Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Nekem a szerelmi történet elmesélése a forradalmi. De nevezzük csak egyedinek, frissnek. Végre valami, ami nem egy könyv adaptáció vagy folytatás, nem egy szimpla remake. Ráadásul ehhez a filmhez gondolkodni is kell, ami egy újabb jó pont. A hangulat pedig máz az egészen. Kicsit olyan, mintha a 2001 mai megfelelője lenne. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Nekem a szerelmi történet elmesélése a forradalmi. De nevezzük csak egyedinek, frissnek. Végre valami, ami nem egy könyv adaptáció vagy folytatás, nem egy szimpla remake. Ráadásul ehhez a filmhez gondolkodni is kell, ami egy újabb jó pont. A hangulat pedig máz az egészen. Kicsit olyan, mintha a 2001 mai megfelelője lenne. Igen, ha jól emlékszem azt én is leírtam, hogy a mai fosdömpingből simán kitűnik. Ezt nem is vitatom ma sem. Jól összerakott filmecske. Na de azért van különbség aközött, hogy valami az átlagnál jobb, vagy mestermű... Ez utóbbi titulust vitatom. A 2001-es párhuzamtól viszont a falramászok. Az egy filmtörténeti klasszikus, korszakalkotó mestermű, a Fountain pedig az átlagosnál ugyan merészebb, egyedibb, de messze nem mérföldkő a filmtörténelemben (szerintem nem kockázat kijelenteni, hogy nem is lesz az). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Én is azt gondolom erről a filmről, amit yodamester, kitűnik a sok sz*ra film közül, de nem mestermű. És hiába érzi át az ember a sztorit (ami "csak" történet, ez esetben akár el is lehet olvasni egy könyvben nézés nélkül), attól még, mint film, nem biztos, hogy zseniális Persze, mint lentebb elhangzott, ízlések és... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Nekem mestermű és kész, kész, kész. Karrde, mert neked nem tetszett, még lehet kiemelkedő alkotás. Pláne mestermű. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Dehogynem tetszett, csak a hangulata kicsinált De sok minden film tetszik, amiket nem tartok mesterműnek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Dehogynem tetszett, csak a hangulata kicsinált A love story nem csinál ki? Ráadásul az még csöpögős is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Az nem, mert egészem más a hangulata Nem a haláltéma a lényeg, szerintem a zene okozta a letargiát nálam. Egyszerűen hallani sem bírom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Az nem, mert egészem más a hangulata Nem a haláltéma a lényeg, szerintem a zene okozta a letargiát nálam. Egyszerűen hallani sem bírom. Pedig zseniális, és gyönyörű szép. A film egyik erőssége. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Mestermű ide vagy oda, ma megnéztem a Szellemlovast. Klassz matinémozi, semmi több Társadalmi üzenetet nem véltem benne felfedezni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. A Love storyé gyönyörű szép Az tényleg az, és egy klasszis filmzene Ennek a zenéje nekem nem szép, hanem öngyilkos hajlamokba kergető De hát ízlések... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Most nem azért de nekem a Love Story az ami a romantikus, csöpögős..ésatöbbi filmek közül az etalon Bár többször nem hinném, hogy megnézném Letargiába taszító film. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Nekem a Love story zenéje egy borzalom. Talán az én sötét lelkemnek, ez jobb. Oldie, ne játszd a hülyét. Kicsit uncsi már. Próbáld már elfogadni, hogy van aki szereti az intelligens filmeket is! Ez olyan mint a csajok. Van aki azt szereti, ha a csípőjén kívül, az agyát is megmozgatják. Ha neked elég a csípőmozgás az ok. A többit ne feszegesd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Nekem a Love story zenéje egy borzalom. Talán az én sötét lelkemnek, ez jobb. Oldie, ne játszd a hülyét. Kicsit uncsi már. Próbáld már elfogadni, hogy van aki szereti az intelligens filmeket is! Ez olyan mint a csajok. Van aki azt szereti, ha a csípőjén kívül, az agyát is megmozgatják. Ha neked elég a csípőmozgás az ok. A többit ne feszegesd. Most totál nem értem mi a bajod Én nem gyúrok a sznobságra mint egyesek. Ha ez baj akkor sorry. Nekem a matinének készült filmek matinék maradnak, nem pedig azt firtatom mennyire gyenge mert éppen én egy művészfilmet várnék tőle, hiába az a címe, hogy " Véres Játék XII." Hagyj ne magyarázam túl. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Most totál nem értem mi a bajod Én nem gyúrok a sznobságra mint egyesek. Ha ez baj akkor sorry. Nekem a matinének készült filmek matinék maradnak, nem pedig azt firtatom mennyire gyenge mert éppen én egy művészfilmet várnék tőle, hiába az a címe, hogy " Véres Játék XII." Hagyj ne magyarázam túl. Te miről beszélsz? Az nem sznobság, ha egy olyan filmben lát valaki mélyebb értelmet, amiben van is. Mert ugye a forrásról volt szó (Te meg beírtad célzásként, hogy nem véltél felfedezni társadalmi üzenetet a szellemlovasban). Ezt kicsit gúnyolódásnak éreztem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Te miről beszélsz? Az nem sznobság, ha egy olyan filmben lát valaki mélyebb értelmet, amiben van is. Mert ugye a forrásról volt szó (Te meg beírtad célzásként, hogy nem véltél felfedezni társadalmi üzenetet a szellemlovasban). Ezt kicsit gúnyolódásnak éreztem. Hidd el semmi köze se volt a Forráshoz Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Pár hete a gépemen csücsül ez a Forrás című film, mert szeretem Jackmant.A hétvégére akkor betervezem, ha ennyire dicséri Ody. