Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Van benne egy ismerős csaj is. Aki megmondja kire gondolok, kap egy balaton szeletet. Kate Bosworth, de a szelet nem kell mert a Yuotube volt a barátom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Jöjjön akkor a példaképe is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. A Halálos Iramban játszott a kiscsaj, márha őrá céloztál Bingo! Ő játszott a LOST-ban is. Rog: nemtom ki az a csaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. (szerkesztve) Rog: nemtom ki az a csaj. A szőke az elején. Ő is színésznő. Benne van a Superman Returns-ban. Szerkesztve: 2007. Február 2. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. A szőke az elején. Ő is színésznő. Jé, tényleg úgy néz ki, mintha ő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Michelle Rodriguez a neve egyébként. Amúgy több ismert csaj is szerepelt a klipben és tényleg feltünt Kristina Loken is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. (szerkesztve) Michelle Rodriguez a neve egyébként. Tudom ki az a csaj. Leölette magát a Resident Evilben. Nem volt kár érte. Szerkesztve: 2007. Február 1. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. (szerkesztve) Jé, tényleg úgy néz ki, mintha ő lenne. Ő volt Lujzi Lén. Szerkesztve: 2007. Február 2. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Ő volt Lujzi Lén. Azt a filmet nem láttam még, de a csajról fotókat igen, meg egy másik filmben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. A la '90-es évek bestjei: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. Na akkor egy picit beizzítunk :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 2. És feltesszük szépen az i-re a pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Mára egy picit keményebb nóták gyültek össze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Mára néhány melankolikusabb szám jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 5. Ody figyelmébe ajánlom: A Roots-ról talán ez volt a legjobb nóta... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Miénk a refrén, Gahané a többi. :D :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Hú ezek nagyon jó zenék yodamester és Rog! Az enyoj-t a koncerten én is üvöltöttem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Az enyoj-t a koncerten én is üvöltöttem. Én is. Nem véletlenül írtam azt hogy a miénk. Akkor épp Pesten voltam unokatesóiméknál és egy ismerősük elrángatott rá. Nyösztetni mondjuk nem kellett hogy elmenjek mert tutira vettem hogy ez is benne lesz a repertoárban. Jól előrefurakodtunk és nyomtuk mint az őrültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Te is ott voltál a pesti koncin? Frankó...én a nyárin voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Én ezen a márciusin voltam a Sportarénában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szép hosszú verzió ez az Enjoy the Silence-ből Gahan nagy showman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Jól megtekerik, kihoznak a számból mindent amit lehet. Koncerten nagyon működik, itt még nem is látszik mennyire. Dave pedig mindig képes volt feltüzelni a közönséget, igazi frontember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Jól megtekerik, kihoznak a számból mindent amit lehet. Koncerten nagyon működik, itt még nem is látszik mennyire. Dave pedig mindig képes volt feltüzelni a közönséget, igazi frontember. Ez mikori felvétel lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. 2006 március, BP sportaréna. Sajna azon nem voltam ott, de hála égnek jöttek júniusban is, a Puskásba, amin már ott voltunk. Tavalyi év legnagyobb élménye volt számomra, majd' 40 ezer ember tombolt körülöttünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 6. Toronto 2003 500 ezer örjöngő torok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.