Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nekem itt már kezd nagyon gyanússá válni valami.Papírzacskók, rossz lépcsők.Remélem ez a terem ugyanúgy néz ki mint egy sima moziterem(azaz a székek úgyanúgy vannak elhelyezve), és nem valami függőleges falnon vannak és körbeér minket a vászon. Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Kicsit nagyobb a vászon is meg a terem is, mint más mozitermeknél. Amúgy én nem éreztem, hogy olyan nagy lenne a terem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Ott lesz a drága párom, egészségügyis, ha valakivel baj van, azonnal megkísérli majd újraéleszteni. akkor is, ha magánál van! Stipi-stop! Oldie tesójának újraélesztését én vállalom! Szerkesztve: 2009. November 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Lány létedre rendesen rá vagy kattanva. De azért ugye még az SW a legjobb? Mer itten nem barátoz az Avatar. Kislányként is fáramásztam, meg hasonlók! SW meg alap, nem taszítódik le a trónról, 3D ide-vagy-oda. Már csak szentimentális okokból is! De ez évek óta az első film, ami ismét olyan, mint egy szép, izgalmas mese, és ez jóóóó érzés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Igen, én is jövök mozizni, meg az egyik barátnőm is... jegyet foglaljunk magunknak, vagy hogy lesz intézve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. De jó az avatarod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nemmindegy, lényeg hogy ki lehessen ütni valami jóféle energiával... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Igen, én is jövök mozizni, meg az egyik barátnőm is... jegyet foglaljunk magunknak, vagy hogy lesz intézve? Itt lehet jelentkezni Oldie-nál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Itt lehet jelentkezni Oldie-nál. Oldie Mikulás bácsi mindenkinek ad egy ingyen jegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldie Mikulás bácsi mindenkinek ad egy ingyen jegyet. Te viszont menekülj ha sz*r lesz a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Kicsit nagyobb a vászon is meg a terem is, mint más mozitermeknél.Amúgy én nem éreztem, hogy olyan nagy lenne a terem. Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nagynak tűnik, és ami a különleges benne, hogy meredekebbek a sorok, mint egy normál moziban. Nem nagyon lehet ott menet közben kimászkálni. Ó! Rendben. Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott Amúgy ahogy látom megy a szervezkedés, de itt lehet nyerni jegyeket rá, ha érdekel valakit http://www.coke.hu/MainServlet?action=creditshopwinninggame Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Youtubeon kicsit nézelődtem IMAX termek után. Anno mikor a koncertfilmen voltam, nekem se tűnt olyan piszok nagynak, se a terem, se a vászon. Kicsit talán meredekebben vannak a széksorok elrendezve, semmi több. Van pár érdekes IMAX dóm terem a youtubeon, hát ott tuti elcseppennék, piszok hatalmas és a vászon az fullban körbeölel majdnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Mentségemre legyen mondva, csak 1x voltam ott Egyszer én is voltam, szóval ilyen formán nem teljesen igaz, hogy az Avatar lesz életem első 3D filmje, de az a másik csak egy 30 perces természetfilm volt, és hát technikailag sem hiszem, hogy ugyanaz a színvonal lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Apádnak aztán a legjobb helyet biztosítani mert különben.....Ejnye, micsoda lovagias ember vagy te. A lentebbit olvasva azt hittem, arra kérsz, hogy a húgomnak biztosítsam a legjobb helyet, azaz szívesen ölbe veszed a film alatt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? De egyébként csak nem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nálam eddig kilencen iratkoztak fel, szóval van még egy hely ( egyszerre max 10 jegyet lehet rendelni), illetve Márti is megigérte, hogy besegít a rendelésbe, szóval lehet jelentkezni nyugodtan Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó Előbbre való vagyok, mint a vén apád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? De egyébként csak nem.. Engem innét már semmi sem tántorít. És a csak negatív kritika elképzelhetetlen számomra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, azért a terem mégsem ilyen, mint ahogy a weboldalukon hírdetik. Vagy csak ennyire nem emlékszem? http://imaxbudapest.hu/image/imax_merfoldkovek2.jpg hanem valami ilyesmi: http://imaxbudapest.hu/images/user/imax_vaszon.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Aztán nem fog eltántorítani senkit ha csüt és szombat között csak a negatív kritikák záporoznak a filmről? De egyébként csak nem.. Nem, senki se lesz eltántorodva attól, hogy mozi után, de lehet, hogy már közben is , szépen kiemeljen téged az avp-s közösségből és jó alaposan helybenhagyjon :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ejnye, micsoda lovagias ember vagy te. A lentebbit olvasva azt hittem, arra kérsz, hogy a húgomnak biztosítsam a legjobb helyet, azaz szívesen ölbe veszed a film alatt. :D A fenébe is! Pont erre gondoltam. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. De jó az avatarod! Ha ezt nekem írtad, akkor kösz Nem én készítettem, de szerintem is tök jó. Szeressük Sam Worthingtont ^^ Ő az egyik ok, amiért megyek mozizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ha ezt nekem írtad, akkor kösz Nem én készítettem, de szerintem is tök jó. Szeressük Sam Worthingtont ^^ Ő az egyik ok, amiért megyek mozizni. Természetesen neked! És tényleg jó a srác! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó Előbbre való vagyok, mint a vén apád Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. Csinos az a barátnő, ugye? Mártiiiii! Jegyezz be magadnál egy helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. Csinos az a barátnő, ugye? Persze, hogy csinos. És hogy örülj, azt is elárulom, hogy szingli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, azért a terem mégsem ilyen, mint ahogy a weboldalukon hírdetik. Vagy csak ennyire nem emlékszem? http://imaxbudapest.hu/image/imax_merfoldkovek2.jpg hanem valami ilyesmi: http://imaxbudapest.hu/images/user/imax_vaszon.jpg Jaja, a másodikra hasonlít, de én nem láttam oldalhangfalakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Akkor remélem, fel van jegyezve a rendelés, mégiscsak a kisleányodról és a barátosnéjáról van szó Előbbre való vagyok, mint a vén apád Felírtalak a nyakonvágós listámra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Drága gyermekem, neked és barátosnédnak direkte a KERESZTAPA két oldalán lesz foglalva a jegy. No, csak nem azért, hogy lehessen hova tenni a kis buksidat, ha bealszol a filmen? Vagy hogy lehessen kinek az ölébe odaugranod ha megijedsz a nagy állatkáktól? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.