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Pár hete a gépemen csücsül ez a Forrás című film, mert szeretem Jackmant.A hétvégére akkor betervezem, ha ennyire dicséri Ody. Attól még hogy dicsérem, nem biztos, hogy neked is be fog jönni. Több esély van rá, hogy nem. De majd írsz róla. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Attól még hogy dicsérem, nem biztos, hogy neked is be fog jönni. Több esély van rá, hogy nem. De majd írsz róla. Én is ezerszer jobban kedvelem a gondolkodós "valamiről szoló" filmeket, mint a Die Hard 4-féle fosokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 6. Én is ezerszer jobban kedvelem a gondolkodós "valamiről szoló" filmeket, mint a Die Hard 4-féle fosokat. De ez szerelmes film, mely érzelmet nem igazán tartasz nagyra, ezért gondoltam arra, hogy talán nem tetszik. Amúgy vágj be előtte pár sört, jobban fog hatni. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Én is láttam pár hete a Forrást, de nekem nagyon nyomasztó, elvont volt. Persze így is meg lehet közelíteni egy drámai love storyt. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. De ez szerelmes film, mely érzelmet nem igazán tartasz nagyra, ezért gondoltam arra, hogy talán nem tetszik. Amúgy vágj be előtte pár sört, jobban fog hatni. Egyébként szoktam én is romantikus filmeket nézni. A kedvenceim: In the Mood for Love (Wong Kar Wai), és 3 Iron (Kim Ki Duk). Ha gondolod, nézz utána valamelyiknek, megéri Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Inkább azoknak jön be jobban, akik a sötét hangulatra buknak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Próbáld már elfogadni, hogy van aki szereti az intelligens filmeket is! Ez olyan mint a csajok. Ennél hülyébb hasonlatot rég olvastam vagy hallottam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Én is ezerszer jobban kedvelem a gondolkodós "valamiről szoló" filmeket, mint a Die Hard 4-féle fosokat. Van, akinek meg majdnem minden jöhet, mert tud mindent a maga helyén kezelni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Egyébként szoktam én is romantikus filmeket nézni. A kedvenceim: In the Mood for Love (Wong Kar Wai), és 3 Iron (Kim Ki Duk). Ha gondolod, nézz utána valamelyiknek, megéri Szerintem Odynak ne nagyon ajánlgass távol-keleti filmeket, bármiről is szólnak, írta már, hogy nem csípi őket Ha meg rosszul emlékszem, bocsi Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. (szerkesztve) Szerintem Odynak ne nagyon ajánlgass távol-keleti filmeket, bármiről is szólnak, írta már, hogy nem csípi őket Ha meg rosszul emlékszem, bocsi Burrárum! Márpedig ez a két film tökéletes a maga nemében. A stílus pedig egyáltalán nem tolakodó, hanem inkább visszafogott, sőt, már-már érzéki mindkét film esetében... Amúgy biztos volt már olyan keleti film, ami Odynak is tetszett. Vagy nem? Szerkesztve: 2007. Augusztus 7. - yodamester Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Ha romantikus és távol-keleti akkor a Shinobi az Ász. Remek darab. Csípem az ilyeneket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Én is ezerszer jobban kedvelem a gondolkodós "valamiről szoló" filmeket, mint a Die Hard 4-féle fosokat. Hát vannak akik meg jobban kedvelik a kikapcsolódásra szánt filmeket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hát vannak akik meg jobban kedvelik a kikapcsolódásra szánt filmeket. Én is jobb kedvelem azokat, de néha szükség van a gondolkodósokra is. Az a legjobb szvsz, ha valami egyben gondolkodtató és szórakoztató. Na, ilyen számomra a Star Wars (meg az Alien). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 7. Én is jobb kedvelem azokat, de néha szükség van a gondolkodósokra is. Az a legjobb szvsz, ha valami egyben gondolkodtató és szórakoztató. Na, ilyen számomra a Star Wars (meg az Alien). Nekem az SW meg az Alien is a szórakoztató, kikapcsolódást jelentő filmek között van. Elgondolkodni olyan filmeken szoktam aminek témája igen közel áll az élet valós dolgaihoz. Ezek lehetnek olykor fikció filmek is ( Pl. Harmadik tipusú találkozások, Mátrix), sötét, komor hangulatú filmek (Pl Equilibrium) vagy egy-egy jó akciófilm( Pl Szükségállapot, Sólyom végveszélyben, Bőrnyakúak, Apokalipszis most, Dicsőség zászlaja, Iwo Jima). Ezen kívűl persze vannak amik csak agyzsibbasztónak jók, de kerülik a retekklubos szutykokat azért (Pl: Die Hard, Bad Boys, Transformers etc.) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.