Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az emberek nagy többsége azt se tudja még, hogy lesz ilyen film :P Cameron nem enged semmit se kiszivárogni egyenlőre.. Zéró marketingja van még, majd kb nyáron a csapból is ez fog folyni :P

Hozzászólás ideje:
Az Avatart senki se várja? :P

Majd ha beindul a marketting :P Eddig nem sok infó van róla. ( kép, treaser ésatöbbi) A többiről azért már csurrant-cseppent valami infó. :P

Hozzászólás ideje:

Mondjuk innen még nem sokan írtál pl. a HP6-ot sem :P

Közeljövőben szeretném megnézni a Reader és a Revolutionary road filmeket, ezek már mentek odaát, de aztán jöhet a HP6, a Public enemies, aztán a Termi film, Wolverine, Avatar is, meg nem tudom, még mik is lesznek jövőre :P Á, és láttam egyik nap a Red Cliff című kínai filmet (nálunk még nem játszották), annak a folytatását is nagyon várom :P

Hozzászólás ideje:
Megnéztem és szerintem marha jó volt. :P Szerencsére nem vitték túlzásba ezt a csöpögős, nyáladzó szeretet dumát, épp ídőben tértek át a vígjáték vagy akár a drámaibb részekre. :P Hatalmas arcok voltak benne. :P

Már időn túl reagálok, de mindegy...:P Én is megnéztem a Love actually-t aznap este, pedig pakolnom kellett volna, mivel másnap utaztunk, de nem bírtam ellenállni a kísértésnek, mivel minden évben karácsony táján megnézem, és ez az idén eddig elmaradt. Egyszerűen imádom ezt a filmet, mert olyan jó kis történeteket mesél el! :P Nem is tudnám kiemelni, melyik szál tetszett a legjobban, mert szinte mindegyik remek.

A pakolás meg maradt hajnalra... hát ismét nem aludtam ki magam, de ezt azóta sikerült pótolni.:P

Hozzászólás ideje:

TDK:

Spoiler:

Kinyírta Ramirezt, amikor feldobta a pénzérméjét. Engem inkább az érdekel, ki az az öt hulla, akit Gordonéknak meg kell magyarázni, és ami miatt Batman magára vállalta az egész balhét.

Hozzászólás ideje:

TDK

Spoiler:

Igen, most tekertem oda ahhoz a részhez , tényleg csak leüti, viszont megnéztem azt a jelenetet is a végén, amikor is Gordon azt mondja Batmannak, van 5 halott , köztük két rendőr...Tehát érdekes...És ki az a három, aki még fontos volt Gordonéknak? :P

Hozzászólás ideje:

Oh hát azok nem nagy veszteségek...Szerintem nem ők azok, gondoltam rá elején is..Inkább örülnek, hogy annyi nekik :P

Spoiler:

Falcone és emberei. Meghát a csecsen és a kis kínai is meghalt ez már több mint 5 hulla

Hozzászólás ideje:

Jó de Gordonék meg honnan tudják KétArc kit nyírt ki. Őket aznap végig lekötötte a kórházas és kompos ügy.

Spoiler:

Pláne Falconét és emberit. Plusz azt se tudhatták hogy a kínaival mi lett...Ez akkor is érdekes

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Az 5 hulla összetétele akkor is érdekes, mert nemhiszem hogy Gordon vágta, Falcone és sőförjét KétArc nyírta ki, plusz ugye ott van szegény Rachell ő biztos rajta van a listán, de a másik három személye kérdéses.

Az meg a másik hogy a maffiozók halálát nem kell megmagyarázni a közvéleménynek..Én szerintem.

Hozzászólás ideje:

Hehe, amúgy ezen kár is vitázni :P Mert amikor a Blu Ray eladások során volt valami chatelés a rendezővel, ő se tudott konkrét választ adni az 5 hullára :P

Valahol ezt olvastam, azt keresem de nem találom, minden esetre addig is legyen ez a válasz :P

Hozzászólás ideje:
Hát ha Nolan se tudja az nagy gáz, hisz ő írta a tesójával a forgatókönyvet. :P

Spoiler:

Na megtaláltam :P

- Nolan has no idea who the five people killed by Two Face are,

http://www.aintitcool.com/node/39510

Nolannak fogalma sincs ki az 5 áldozat. Szóval lehet itt nagyokat vitázni a dolgokról, felesleges :P :P

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
A forrás elég gázos, de ha ez igaz akkor lehet vetni a tigris előrevetődéseket. :P Egyébként egy rendező hogy mondhat ilyet? Példát vehetne az SW -ről. Ott minden meg lehet magyarázni, és Sansweet meg is magyaráz. :P

Nem inkább kimagyaráz? :P :P

Hozzászólás ideje:
Én csak kíváncsi voltam ki az öt. Te jöttél itt a nagyobb bukfencekkel, szóval Te kezdted. :P

Nagyon el vannak errefelé kanászkodva az adminok :P :P

Amúgy a kamioné volt érzésem szerint a legnagyobb bukfenc :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.