Ody Mandrell Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 (edited ) Chapter 25 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Coruscant, Nelvaan Szereplők: Anakin Skywalker - Mat Lucas Palpatine kancellár - Nick Jameson Grievous tábornok - Richard McGonagle Shaak Ti - Grey DeLisle Yoda - Tom Kane Mace Windu - T.C. Carson Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor Fordo kapitány - André Sogliuzzo Harvos - Richard McGonagle Tuzes-Adaz Roron Corobb Foul Moudama Orvos R2-D2 Az epizód Edited August 28, 2012 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Méltó lezárása a sorozatnak. az egyik legjobb rész. Anakin sötét oldala ismét előtérbe kerül, és most a Jedik harca is drámai. A rész nagyszerűségéhez hozzá tesz, hogy remekül illeszkedik az EPIII -hoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMaul31 Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólásoddal, Ody Mandrell. Nekem is nagyon tetszik, hogy pontosan ott fejeződik be a sorozat, ahol a Sith-ek bosszúja elkezdődik. Bár nekem ezek az elhízott patkányfejű lények nem igazán jöttek be. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Csak az volt a baj, hogy ütközött a Gonosz útvesztőjével, de ugye ma már ez nem probléma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Az új kánon szerint ez már csak legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Én is nagyon szeretem ebben a részben, hogy milyen jól kapcsolódik az ep3-hoz. Amikor nézem, a végén mindig előjön az az érzés mikor már csak 1-2 hét volt a ROTS premierjéig, ez a sorozat remek nosztalgia szempontjából és bár voltak bugyutaságok benne szerintem nagyon szerethető. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarthMaul31 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Hasonlóan vélekedek én is, Palpi. Bugyutaságok mindkét sorozatban előfordultak, bár én ezt a sorozatot jobban bírom a csúf, ostoba rajzok ellenére is, mint az öt évvel későbbi utódát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 A sorozat utolsó 5 része nekem nagyon tetszett, ezek már kibővített epizódok voltak. Én még mindig azt mondom, hogy Grievous a CW-ban a legfélelmetesebb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Nagyon jó rész! Grievous tényleg óriási benne! Szegény nelvániaiak... Ez a sorozat még mindig iszonyatosan jó! Asszem meg kell néznem újra a Sithek bosszúját! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts