Ugrás a kommentre

Go Rien Moss

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    76
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Profil információ

  • Nem
    Férfi

Legutóbbi látogatók

262 profil megtekintés

Go Rien Moss eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

81

Közösségi hírnév

  1. Szép lezárás volt, Ahsoka és Rex szíve megszakadt, a miénk is hogy vége.... A végén a klón sisakok, egyből a rohamosztagos sisakok ugrottak be a Mandalorianból, mind a kettő egy lezárást jelent csak az első sokkal szomorúbb. Nekem a klónok egy nagyon, de nagyon szerethető csapatot alkottak, hiányozni fognak.
  2. Hát mondjuk Ahsoka hivatalosan nem Jedi, ő sem tartja magát annak, az más kérdés, hogy mások szerint úgy viselkedik, ahogy a Jediknek kéne. Ugye nem ment vissza a vizsgálat után, hiába kérték. Ezt gondolom a klónok is tudják, hivatalosan ezért mint tanácsadó vesz csak részt a küldetésben. + ha jól láttam van Mandalori parancsnoki jelzése tulajdonképpen őket képviseli, Mandalor ostroma, igazából Maul elfogásáról szól, majd később amikor Dart Sidius már átvette a hatalmat indul ellenük tényleges háború, megszállás.
  3. De igazad van, jogos, az én időm, fénykorom akkor volt amikor még a SW nem volt Disney érdekeltség. Aztán a mélypont az volt amikor a 6 rész után azt mondták több SW film nem lesz. Szomorúan de elhittük, maradtunk az olyan könyveknél, amit a Lucas cég elfogadott többé-kevésbé hivatalosként. Aztán a 6 évad után a mostani aktuális sorozat is megszűnt, de éppen 6 év után mégis folytatódik, sokak , köztük az én örömömre is. Meg ezzel az erővel azt is kérdezhetném hogy a hetdik évad minek? Nem volt elég a 6 év az alkotóknak és a rajongóknak elfogadni hogy nem fejezték be, hát úgy látszik nem. ----- De igen tudom hogy ott van a com egység minden sisakban, csak a parancsnokoknak nem jutott, ezért kell Palpinak minden jelentős parancsnokot gagyi zseb holókívetítőn hívogatnia, hogy helyzet van, ahelyett hogy zárt csatornán küldött volna üzenetet. ( De a filmben a drámai hatás, meg a látvány miatt így lett kivitelezve. Na ennyi
  4. Te minek nézel mesét ha nem szereted és nem tudod beleélni magad. A mi világunkban a történelem, hitvilág, vallás 70%-ban mese, köze nincs a valósághoz, mégis sokan úgy élik meg mint ha igaz lenne, pedig lényegében egy olyan réteg hazugságai, fél igazságai, akik uralkodni akarnak a többi ember felett. Gyakorlatilag több Darth Sidius egy légiónyi sith végrehajtó és az őket agymosottként követő katonák, serege. Ha mindenről kiderülhetne a valóság, az igazság, akkor legalább fél évig ülhetnénk tátott szájjal. -------- Azért hívogatta a főbb parancsnokokat, hogy az Ismertebb Jedik, vagy a Jedi tanács tagjainak látványosabban lehessen bemutatni a halálukat. Szerinted az összes parancsnokot egyesével felhívta szép csöndben? Meg harc közben mindenki ráért holokívetítőn nézegetni amint Palpatin felszólítja hogy hajtsa végre a 66-os parancsot. A filmben a 66-os parancs főbb drámai részeit láthattad, utána vadászták le a Jediket szép sorban az inkvízitorok, vagy a klónok, vagy Vader. ------------ Legenda? Nekem az ötven két évemmel amit 2013 előtt néztem, vagy olvastam, az valóság ha az univerzumban is annak tekintették, voltak akkor is olyan könyvek amik nem minősültek annak, pl magyar írótól is. aki 2013 után nézte olvasta ezeket annak egy része már "csak" legenda a másik fele kánon. Az én időmben a Disney (a cipész maradjon a kaptafánál) elvet követte, ez megváltozott, kizárólag a sok haszon reménye miatt. Az olyan változtatások a Disney részéről amik a kánont vagy a legendát vagy az SW kiterjesztett univerzumot minimálisan de jó irányban a látvány és élmény miatt megváltoztatta az senkinek nem túl nagy probléma, én is próbálok rugalmasan hozzáállni a történésekhez, több kevesebb sikerrel. Olvastam az Ahsoka könyvet ami Kánon, ezzel szemben most a pénteki részben már voltak apró módosítások, amik felülírták a könyv bizonyos Maulal kapcsolatos részeit, így már az a része nem Kánon. Ez előre nem látható, de nagyon is érthető okokból történt, + cserébe olyan színvonalas részt, változtatást láthattunk ami jóval többet ad az SW univerzumhoz, illetve Maul és Ahsoka történetéhez mint ami kárt okozott a könyv aktuális két oldalához. Majd lesz nyomtatva második kiadás mint általában eddig és helyreáll a béke a galaxisban. A mesében legalább is, a valós élet más kérdés. Azért az erő legyen veled, nálad éppen a sötét oldal ereje. Legyen meg az egyensúly.
  5. Köszi! Újra visszanéztem a jelenetet! Műláb ez is csak precíziós munka így már oké!
  6. Chip: a parancsot mindenáron végrehajtató motívátor Palpatine nyugodtan aktíválhatta a tanácsteremből, a klónok az egymás közti belső hálózaton kommunikáltak. Vészhelyzeti parancsok: 100 fölötti, a klónoknak be kellett magolniuk. Mikor végrehajtották több esetben egymásra is néztek, nem csak a sisakban hallották és simán végrehajtották azért meg voltak lepődve ezért is néztek egymásra, de itt segített a kétkedést elnyomni a chip. + Nem minden klón rajongott a Jedi parancsnokáért. A 7 évad két dologra hívatott: Arra hogy a vér fanok megfelelő válaszokat kapjanak, kitöltve olyan réseket, amiknek a végkimenetelét tudjuk, de a pontos háttér történeteket nem ezt varrják most el hogy elégedettek legyünk. A második célja az hogy a jövő nemzedék aki vér fan lesz jó sok pénzt elkölt majd a könyvekre, képregényekre, filmekre, animációs sorozatokra, fénykardra, makettekre és ezer mindenre azoknak már legyen kerek a történet, ne keljen magyarázkodni és agyalni. 7 évad kivitelezése: Nekem hogy láthatom Ahsokát már mindent megér, egyik kedvenc karakterem, a másik Maul, aki hihetetlenül jó karakter illetve jellemfejlődésen ment keresztül, hozzá alakították a majdani Lázadók 4 évados sorozatához, ami már ugye nekünk megvolt már , akár többször is, de a SW világa több mint 40 éve él és éppen a 7 évad és a Mandalorian miatt virul. Sok követőt szerezhet a felnövekvő generációkban. Csodálatosan oldották meg a fimek közötti hézagok kitöltését, nem egyszerűen csak megmagyarázták, és gyorsan túl tették magukat rajta, nesztek egyétek, hanem látszik hogy a szívüket lelküket beletették, hiszen sokan közölük is rajongók, akiknek szintén ott van a fejében a Chip. Tegyétek a kezeteket a szívetekre és kérdezzétek meg magatoktól, hogy ha ez a nagy mese holnap valóra válna és kiderül hogy igaz és a mi kieső naprendszerünk is érintett benne akkor nem indulnátok e harcba valamelyik oldalon a kedvenc karaktereitek oldalán. ----------------- Maul lábai 7 évad: Mikor lett ennyire rendes műlába? Erre már nem emlékszem, csak arra hogy Tarzin anya felturbózta, de azért lefelé robot, fém lábakkal, ellenben most a párbaj alatt nem tűnt annak. Így 50 felett már nem tudom napra készen tartani ezt az irdatlan sok infót sorry
  7. Go Rien Moss

