kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Szerintem rosszul van beállítva Nálad a fórum órája. Hétkor vagyok gép előtt a melóhelyen (ugye itt ez munkaeszköz), ahol nem tudok ellenállni annak, hogy felnézzek ide egy-két percre Olvasni már nehézkes lenne közben. Vonaton szoktam olvasni én is, de ez nem sokszor fordul elő Tényleg rosszul van beállítva. De azért szép lett volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Szép hát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Naggyon jó a TripleZero!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 27. Belekezdtél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Belekezdtél? Bele. Na persze, az is rám vall, ha egyszerre küldöd a Hard Contact-ot meg a folytatását akkor a folytatással kell kezdenem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Te kérted mindkettőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 28. Te kérted mindkettőt tudom:) amúgy tök jó. Aranyos az eleje amikor Kalnak mondja a kaminói, hogy van hat selejt, és a pasas meg töpreng hogy milyen lehet az ha hadsereget rendelnek Jangóból és selejtes, nem elég agresszív vagy mi? Aztán persze kiderül hogy elég agresszív :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Mivel tudomásomra jutott hogy mások is olvassák a Harry Pottert innen, gondoltam felhozom itt a tegnap hallottakat. Először olvastam majd rögtön láttam a TVben is hogy mit nyilatkozott JKR. Azt mondta hogy most már biztosan 2 főszereplő fog meghalni. És lesz egy rejtélyes feltámadás, visszatérés. Mindenáron megpróbálják elhitetni és elhinteni azt a lehetőséget hogy Harry fog meghalni /többek között/, de szerintem ez csak eg jó fogás a részükről. Mindenesetre remélem Sirious tér vissza és Harry nem hal meg. Inkább Voldi és Piton! Más hogy vélekedik erről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. A vélekedéssel csak egy bajom van: láttam a filmeket, de nem olvastam (még ) a könyveket (a gépemen fenn vannak, hamarosan hozzákezdek). Ergó a történetet nagy vonalakban ismerem csak. Viszont néhány helyen követek fórumonkat, így tudom, hogy mik a legfontosabb történései az 5-6 részeknek Azért gondolok ezt-azt róla. Pitonnal kapcsolatban sok találgatást olvastam, de akkor tudok róla majd valamilyen véleményt kialakítani, ha már olvastam mindent. Addig nem temetem, mert nem szívesen tenném Remélem, nem Dumbledore fog feltámadni (amilyen nagy varázsló volt, még ez is lehetséges, esetleg így volt előre kikalkulálva, meghalt de mégsem), én is inkább Siriousra szavaznék (ha lehetne), valamiért bírom ezt a karaktert. Főszereplő halála? Az egyik kölyök (inkább nem Harry, hanem Hermione vagy Ron), és esetleg még egy tanár (talán McGalagony-hogy kell leírni a nevét? - bár ő talán nem főszereplő szintű. ) Nem is, az egyik kölyök és Voldemort. Ez valahogy reális lenne. És mi volna, ha a rejtélyes feltámadó újra meghalna? (bár ez sem jó, mert főszereplőről van szó, abból meg nem sok halálozott el). Egyébként azt is JKR nyilatkozta (ha jól tudom), hogy a neten eddig még nem sikerült eltalálni a befejezést. Ott pedig szó volt Harry haláláról, így ez alapján nem Harry halna meg. Na, ez jó bonyolultra sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Húúú, én nagy Harry Potter rajongó vagyok Nemcsak olvasok, hanem írok is, bár mostanában hanyagolom (nálam ez olyan időszakos dolog). Ami a HP7-t illeti! nagyon várom, tavaly ilyenkor iszonyatos Hype-ban voltam, angolul olvastam el a 6-ot, de már akkor is az volt a véleményem, hogy Piton a jó oldalon áll. Több minden utal erre, igazából újra el kellene olvasnom, ahhoz, hogy nyilatkozzak kész érvekkel, de számomra a Hagrid által kihallgatott Pitod - DD beszélgetés illetve a végén lévő Albus (Kérlek, Perselus) könyörgés a legmeggyőzőbb érvek Piton ártatlansága mellett. Remélem, DD nem fog feltámadni, az olyan Gandalfos lenne. Akkor inkább már Sirius. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. És kik halnának meg? Érdekes, hogy Sirioust várnánk vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Húúú, én nagy Harry Potter rajongó vagyok Nemcsak olvasok, hanem írok is, bár mostanában hanyagolom (nálam ez olyan időszakos dolog). Ami a HP7-t illeti! nagyon várom, tavaly ilyenkor iszonyatos Hype-ban voltam, angolul olvastam el a 6-ot, de már akkor is az volt a véleményem, hogy Piton a jó oldalon áll. Több minden utal erre, igazából újra el kellene olvasnom, ahhoz, hogy nyilatkozzak kész érvekkel, de számomra a Hagrid által kihallgatott Pitod - DD beszélgetés illetve a végén lévő Albus (Kérlek, Perselus) könyörgés a legmeggyőzőbb érvek Piton ártatlansága mellett. Remélem, DD nem fog feltámadni, az olyan Gandalfos lenne. Akkor inkább már Sirius. Donát. Szerintem is Piton a jó oldalon áll, de az nem lehet hogy Harry meghal, Piton meg nem...legalábbis én így látom. ÉS hát Voldinak mindenképp meg kell halnia, szóval már csak egy marad... Sirius remélem visszatér és ha Harry életben marad akkor full happy end a vége!