MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Majd szépen félrevonulunk és jól helybenhagyjuk egymást. Szerintem válasszuk erre a lépcsőt, mert csak úgy vagyok hajlandó, ha előbb két szinttel lejjebb állsz, onnan indulhat a meccs A lapátot Oldinak szánom Jó, akkor majd Oldie-t fogom be melózni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. A lapátot Oldinak szánom Te, te gyáva. No majd kapsz te ott az avp-s haverjaid előtt rendesen tőlem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Én sem értem, hogy mindenhol miért Star Trek 2. Nem gogják így keverni az emberek? Tényleg nem az. Várom ezt a filmet. Attól függ. Nem keverem őket, mert igazából sose tudom, éppen hol járunk részben, de azt tudom, hogy az újakból egy van, és jön a második Egy fan persze tudja, hogy a 12. lesz Én is várom, remélem, hogy nem lesz ősz hajú, mire moziba kerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Szerintem válasszuk erre a lépcsőt, mert csak úgy vagyok hajlandó, ha előbb két szinttel lejjebb állsz, onnan indulhat a meccs Ch....lépcső. Már a legelsőről lezuhansz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Kijött végre az Outlander. Szoc. ellátóhelyeken legalábbis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Na befejezni a marakodást, mert hozom a petrencés rudat és meglóbálom Amúgy is, az átlag ember azt se tudja, hogy van még 10 ST film, az meg hülyén venné ki magát ha ST után jönne az ST12 Nem kicsit néznének az emberek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Lehet rendelni áááááááááááááááááá http://www.cinemacity.hu/t_search.php?scin...&smovie=560 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Lehet rendelni ááááááááááááááááááhttp://www.cinemacity.hu/t_search.php?scin...&smovie=560 Nyolcas sor közepére foglaltam éjfélireeee! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Valaki szóljon Oldinak, ha tud... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megvannak a helyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. 13 jegyet foglaltam a megbeszéltek szerint, ebből négy diák. Jake, tiéd is benne van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nincs mit A többi részletet, tali pontos helyszínét majd szerintem folytathatjuk a fórumtalis topicban Még van idő addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Te, te gyáva. No majd kapsz te ott az avp-s haverjaid előtt rendesen tőlem Nem gyávaság, udvariasság. Egy hölgyet mégsem ütlegelhetek lapáttal, hogy nézne az már ki? Na meg aztán gyere, az AVPU-sok előtt is használhatom a lapátot, engem nem zavar, ha mások előtt folyik a vér Én is lerendeltem a jegyet, 9-es sorba, majdnem pont középre, remélem az jó hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Basszus már most van olyan ahol a fél terem megtelt és csak 10 percen van rendelés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor mi mellénk fogtok ülni Kilences, nyolcas sor közepére rendeltem ugyanis AVP-sek ne szídjanak, mert úgyis mi leszünk többen :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megvannak a helyek Aranyba öntjük neved. És akik 6-7 között akarnak rendelni, mert ezt az infót kapták, azokat sajnálom nagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor mi mellénk fogtok ülni Kilences, nyolcas sor közepére rendeltem ugyanis AVP-sek ne szídjanak, mert úgyis mi leszünk többen :D együtt a két bagázs:) Remek mozizás lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Elég aljas húzás ez a mozitól. Nem kicsit érezhetik átverve magukat majd azok akik az esti foglalásra számítanak. Már most úgy fogynak a helyek, mintha ez lenne az egyetlen és utolsó előadás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Akkor mi mellénk fogtok ülni Kilences, nyolcas sor közepére rendeltem ugyanis AVP-sek ne szídjanak, mert úgyis mi leszünk többen :D Nem fognak, a 8-as sorba rendeltek ők is. Szóval a kép: 9-es és 8-as sor lefoglalói az AVPUniverzum és az SWSaga csapatai :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Gondolom fellélegeztek ők is, hogy gyorsak voltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. (szerkesztve) Ch....lépcső. Már a legelsőről lezuhansz Azt csak hiszed, nem tudod még, egy nő mire képes Nem gyávaság, udvariasság. Egy hölgyet mégsem ütlegelhetek lapáttal, hogy nézne az már ki? Én is lerendeltem a jegyet, 9-es sorba, majdnem pont középre, remélem az jó hely. Szerintem jó a 9-es sor, amint látom, közel leszel hozzánk Szerkesztve: 2009. December 3. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Nem fognak, a 8-as sorba rendeltek ők is. Szóval a kép: 9-es és 8-as sor lefoglalói az AVPUniverzum és az SWSaga csapatai :D Ezt igazán remekül sikerült összehozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Azt csak hiszed, nem tudom még, egy nő mire képes Ha te nem tudod, akkor ki tudja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megvannak a helyek Hálás köszönet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ha te nem tudod, akkor ki tudja? Jó van na, elgépeltem, sietek De már javítottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Gondolom fellélegeztek ők is, hogy gyorsak voltak Nem volt nehéz, van itt egy riasztóra állított Jake-ünk, aki ott is üzent (pedig már én is akarta szólni, dehát Jake, mint a villám, úgy vált át Darkoo alteregójára ). Szerintem jó a 9-es sor, amint látom, közel leszel hozzánk Szerintem pont mellettetek, hisz Oldi a 9-esbe is rendelt jegyet, és szvsz pont az ő foglalói mellé dobtam be az enyémet. De az AVPU-sok pont előttem lesznek. Szóval, kis szerencsével jobbról és jobb-előlről SWSagas arcok, pont előttem AVPU-s arcok, balról haverarcok De jó lesz nekem, majdnem minden irányból haverok vesznek majd körül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hálás köszönet! Ugyan, ugyan. Csak bírjam majd hazacipelni azt a 10 rekesz sört Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Ugyan, ugyan. Csak bírjam majd hazacipelni azt a 10 rekesz sört Hozzád vágjuk azokat, kicsit kemény lesz, de bírod a strapát, ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 3. Hozzád vágjuk azokat, kicsit kemény lesz, de bírod a strapát, ugye? Ne viccelj, ex-el jól kiosztjuk egymást, utána kész élvezet lesz majd összegörnyedni a rekeszek alatt Node kapsz ám belőlük te is, este csípákat izzadva fentmaradtál velem. Egy üveg elég lesz? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.