    SW könyvek

    Hali itt is! Tudtok olyan friss linket ahol a magyarul kiadott SW könyvek listája közel 100% pontosságban megjelenési és Yavini időrendi sorrendben is megvannak 2016-tól 2019 végéig? A Yavini lenne a fontosabb. Régebbi van, de az kb 3 éve nem frissül, és valami olyan kellene amit olyan valaki rakott össze aki nagyon képben van nem úgy mint én. (Az előbb rossz helyen kérdeztem! )
  8. Go Rien Moss

    Könyvek és képregények

    Nem ide akartam....
  9. Go Rien Moss

    7x01 - The Bad Batch

    Köszi már folyamatban, a bajtársakra lehet számitaní!!!
  10. Köszi, pedig itt kerestem és csak 720p találtam.
  11. Go Rien Moss

    7x01 - The Bad Batch

    OFF Nosztalgia faktor az magas lenne, de csak 720p verziót találtam eddig, és hát szép, ezért az 1080p ennél a sorozatnál nálam az alap lenne mégis csak a TCW, adjuk meg a módját....
  12. Go Rien Moss

    Grogu, a gyermek

    Akinek minden áron, mert van az az ár. Baby Yoda és egyéb finomságok Nagyon jól néz ki....
  13. Go Rien Moss

    A The Mandalorian sorozat

    Sajnos nem megy az angol úgy mint egyeseknek, de van benne Baby Yoda és egyéb SW finomságok. Magyar felirattal jobb lenne de hátha lesz akinek örömet okoz. Baby Yoda ismertsége, kedveltsége meredeken ível felfelé! Ha off vagy máshova való, esetleg kéretik átrakni oda. Sorry tényleg a lényeg!
  14. Go Rien Moss

    A The Mandalorian sorozat

    Tegnap láttam, Lucas is kézbe vehette a Baby Yodát, ma voltam egy nagy áruházban vásárolni rákérdeztem van e már Baby Yoda baba, vagy valami, tudták miről van szó! De sajnos még nincs.
  15. Go Rien Moss

    A The Mandalorian sorozat

    Ez meg lemaradt, hátha érdekes lehet Instagram http://www.instagram.com/rei.kennex
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.