Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Az Avatart senki se várja? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Az emberek nagy többsége azt se tudja még, hogy lesz ilyen film Cameron nem enged semmit se kiszivárogni egyenlőre.. Zéró marketingja van még, majd kb nyáron a csapból is ez fog folyni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Az Avatart senki se várja? Majd ha beindul a marketting Eddig nem sok infó van róla. ( kép, treaser ésatöbbi) A többiről azért már csurrant-cseppent valami infó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Mondjuk innen még nem sokan írtál pl. a HP6-ot sem Közeljövőben szeretném megnézni a Reader és a Revolutionary road filmeket, ezek már mentek odaát, de aztán jöhet a HP6, a Public enemies, aztán a Termi film, Wolverine, Avatar is, meg nem tudom, még mik is lesznek jövőre Á, és láttam egyik nap a Red Cliff című kínai filmet (nálunk még nem játszották), annak a folytatását is nagyon várom Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megnéztem és szerintem marha jó volt. Szerencsére nem vitték túlzásba ezt a csöpögős, nyáladzó szeretet dumát, épp ídőben tértek át a vígjáték vagy akár a drámaibb részekre. Hatalmas arcok voltak benne. Már időn túl reagálok, de mindegy... Én is megnéztem a Love actually-t aznap este, pedig pakolnom kellett volna, mivel másnap utaztunk, de nem bírtam ellenállni a kísértésnek, mivel minden évben karácsony táján megnézem, és ez az idén eddig elmaradt. Egyszerűen imádom ezt a filmet, mert olyan jó kis történeteket mesél el! Nem is tudnám kiemelni, melyik szál tetszett a legjobban, mert szinte mindegyik remek. A pakolás meg maradt hajnalra... hát ismét nem aludtam ki magam, de ezt azóta sikerült pótolni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Uh, személyes nagy kedvenc Clint Eastwood majdnem kimaradt. Gran Torino is nézős. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. TDK Spoiler: Most akkor Két Arc kinyírta Ramirezt is? Vagy ki volt a második rendőr Wurtz- on kívül aki kinyírt? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. TDK: Spoiler: Kinyírta Ramirezt, amikor feldobta a pénzérméjét. Engem inkább az érdekel, ki az az öt hulla, akit Gordonéknak meg kell magyarázni, és ami miatt Batman magára vállalta az egész balhét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. TDK Spoiler: Na de épp ez az, hogy szerintem csak leütötte Ramirezt. Plusz azt mondja neki, hogy szolgáljon és védjen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. TDK Spoiler: Igen, most tekertem oda ahhoz a részhez , tényleg csak leüti, viszont megnéztem azt a jelenetet is a végén, amikor is Gordon azt mondja Batmannak, van 5 halott , köztük két rendőr...Tehát érdekes...És ki az a három, aki még fontos volt Gordonéknak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. TDK Spoiler: Szerintem volt már erről szó korábban csak akkor nem figyeltem. Falcone egyik testőre, Falcone maga és a sofőrje. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Oh hát azok nem nagy veszteségek...Szerintem nem ők azok, gondoltam rá elején is..Inkább örülnek, hogy annyi nekik Spoiler: Falcone és emberei. Meghát a csecsen és a kis kínai is meghalt ez már több mint 5 hulla Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. De azokat Joker nyírta ki. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Jó de Gordonék meg honnan tudják KétArc kit nyírt ki. Őket aznap végig lekötötte a kórházas és kompos ügy. Spoiler: Pláne Falconét és emberit. Plusz azt se tudhatták hogy a kínaival mi lett...Ez akkor is érdekes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Lau -t tudták, hogy Joker vitte ki a börtönből. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Spoiler: Az 5 hulla összetétele akkor is érdekes, mert nemhiszem hogy Gordon vágta, Falcone és sőförjét KétArc nyírta ki, plusz ugye ott van szegény Rachell ő biztos rajta van a listán, de a másik három személye kérdéses.Az meg a másik hogy a maffiozók halálát nem kell megmagyarázni a közvéleménynek..Én szerintem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hehe, amúgy ezen kár is vitázni Mert amikor a Blu Ray eladások során volt valami chatelés a rendezővel, ő se tudott konkrét választ adni az 5 hullára Valahol ezt olvastam, azt keresem de nem találom, minden esetre addig is legyen ez a válasz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hát ha Nolan se tudja az nagy gáz, hisz ő írta a tesójával a forgatókönyvet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerintem is kár ilyeneken tépelődnél, volt/voltak ennél nagyobb bukfencek a filmben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerintem is kár ilyeneken tépelődnél, volt/voltak ennél nagyobb bukfencek a filmben Na már megint kezded? Egy képregény filmben nincs bukfenc. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Hát ha Nolan se tudja az nagy gáz, hisz ő írta a tesójával a forgatókönyvet. Spoiler: Na megtaláltam - Nolan has no idea who the five people killed by Two Face are, http://www.aintitcool.com/node/39510 Nolannak fogalma sincs ki az 5 áldozat. Szóval lehet itt nagyokat vitázni a dolgokról, felesleges :P Szerkesztve: 2008. December 28. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. A forrás elég gázos, de ha ez igaz akkor lehet vetni a tigris előrevetődéseket. Egyébként egy rendező hogy mondhat ilyet? Példát vehetne az SW -ről. Ott minden meg lehet magyarázni, és Sansweet meg is magyaráz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Na már megint kezded? Egy képregény filmben nincs bukfenc. Nem én kezdtem a halottakkal. :P Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerintem is kár ilyeneken tépelődnél, volt/voltak ennél nagyobb bukfencek a filmben Fenéket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. A forrás elég gázos, de ha ez igaz akkor lehet vetni a tigris előrevetődéseket. Egyébként egy rendező hogy mondhat ilyet? Példát vehetne az SW -ről. Ott minden meg lehet magyarázni, és Sansweet meg is magyaráz. Nem inkább kimagyaráz? :P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Nem én kezdtem a halottakkal. :P Én csak kíváncsi voltam ki az öt. Te jöttél itt a nagyobb bukfencekkel, szóval Te kezdted. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hát Jokerre sincs magyarázat , hogy honnan jött, meg úgy semmire se. Ez a siker titka, manapság, nem a szájbarágós történetek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Nem inkább kimagyaráz? :P Nézőpont kérdése. Nekem megfelelőek a magyarázatok. A filmek hemzsegnek az ilyenektől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hát Jokerre sincs magyarázat , hogy honnan jött, meg úgy semmire se. Ez a siker titka, manapság, nem a szájbarágós történetek Így lehet rajtuk agyalni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Én csak kíváncsi voltam ki az öt. Te jöttél itt a nagyobb bukfencekkel, szóval Te kezdted. Nagyon el vannak errefelé kanászkodva az adminok :P Amúgy a kamioné volt érzésem szerint a legnagyobb bukfenc Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.