhez, abszolút profi unka a castingtól kezdve a látványig. Az ábrázolt világ azon szelete, amit láthatunk nagyon jól felépített, jó hogy nem magyarázták túl. Az évek illetve a folytatások döntik el mennyire maradandó film, de jelenleg megadok rá egy erős 9/10-et. Szinkronos filnél ez nálam majdnem 10/10, és folytatások valamint azangolban megnézés esetén felmehet addig.
 4. Tarzaan

  Marvel

  Azt hittem a kövek csak abbana világban hatásosak, amihez kötődnek.
 5. Tarzaan

  Marvel

  Strange sem tudta legyőzni Dormamut, csak alkura kényszeríteni. Ha jól vettem k ia kesztyű csak ebben a világban ad hatalmat, míg Dormamu gyakorlatilag egy világok elpusztítására képesentitás.
 6. Tarzaan

  Értékeld a filmet

  Két évvela bemutatása után sem gyengült a mozi. Ez a film a Disney féle aktivizálódás koronája.
 7. Tarzaan

  Marvel

  Azt jól gondolom, hogy Thanos valószínűleg ne mtudná legyőzni Dormamut?
 8. Tarzaan

  Filmek

  Tényleg jó film...
 9. Tarzaan

  Filmek

  Én nem sokkal Mercury halála előtt lettem rajongó. Kiskoromban még félelmetesne ktaláltam 1-2 klippjüket. Emlékszem mennyire megdöbbentem, amikor bejelentette, hogy AIDS-es, majd pár órával később meghalt.
 10. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  A sorozatba nszereplők aktív lázadók voltak. Yoda és Ob1 viszontelvileg 20 évük remeteként éltek. Nem hinném, hogy Tarkint érdekelnék az olyan dolgok, hogy valaki hivatalsoan része-e a rendnek, vagy sem. On1 és Neeson gondolom halkan beszéltek. Melyik filmre gondolsz még ami nagy újdonságot hozott be? Egyedül a midichloriános ***ságot gondolom ilyennek. Luke egy jó pilóta volt, és segített nek iaz Erő. Meg keleltt oda egy Han Solo is. De amit Rey művel az durva túlzás. South Park, Family Guy Vagyis megérzik, ha komoly dolgot csinálnak. OK. Ez a Cassian sorozat még jó is lehet. Picit félek, hogy hogy sikerül megjeleníten az SW világot sorozatként. Nyilván a helyszíneket limitálják ill. újrahasználnak amit lehet. Vagy amolyan Stargate módra minden világ olyan lesz, mint Kanada.
 11. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  A BV-ben az Uralkodó külön mondja Vadernek, hogy hatalmas zavar van az erőben, amit Luke megjelenése okoz. Nyilván ahol ilyen kevés az aktív erőhasználó már kis dolgokat is meg lehet érezni.
 12. Tarzaan

  Értékeld a filmet

  Ez jó: Stupidest Things Said Defending Star Wars: The Last Jedi
 13. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Hát azt, hogy számomra méretes baromság, azt leszűrtem. De ez nem is meglepő, hiszen egy gyerekeknek készült sorozatról van szó.
 14. Tarzaan

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Ugye az Ep4-ben mondja Tarkin Vadernek, hogy a fajtájuknak ő az utolsó hírmondója, mert már rég eltűntek. Ettől persze lehet még pár bújkáló jedi itt-ott, de ugye a rajzfilmekben többen elég aktív részesei a lázadásnak + ott vannak az inkvizítorok is. Őket - ha használják az erőt - akár a galaxis túloldaláról is érezni kellene. Nem véletlenóül bújkált Yoda ott ahol. Szerintem nem bullshit. Az Ep3-6 ill. az Ep1-6 azért leffektetett egy olyan SW univerzumot, amit nem illik nagyon felrúgni. Pl. ha valakit kettévágnak, az meghal. A jedik nem teremnek csak úgy a bokorban, még az állítólagos kiválasztottnak is éveken át kell tanulnia a dolgokat, hogy profin használja az erőt. A rajzfilmek a maguk erőboszorkányaival meg hasonlóival jók voltak, amíg kiterjesztett Univerzum részei voltak, így aki akarta komoylan vette, aki ne maz nem. A hiba az volt, hogy egyfelől bemelték ezeket a kánonba és még be is hozták a filmbe.
 15. Tarzaan

  Filmek

  Jogos. Nem tudom hogy a fenébe nézhettem ez be.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.