kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. valszeg befüvezve üllt be rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Tényleg kudar, te megvárod a jövőheti magyar premiert, vagy gyenge leszel, és hétvégén leszeded az első kamerás verziót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Hát ha pár napon belül lesz legalább DVDscr v R5 akk gyenge leszek...de amúgy mindenképpen mozi! az év egyik legjobb filmje lesz ne szórakozz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Viharsziget Már eléggé ki lett tárgyalva. Jó film bár nem ad újdonságot, viszont főleg Leo aki üde színfolt. Nem semmi, ahogy a nyálgép skatulyából szépen kinőtte magát. Itt is profi volt. 10/7 Toy Story 3 OMG! Egy újabb klasszikus trilógia született. Lehet, hogy vérciki, de nekem volt olyan jelenet, ahol gombóc nőtt a torkomban. Nem győztem helyrepakolni magam. Kaland, dráma, vígjáték tökéletes összhangban. Köszönöm szépen! 10/9,5 Derült égből fasírt Ez alaposan meglepett. Az első 15 perc után patakokban folyt a könnyem, olyan jó arcokat vonultat fel a film. Végig abszurd az egész, egy kicsit a végére talán kifullad, de még így is igényes színvonalon pörög. 10/7,5 Exam De bitang jó film volt! Egy kis teremben játszódik az egész valós időben. Szerintem egyszer mindenkinek látnia kell. 10/8 Predators Az túlzás, hogy engedtem a csábításnak, mivel engem annyira nem pörgetett be az új rész híre. Inkább csak egy gyenge pillanatomban gyorsba megsasoltam. A lényeg: ha szeretted az első részt, és nem zavar, hogy gyakorlatilag ugyanazt nézed más szereplőkkel, akkor tetszeni fog. Ehhez viszont nem értem miért kellett pont Brodyt szerződtetni? Amúgy nincs vele baj. Vehetjük az alapfilm előtti tisztelgésnek is. 10/6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. (szerkesztve) Rottenen már kapott 4 negatív kritikát az Eredet... Szerintem nincs olyan film, ami sose kapott negatív kritikát Nekem meg várnom kell az Eredettel, mert pont a Balatonnál leszünk a bemutatókor és utána pár napig Szerkesztve: 2010. Július 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Én mostanság a távol-keleti filmjeimet darálom, kezdve a Shaolin templom oda-visszától a Bosszú asszonyáig.....Hátravan még a Bosszú úrra meg a Káosz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Készült egy előzmény képregényrajz az Eredethez. Az egyik karakterközpontú előzetesben van is erre magyarázat, már ami a képen zajlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Én egy ilyen folytatásnak is örülnék Expendables részről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. (szerkesztve) Oldie de miért nem a képregényt linkelted be, csak a képet? Ja és akkor ők is félmeztelenül verekednének nem? Szerkesztve: 2010. Július 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Csak ez az egy kép volt fönt Közben itt a full regény: http://movies.yahoo.com/feature/inception-comic.html Na még szép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Augusztus 25-én jön a Beetlejuice DVD-n. Éppen ezért kiáltsuk háromszor: Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Thor és a kis család! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Egy kis AVATAR kúlság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Egy kis AVATAR kúlság THX! Jó kis darab! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Tökös gyerek ez a Quaritch Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az egyik kritikus azt írta az Eredetire, hogy a látvány mellett nincs benne semmi fantázia.... na lol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az egyik kritikus azt írta az Eredetire, hogy a látvány mellett nincs benne semmi fantázia.... na lol.Ez tényleg lol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Na ezután a videó után aki nem kap fel egy súlyzót az... do not deserve to be a man. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Pont tegnap néztem egy rövidebb verziót 63 évesen nem semmi teljesítmény, még ha nem is töpörtyűs turmix-al kokszol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Na ezután a videó után aki nem kap fel egy súlyzót az... do not deserve to be a man. Ezek után kész szerencse, hogy nőből vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ezek után kész szerencse, hogy nőből vagyok Ez a film akkor neked készült Klikk ide Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Köszi, de azt hiszem, ezt is kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ez a film akkor neked készült Klikk ide Elvetemüült! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Tökös gyerek ez a Quaritch Még hogy a béke fenntartói. Micsoda propaganda szöveget lök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Még hogy a béke fenntartói. Micsoda propaganda szöveget lök. Csodálom, hogy nem tartott a karjai közt egy na'vi csecsemőt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Quaritch-hez hasonló tökös ezredes az Avatar 2-ben nyugodtan szerepelhetne. De valamilyen érdekes fordulattal akár vissza is térhetne a folytatásban, főleg mert a színész is elejtetett rejtélyesen egy mondatot, hogy akár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Quaritch-hez hasonló tökös ezredes az Avatar 2-ben nyugodtan szerepelhetne.De valamilyen érdekes fordulattal akár vissza is térhetne a folytatásban, főleg mert a színész is elejtetett rejtélyesen egy mondatot, hogy akár... Klónozzák majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az RDA vállalatnak szerintem több milliárdos vesztesége lehetett az incidensből. Egyrészt megakadt az ásványkincs szállítás, valamint az egész telep, kolónia, katonai eszközök stb cuccnak is búcsút mondhattak. Vajon becsődőlnek ettől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Az RDA vállalatnak szerintem több milliárdos vesztesége lehetett az incidensből. Egyrészt megakadt az ásványkincs szállítás, valamint az egész telep, kolónia, katonai eszközök stb cuccnak is búcsút mondhattak.Vajon becsődőlnek ettől? Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Klónozzák majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.