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Az másnak nem jut eszébe, hogy Ron vagy Hermione is meghalhat akár? Elvégre főszereplőkről van szó. Lehet, hogy Voldemort nem is hal meg, csak elveszti a varázserejét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Dumbledore-t minek visszahozni? Azért csinálták azt a rengeteg emléknézegetést, hogy ne kelljen utána a sírjából előrángatni... OK hogy kedvelt szereplő, de pont ezért, haddd legyen már súlya annak hogy megölték! Ami meg a 7 halálos áldozatát illeti: Voldi nem eléggé főszereplő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Lehet, hogy Voldemort nem is hal meg, csak elveszti a varázserejét Kviblit csinálni belőle? Nagyobb szívatás lenne mint az X-men vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Jaja Csak egy a baj vele, nem eredeti ötlet, mert pl. az X-menben volt hasonló, mint ahogy céloztál rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Igen Dumbi is erről beszélt harrynek sokat, hogy a barátai az erőssége. Lehet hogy Hermi v Ron feláldozza magát Harryért. De én azt nem szeretném... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Igen, Piton szerintem mindenképpen meghal, ezt vállalta magára DD megölésével. És ezért kapta fel a vizet, amikor Harry legyávázta... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ha meghal, azt nagyon fogom sajnálni, főleg akkor, ha a jó oldalon áll. Szerintem a jók közé tartozik, de erre nem tudok bizonyítékot felmutatni, max. női megérzés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Piton szerintem is jó. A gyerekek közül szerintem senki sem fog meghalni, elvégre alapvetően egy meséről van szó. Voldemort biztos meg fog halni. Úgy gondolom, Harrynek végül egyedül, mármint a barátai nélkül kell szembenéznie Voldemorttal, és ekkor ott lesz Piton is. Aki az életét áldozza majd Potterért Voldemort ellen, hogy a fiút győzelemre segítse. (Hmmm, valahol már láttam ilyesmit... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Egyébként is vannak párhuzamok, szóval simán lehet ez a vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Igen, Piton szerintem mindenképpen meghal, ezt vállalta magára DD megölésével. És ezért kapta fel a vizet, amikor Harry legyávázta... Szerintem nem a jövőbeli tetteiért kapta fel a vizet, hanem azért, amit eddig tett: a Rendből egyesek gyűlölik, mások elfogadják, de bízni nehezen tudnak benne, inkább csak Dumbledore-ra hagyatkoznak. Piton csak Dumbledore-nak jelent, és senki más nem tudja, mit csinál pontosan. Közben ő a bőrét kockáztatja minden alkalommal, amikor a legjobb legilimentort átveri. Magára vállalja, hogy megöli a Rend vezetőjét, hogy ezzel örök időkre biztosítja Voldemortot a hűségéről. Vonakodva bár, de hajlandó megtenni, tudva, hogy ezzel a Rend egyetlen olyan tagját öli meg, aki tisztában van azzal, hogy Piton a jó oldalon áll. És azt is tudja, hogy innentől fogva mindenki gyűlölni fogja, és a halálát kívánják majd. Megvetett ember lesz mindaddig, amíg be nem fejezi, amivel Dumbledore megbízta. És ekkor jön egy mitugrász gyerek, és legyávázza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Ez valahol az, amit én is mondtam Hiszen ezekkel a tettekkel gyakorlatilag felvállalja a közeli halálát. Megmeri tenni azt, ami örökre meghatározza a sorsát. Ezért aztán ő az utolsó, akire rá lehetne fogni, hogy gyáva Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. a barátai nélkül kell szembenéznie Voldemorttal, és ekkor ott lesz Piton is. Szerintem meg Pettigrew. Ahhoz képest h az életével tartozik Harrynek, az elmúlt pár könyvben nagyon a háttérben lappangódzik. Rowling készül vele valamire, legalábbis remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerintem meg Pettigrew. Ahhoz képest h az életével tartozik Harrynek, az elmúlt pár könyvben nagyon a háttérben lappangódzik. Rowling készül vele valamire, legalábbis remélem. Hopp, igazad van! Róla teljesen elfeledkeztem. Donát: igazad van neked is, de én inkább a múltra fókuszáltam, nem a jövőre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Az a "patkány" nekem sem jutott eszembe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Az a "patkány" nekem sem jutott eszembe Műpatkány... egy igazi simán faforgácsot csinálna Voldi pálcájából! Nekem (gyakorló patkánytulajdonos) elhiheted... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. (szerkesztve) El is hiszem. Csattogtatta már patkány a fogait a fülem mellett Egyébként duplán patkány Pettigrew Szerkesztve: 2006. Július 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. El is hiszem. Csattogtatta már patkány a fogait a fülem mellett Egyébként duplán patkány Pettigrew ??????? Nincs benne semmi patkány... sehol a patik kíváncsisága, pofátlansága, nem rágott szét egy darab könyvet, füzetet, házit sem, nem rágott léket a Kövér Dámán meg másokon, nem tisztelt oda Piton orra elé (főzetébe) és egyszer sem rángatták elő valami képtelennél képtelenebb helyről. Hol itt a patkány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. egy igazi simán faforgácsot csinálna Voldi pálcájából! Lehet, hogy ez lesz a dolga... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.