Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. (szerkesztve) Chapter 25 Írta: Darrick Bachman és Bryan Andrews Rendezte: Genndy Tartakovsky Helyszín: Coruscant, Nelvaan Szereplők: Anakin Skywalker - Mat Lucas Palpatine kancellár - Nick Jameson Grievous tábornok - Richard McGonagle Shaak Ti - Grey DeLisle Yoda - Tom Kane Mace Windu - T.C. Carson Obi-Wan Kenobi - James Arnold Taylor Fordo kapitány - André Sogliuzzo Harvos - Richard McGonagle Tuzes-Adaz Roron Corobb Foul Moudama Orvos R2-D2 Az epizód Szerkesztve: 2012. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Méltó lezárása a sorozatnak. az egyik legjobb rész. Anakin sötét oldala ismét előtérbe kerül, és most a Jedik harca is drámai. A rész nagyszerűségéhez hozzá tesz, hogy remekül illeszkedik az EPIII -hoz. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Teljes mértékben egyetértek az utolsó hozzászólásoddal, Ody Mandrell. Nekem is nagyon tetszik, hogy pontosan ott fejeződik be a sorozat, ahol a Sith-ek bosszúja elkezdődik. Bár nekem ezek az elhízott patkányfejű lények nem igazán jöttek be. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Csak az volt a baj, hogy ütközött a Gonosz útvesztőjével, de ugye ma már ez nem probléma Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Az új kánon szerint ez már csak legenda. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Én is nagyon szeretem ebben a részben, hogy milyen jól kapcsolódik az ep3-hoz. Amikor nézem, a végén mindig előjön az az érzés mikor már csak 1-2 hét volt a ROTS premierjéig, ez a sorozat remek nosztalgia szempontjából és bár voltak bugyutaságok benne szerintem nagyon szerethető. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hasonlóan vélekedek én is, Palpi. Bugyutaságok mindkét sorozatban előfordultak, bár én ezt a sorozatot jobban bírom a csúf, ostoba rajzok ellenére is, mint az öt évvel későbbi utódát. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. A sorozat utolsó 5 része nekem nagyon tetszett, ezek már kibővített epizódok voltak. Én még mindig azt mondom, hogy Grievous a CW-ban a legfélelmetesebb. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Nagyon jó rész! Grievous tényleg óriási benne! Szegény nelvániaiak... Ez a sorozat még mindig iszonyatosan jó! Asszem meg kell néznem újra a Sithek bosszúját! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.