Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Nekem itt már kezd nagyon gyanússá válni valami.Papírzacskók, rossz lépcsők.Remélem ez a terem ugyanúgy néz ki mint egy sima moziterem(azaz a székek úgyanúgy vannak elhelyezve), és nem valami függőleges falnon vannak és körbeér minket a vászon.

Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! :D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! :D
Stipi-stop! Oldie tesójának újraélesztését én vállalom! :D Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje

Lány létedre rendesen rá vagy kattanva. :D De azért ugye még az SW a legjobb? :D Mer itten nem barátoz az Avatar. :P

Kislányként is fáramásztam, meg hasonlók! SW meg alap, nem taszítódik le a trónról, 3D ide-vagy-oda. Már csak szentimentális okokból is! De ez évek óta az első film, ami ismét olyan, mint egy szép, izgalmas mese, és ez jóóóó érzés! :P

A hozzászólás linkje

Kicsit nagyobb a vászon is meg a terem is, mint más mozitermeknél.

Amúgy én nem éreztem, hogy olyan nagy lenne a terem.

Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. :D
A hozzászólás linkje

Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. :D
Ó! Rendben. Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott :D

Amúgy ahogy látom megy a szervezkedés, de itt lehet nyerni jegyeket rá, ha érdekel valakit :Phttp://www.coke.hu/MainServlet?action=creditshopwinninggame

A hozzászólás linkje

Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan :D
Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben.....
A hozzászólás linkje

Youtubeon kicsit nézelődtem IMAX termek után. Anno mikor a koncertfilmen voltam, nekem se tűnt olyan piszok nagynak, se a terem, se a vászon. Kicsit talán meredekebben vannak a széksorok elrendezve, semmi több. :D

Van pár érdekes IMAX dóm terem a youtubeon, hát ott tuti elcseppennék, piszok hatalmas és a vászon az fullban körbeölel majdnem.

A hozzászólás linkje

Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott :D
Egyszer én is voltam, szóval ilyen formán nem teljesen igaz, hogy az Avatar lesz életem első 3D filmje, de az a másik csak egy 30 perces természetfilm volt, és hát technikailag sem hiszem, hogy ugyanaz a színvonal lenne. :D
A hozzászólás linkje

Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben.....
Ejnye, micsoda lovagias ember vagy te. :P A lentebbit olvasva azt hittem, arra kérsz, hogy a húgomnak biztosítsam a legjobb helyet, azaz szívesen ölbe veszed a film alatt. :P:D :D :P
A hozzászólás linkje

Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan :D

Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó :P Előbbre való vagyok, mint a vén apád :D

A hozzászólás linkje

Pildi, azért a terem mégsem ilyen, mint ahogy a weboldalukon hírdetik. Vagy csak ennyire nem emlékszem? :D

http://imaxbudapest.hu/image/imax_merfoldkovek2.jpg

hanem valami ilyesmi: http://imaxbudapest.hu/images/user/imax_vaszon.jpg

A hozzászólás linkje

Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? :P:D

De egyébként csak nem.. :D

Nem, senki se lesz eltántorodva attól, hogy mozi után, de lehet, hogy már közben is :P , szépen kiemeljen téged az avp-s közösségből és jó alaposan helybenhagyjon :P :P :P
A hozzászólás linkje

Ejnye, micsoda lovagias ember vagy te. :P A lentebbit olvasva azt hittem, arra kérsz, hogy a húgomnak biztosítsam a legjobb helyet, azaz szívesen ölbe veszed a film alatt. :P:D :D :P
A fenébe is! Pont erre gondoltam. :P :P
A hozzászólás linkje

Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó :P Előbbre való vagyok, mint a vén apád :P

Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. :P Csinos az a barátnő, ugye? :D:P

Mártiiiii! Jegyezz be magadnál egy helyet. :D

A hozzászólás linkje

Pildi, azért a terem mégsem ilyen, mint ahogy a weboldalukon hírdetik. Vagy csak ennyire nem emlékszem? :D

http://imaxbudapest.hu/image/imax_merfoldkovek2.jpg

hanem valami ilyesmi: http://imaxbudapest.hu/images/user/imax_vaszon.jpg

Jaja, a másodikra hasonlít, de én nem láttam oldalhangfalakat. :D
A hozzászólás linkje

Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. :D
No, csak nem azért, hogy lehessen hova tenni a kis buksidat, ha bealszol a filmen? :D

Vagy hogy lehessen kinek az ölébe odaugranod ha megijedsz a nagy állatkáktól?

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.