Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nem csak neki, én is örömmel megyek el erre. Jó filmnek néz ki Csak nem megfertőzött a horrorfilm imádatával? És legközelebb mi lesz? Mentek bungee-jumpingolni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Csak nem megfertőzött a horrorfilm imádatával? Nem, de egyszer-egyszer egy egészséges borzongás jól jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nem, de egyszer-egyszer egy egészséges borzongás jól jön. Ez milyen igaz. Asszem valamelyik nap le is tudom a REC-et. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ez milyen igaz. Asszem valamelyik nap le is tudom a REC-et. Bazze, te egy állat vagy, ha azt a filmet meg akarod nézni. Jó, igaz, hogy nem láttam, de ahogy Mina fejét megláttam, miután megnézte Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Bazze, te egy állat vagy, ha azt a filmet meg akarod nézni. Jó, igaz, hogy nem láttam, de ahogy Mina fejét megláttam, miután megnézte Nézd, most vagy borzongunk, vagy csak a pofánkat járatjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Nézd, most vagy borzongunk, vagy csak a pofánkat járatjuk Azért a borzongás a szívinfarktus között van egy kis különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Pénteken megyünk megnézni a Pottert Á, én már holnapután, már várom A lenti kritikából ezen jót mulattam, dacára annak, hogy negatív: Spoiler: Sajna a könyv erényeivel szemben a hibáinak nem sikerült elsikkadnia, Off Életben sem. Nem tudom megkülönböztetni a dolgokat, hogy mi van előrébb és mi hátrább. Éppen ezért jogsim se lehet. Nem tudtam, hogy ennyire gondod van a látással Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Azért a borzongás a szívinfarktus között van egy kis különbség. Szerintem nem sok. Szívinfarktus után mész a hűtőkamrába....borzongani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Újabb előzetes féleség a District 9-ből. http://filmbuzi.hu/archives/2009/07/21/a-d...a-60-masodperc/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. (szerkesztve) Ó! nem is tudtam, hogy lesz PoP film A játékokat belőle nagyon szerettem, így hát a filmet is megnézem. Szerkesztve: 2009. Július 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ó! nem is tudtam, hogy lesz PoP film A játékokat belőle nagyon szerettem, így hát a filmet is megnézem. Pedig tavaly elég sokszor esett róla szó Kiderül, hogy Buckenheimerhammer mit alkotott a játékból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Újabb előzetes féleség a District 9-ből. http://filmbuzi.hu/archives/2009/07/21/a-d...a-60-masodperc/ Ez nagyon jó filmnek ígérkezik, érdekes történettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Perzsia hencege pószterek http://img33.imageshack.us/img33/5158/prin...rsiaposter1.jpg http://img515.imageshack.us/img515/2940/pr...rsiaposter2.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Perzsia hencege pószterekEzeket láttam azon az oldalon is, amit Oldie papó küldött. Meg ezt: http://7.media.tumblr.com/Ypg0PzOwgq62ob2cuUiNzNJ2o1_500.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ez nagyon jó filmnek ígérkezik, érdekes történettel. Újfent azt érzem, hogy nehéz lesz év végén listát állítani a kedvencekből, mert nem hogy tavasszal és nyáron érkeztek jó kis filmek hanem még ősszel is elhalmoznak minket. Legfeljebb lesz harminc első helyezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Újfent azt érzem, hogy nehéz lesz év végén listát állítani a kedvencekből, mert nem hogy tavasszal és nyáron érkeztek jó kis filmek hanem még ősszel is elhalmoznak minket. Legfeljebb lesz harminc első helyezet. Én egy újat se láttam idén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Én egy újat se láttam idén. Hát én még pár régit se. A Gran Torino még mindig előttem van. A múltkor ajánlott westernt megsasoltad azóta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ezeket láttam azon az oldalon is, amit Oldie papó küldött.Én reggel láttam őket egy másik oldalon. Az öreg fószert is láttam de nem volt kedvem őt is berakni. Meg még van egy pár napos kép amin a henceg feszít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Hát én még pár régit se. A Gran Torino még mindig előttem van.A múltkor ajánlott westernt megsasoltad azóta? Szerinted megnéztem? Azt se tudom honnan szerezhetném meg. Moziba pedig nem járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Szerinted megnéztem? Azt se tudom honnan szerezhetném meg. Moziba pedig nem járok. Khm....videotékában/DVD kölcsönzőben érdeklődtél már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Khm....videotékában/DVD kölcsönzőben érdeklődtél már? Augusztus végén jelenik meg DVD-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Khm....videotékában/DVD kölcsönzőben érdeklődtél már? Ilyen helyekre se járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Augusztus végén jelenik meg DVD-n Most az Open Rangeről beszélünk éppen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ilyen helyekre se járok. Odykám, az öledbe pedig nem fog hullani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Most az Open Rangeről beszélünk éppen Ja! Azt hittem, hogy a Grand Torino-ról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. újabb Comic Con-os The Book of Eli pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Perzsia hencege pószterek Jaj, ez a film érdekelt régebben, bár semmit sem tudok a sztoriról Csak jó kis kalandfilmnek tűnik ilyen címmel Lehet, hogy nézős lesz. Ilyen helyekre se járok. Khm... neted van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ody nem kölcsönöz, nem vásárol, nem tölt le. Más alternatíva pedig nincs. Ja de igen. Köllcsönkéri valakitől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ody, kölcsönkérjem neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ody, kölcsönkérjem neked? Jó lenne, köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.