Jump to content

barnez

Fórumtag
 • Content count

  1,060
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by barnez

 1. 4 downloads

  A fájlok a 1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN és a WEBRiP.x264-QCF verziókhoz tartalmaznak feliratot.
 2. barnez

  Filmek

  Na láttam én is az Interstellar-t. Nolan megadta a módját... hálás dolog volt látni ezt a filmet. Most napokig a gondolataimat az Interstellar fogja uralni. Hát ez egy... 10/10es film! Mindenesetre nálam már ott van a klasszikusok között.
 3. barnez

  Filmek

  Holnap én is a csillagok között lehetek... valahogy ki... kell... bírnom.
 4. Erről lekéstem... Na sebaj, hajrá skacok.
 5. Elnézést, ha sok bosszúságot okoztam volna ezzek. Ahogy az előbbiekben írtam, nem fogok rendszert csinálni belőle, egyszeri eset volt.
 6. Természetesen, már írtam neki priviben. Ez csak egyszeri akció volt a részemről, legfőbb motiválója a rokonságból egy SW rajongó kis srác. Ha már elkészítettem, akkor gondoltam írok ide is, illetve felteszem. De a fordító Lok és Ő minőségi munkát végez már évek óta, és ez így van jól, reméljük még sokáig élvezhetjük a munkáját.
 7. Érzésem szerint készen vagyok. Mivel Lok még nem tudott reagálni csak ide rakom fel, és ha ez ellen kifogása lenne a későbiekben, akkor leszedem, csak besegíteni szerettem volna. Ez a(z) rls még jó a Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF-hez is. Star.Wars.Rebels.S01E03.WEBRiP.x264-QCF.zip
 8. Találtam egy angol feliratot (Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF), úgy tűnik, hogy jó. Most a munkahelyemen elkészítettem látatlanban a nyersfordítást, hazamegyek, gyorsan kijavítom a hibákat, aztán este felteszem ha jó nektek. Vagy ha valakinek van ideje és kedve korrektúrázni, akkor közzétehetem a mostani állapotot is, hogy hamarabb kikerüljön.
 9. Így utólag is köszönöm szépen a jókívánságokat! Sajnos mostanában nem vagyok aktív, de jó érzés tudni, hogy nem felejtekeztetek el rólam.
 10. Szerintem más Jedik is halhatatlanná válhattak így, hiszen Qiu-Gon-nak is kellett hallania róla, vagy rég elfeledett történetekre sikerült fényt derítenie. Szvsz. ezzel is érzékelhetjük, hogy a Jedi rend mennyire "meggyengült". Ez csak a személyes véleményem.
 11. Jelenleg nem gyártanak új részeket, hanem a történetet próbálják írni, de lefogják adni a kész részeket. Egy évad biztosan lesz még a legrosszabb esetben is.
 12. Sziasztok újra! Nem tudom, hogy ez már volt-e, de ma találtam. Jó hírek! http://starwars.com/news/a-new-direction-for-lucasfilm-animation.html
 13. Jó cikk lett! Nem is figyeltem, hogy te írtad, ettől függetlenül is élvezettel olvastam. Remélem még sok ilyen igényes cikket olvashatok tőled. Donát: Arra még én is emlékszem. Am. nekem a Fifa 2000 a kedvenc FIFA-m. Az intro-ja nagyon hangulatos.
 14. Én nekem ma hozta meg a futár. Viszonylag nem volt drága, 3990 Ft-ot pengettem ki a játékért. Így most 30 napig korlátozás nélkül tudok játszani vele, mert a játékhoz 30 napos előfizetés jár. Talán, amire lejár, arra már havidíj nélküli lesz.
 15. Ingyenes lesz a TOR! http://www.gamekapocs.hu/hir/30335/ingyenesen_jatszhato_lesz_a_the_old_republic
 16. Felregelsz az swtor.com-ra, aktiválod a free trial részt, és letöltöd a játékot.
 17. barnez

  Sport

  Gratulálok Ody a győzelemhez, no meg a többieknek is a részvételhez! Jó kis játék volt.
 18. Úgy tűnik, jól értelmeztem a befejezést! Nagyon örülök viszont, hogy hivatalosan is meg lett erősítve.
 19. barnez

  Sport

  Spanyolország - Olaszország: 1 - 1 Hosszabbítás után: 2-1
 20. barnez

  Sport

  Izgalmas meccsnek nézünk elébe, főleg, hogy vezetnek a digók.
 21. barnez

  Sport

  Németország - Olaszország 1-1 Hosszabbítás: 2-1
 22. Am. lesz új DLC. Am. a refusal ending 'So be it.' mondata annyira emlékeztet engem A jedi visszatérben lévő jelenetre, amikor ezt mondja az Uralkodó is. Nagyszerű utalás.
 23. barnez

  Sport

  Spanyolország - Portugália 2 - 1
 24. barnez

  Sport

  Így is nagy eredmény, grat.!
 25. Ez jó vicc, NorbiLordi! A kép magáért beszél...
×
×
 • Create New...

Important Information