Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Ha jól látom akkor először ITunesra érkezik??? Ezek szerint várni kell még Youtubeosra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Én vagyok az anál fabéka, vagy más se találja a trailert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Én sem igazán látom, de én amúgy is h*lye vagyok ilyen cuccokhoz Szóljon valaki, ha valahol megjelenik a trailer, de figyelek én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Erre talán: http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/hd/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Fenébe, elfelejtettem, hogy nekem kell valami progit ehhez feltelepítenem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Nem működik áááá Dzséjt igaza volt, átverés az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Nyugi Darkoo, azért egy videót üzembe helyezni nem két másodperc. Valami készülődik, mert már változott az alant linkelt website. Elsőre snassz volt, most meg már Avatar designes. (Lehet ez volt az egész ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Apple oldaláról nem tudom megnyitni, lejátszóim nem fogadják. Várok még másik linkre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. IITT VAAN!!! Csak francia!!! http://specials.divertissements.fr.msn.com...ar/default.aspx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Khm...khm......alig észrevehető CGI?!?!?!?! Ez nem volt valami forradalmi, de a látvány így is elsőrangú Párszor még ma érzem megnézzem ezt a két percet:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Csak nekem tűnik FF szerű grafikájú filmnek? 00:53-nál az a House-ból a terhes csávó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Az a farkas piszok brutál, de tényleg......ez semmivel sem jobb és élethűbb mint az SW3 effektjei. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Az a farkas piszok brutál, de tényleg......ez semmivel sem jobb és élethűbb mint az SW3 effektjei. Vagy a Final Fantasy: Advent Children. Mindenesetre engem így ez meggyőzött, szeretem az FF-hez hasonló filmeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Engem nem érdekel annyira a CGI, igaz, észrevehető, de ha jó történet lesz, akkor simán az év filmjei között lesz nálam. A háborús jelenetek nem semmik, és ezek a na'vik is elég kemény harcosoknak tűnnek. Várom az angol 1080p-és trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Bocs, de én nem tudtam eldönteni hogy ez most a filmnek, vagy a videojátéknak a trailere. Egy cseppet megmosolyogtató hogy EZT nevezte mindenki forradalminak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Gyönyörű, és ami nagyon tetszik benne, teljesen eltér az eddig látottaktól. De majd egy HD trailer is jöhetne angolul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Nekem tetszetős és érdekes volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Szerintem meg k*rva jó. Látszik, hogy CGI, ez mindig is látszani fog, de ki nem csokizza le. Azért játékgrafikának nevezni egy cseppet baromság, mert nincs olyan játék, ami ezt megközelítené. De mint minden film, ez is a moziban dől majd el. Viszont azért lehetett volna valamivel több szöveg. Maga a trailer elég lagymatag, ha összevetem mondjuk a Star Trek teaser trailerével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. No ott a pont Dzséjtnél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. (szerkesztve) 420p http://images.apple.com/movies/fox/avatar/...a-tsr_h480p.mov 720p HD http://images.apple.com/movies/fox/avatar/...a-tsr_h720p.mov 1080p http://images.apple.com/movies/fox/avatar/...-tsr_h1080p.mov Azért így teljesen más nézni. Szerkesztve: 2009. Augusztus 20. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Bocs, de én nem tudtam eldönteni hogy ez most a filmnek, vagy a videojátéknak a trailere. Egy cseppet megmosolyogtató hogy EZT nevezte mindenki forradalminak. Szerintem az. Az ILM és a WETA gyönyörű és aprólékos munkát készített a két év során, és 3D-ben az effektek is feljavulnak nem elfejteni. Szerintem nagyon szép, de ez csak az én véleményem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Azért játékgrafikának nevezni egy cseppet baromság, mert nincs olyan játék, ami ezt megközelítené.trailerével. Na ne mond. Szerintem az. Az ILM és a WETA gyönyörű és aprólékos munkát készített a két év során, és 3D-ben az effektek is feljavulnak nem elfejteni. Szerintem nagyon szép, de ez csak az én véleményem Szépnek szép, de annak a SW3 is az volt 4 éve, és a LOTR is. Mindegy, maga a trailer tetszik, legfőképp az első fele. A bolygó jól néz ki, de a Navi-k nagyon gumisan néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Azért HD-ban lényegesen jobban fest, mint a flash francia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Ezek a madarak baromira tetszenek Anyámmal megnézettem, de még nem szólt semmit rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Azért HD-ban lényegesen jobban fest, mint a flash francia. Igen, így 720p-ben már azért nem semmi. Hogy ha a forradalmiságot még mindig nem érzem, azért meggyőzött ez a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. IMAX 3D-ben lesz ez igazán forradalmi. Szerintem HD_ben szép a CGI!!! Nézzétek http://i26.tinypic.com/mwy81l.png http://i30.tinypic.com/wwf7d2.png Most nem gyönyörűűű???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Igen, így 720p-ben már azért nem semmi. Hogy ha a forradalmiságot még mindig nem érzem, azért meggyőzött ez a trailer. 1080p-ben meg már megfogta a gépem. A forradalmat nem is a trailerre ígérték, hanem a mozira. Bár én nekem ez is elég lesz, ami a trailerben van. Ilyen részletes CG-ket életemben nem láttam még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Szedem lefelé ezernyolcvan pében. Pár perc és kiderűl, hogy csak a felbontás miatt volt e "gagyi" De az állatok mozgása tényleg kicsit cinkes ott az erdőben Persze mielőtt még félreértené bárki is, így is tuti IMAX nézős lesz A látványvilág fullra bejön repcsistül, lebegő hegyestül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 20. Életemben nem láttam még ilyen szép látványú filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.