Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem itt már kezd nagyon gyanússá válni valami.Papírzacskók, rossz lépcsők.Remélem ez a terem ugyanúgy néz ki mint egy sima moziterem(azaz a székek úgyanúgy vannak elhelyezve), és nem valami függőleges falnon vannak és körbeér minket a vászon.

Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! :D

Hozzászólás ideje:
Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! :D
Stipi-stop! Oldie tesójának újraélesztését én vállalom! :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Lány létedre rendesen rá vagy kattanva. :D De azért ugye még az SW a legjobb? :D Mer itten nem barátoz az Avatar. :P

Kislányként is fáramásztam, meg hasonlók! SW meg alap, nem taszítódik le a trónról, 3D ide-vagy-oda. Már csak szentimentális okokból is! De ez évek óta az első film, ami ismét olyan, mint egy szép, izgalmas mese, és ez jóóóó érzés! :P

Hozzászólás ideje:

Igen, én is jövök mozizni, meg az egyik barátnőm is... jegyet foglaljunk magunknak, vagy hogy lesz intézve?

Hozzászólás ideje:
Igen, én is jövök mozizni, meg az egyik barátnőm is... jegyet foglaljunk magunknak, vagy hogy lesz intézve?
Itt lehet jelentkezni Oldie-nál. :D
Hozzászólás ideje:
Kicsit nagyobb a vászon is meg a terem is, mint más mozitermeknél.

Amúgy én nem éreztem, hogy olyan nagy lenne a terem.

Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. :D
Hozzászólás ideje:
Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. :D
Ó! Rendben. Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott :D

Amúgy ahogy látom megy a szervezkedés, de itt lehet nyerni jegyeket rá, ha érdekel valakit :Phttp://www.coke.hu/MainServlet?action=creditshopwinninggame

Hozzászólás ideje:

Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan :D

Hozzászólás ideje:
Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan :D
Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben.....
Hozzászólás ideje:

Youtubeon kicsit nézelődtem IMAX termek után. Anno mikor a koncertfilmen voltam, nekem se tűnt olyan piszok nagynak, se a terem, se a vászon. Kicsit talán meredekebben vannak a széksorok elrendezve, semmi több. :D

Van pár érdekes IMAX dóm terem a youtubeon, hát ott tuti elcseppennék, piszok hatalmas és a vászon az fullban körbeölel majdnem.

Hozzászólás ideje:
Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott :D
Egyszer én is voltam, szóval ilyen formán nem teljesen igaz, hogy az Avatar lesz életem első 3D filmje, de az a másik csak egy 30 perces természetfilm volt, és hát technikailag sem hiszem, hogy ugyanaz a színvonal lenne. :D
Hozzászólás ideje:
Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben.....
Ejnye, micsoda lovagias ember vagy te. :P A lentebbit olvasva azt hittem, arra kérsz, hogy a húgomnak biztosítsam a legjobb helyet, azaz szívesen ölbe veszed a film alatt. :P:D :D :P
Hozzászólás ideje:

Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó :P Előbbre való vagyok, mint a vén apád :D

Hozzászólás ideje:
Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? :P:D

De egyébként csak nem.. :D

Engem innét már semmi sem tántorít. És a csak negatív kritika elképzelhetetlen számomra!

Hozzászólás ideje:
Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? :P:D

De egyébként csak nem.. :D

Nem, senki se lesz eltántorodva attól, hogy mozi után, de lehet, hogy már közben is :P , szépen kiemeljen téged az avp-s közösségből és jó alaposan helybenhagyjon :P :P :P
Hozzászólás ideje:
De jó az avatarod! :D

Ha ezt nekem írtad, akkor kösz :D Nem én készítettem, de szerintem is tök jó. Szeressük Sam Worthingtont ^^ Ő az egyik ok, amiért megyek mozizni. :P

Hozzászólás ideje:
Ha ezt nekem írtad, akkor kösz :D Nem én készítettem, de szerintem is tök jó. Szeressük Sam Worthingtont ^^ Ő az egyik ok, amiért megyek mozizni. :P

Természetesen neked! :D És tényleg jó a srác! :P

Hozzászólás ideje:
Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó :P Előbbre való vagyok, mint a vén apád :P

Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. :P Csinos az a barátnő, ugye? :D:P

Mártiiiii! Jegyezz be magadnál egy helyet. :D

Hozzászólás ideje:
Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. :D Csinos az a barátnő, ugye? :D:P

Persze, hogy csinos. És hogy örülj, azt is elárulom, hogy szingli :P

Hozzászólás ideje:
Pildi, azért a terem mégsem ilyen, mint ahogy a weboldalukon hírdetik. Vagy csak ennyire nem emlékszem? :D

http://imaxbudapest.hu/image/imax_merfoldkovek2.jpg

hanem valami ilyesmi: http://imaxbudapest.hu/images/user/imax_vaszon.jpg

Jaja, a másodikra hasonlít, de én nem láttam oldalhangfalakat. :D
Hozzászólás ideje:
Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. :D
No, csak nem azért, hogy lehessen hova tenni a kis buksidat, ha bealszol a filmen? :D

Vagy hogy lehessen kinek az ölébe odaugranod ha megijedsz a nagy állatkáktól?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.