Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megnéztem én is a brigantikat.Az biztos, hogy jobb mint a Grindhouse, de az etalon Ponyvaregényt nem veri.Mindegyik színész kitünő volt, de aki Landát játszotta az zseniálisat alakított.Elérte Ledger szintjét Jokerként.A story is tetszett, szerintem jól mentek a dolgok a végkifejlet felé.A vége is nagyon tetszett, mondhatnám mindenki azt kapta amit megérdemelt.Amit hiányioltam a jó kis Tarantino-szövegek.Ilyen téren csalódás volt.Pedig egy csomó haverom mondta, hogy nagyon nagy dumák vannakl benne, de szerintem csak átlagosak.A brutalitás annyi volt amennyi kellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Már csak egy hét, sallallallala! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Mai Blikkből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Már csak egy hét, sallallallala! Bizony, egy hét múlva ilyenkor már az Aréna padlóját koptatjuk Úgy látszik, ma Blikkes napunk van No megyek is brigantikat beszerezni végre én is, még jó, hogy nem kell kitennem a lábam odakintre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. No megyek is brigantikat beszerezni végre én is, még jó, hogy nem kell kitennem a lábam odakintre Én pénteken szereztem be a Szövetség utcából Sajnos csak Karácsonykor tudom megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nálam is van, amit majd akkor nézek meg. Tévében úgy sem lesz értelmes program Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Nekem van pár kötelező karácsonykor megnézendő cucc, külön öröm, hogy Ortissal mindet meglet nézni. Bármelyik Karácsonyi ének verzió. Egyről már tudok, 24-musical verzió lesz. Csokoládé, nagyon szeressem. Hogy ezen kívül még mi lesz, azt a fennmaradó szabadidőm, és kisfiam határozza meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Ajánlom a Karácsonyi Lidércnyomást, egy Disney mesefilm, bár nem hiszem, hogy épp a kicsiknek való lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Tegnap éccaka megnéztem a Kígyók a fedélzeten-t. Nem is vol ez olyan rossz. Csak gratulálni tudok a marketingeseknek amikor anno hatalmas hypot kerítettek a film köré Jaj, de szídta őket mindenki a film után. Egyszer azért végignézhető csak utána érteni kell a fanyar humort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Liam Neeson nagyon badass, de Sam Worthington is alaposan leamortizál mindenkit. Új Titánok Harca előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Liam Neeson nagyon badass, de Sam Worthington is alaposan leamortizál mindenkit.Új Titánok Harca előzetes Megyek is moziba tavasszal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jujj ez a Clash of Titans úgy néz ki mint a D-War. A zene meg iszonytató alatta. Nagyon rég nem láttam ennyire f*s előzetest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jujj ez a Clash of Titans úgy néz ki mint a D-War. A zene meg iszonytató alatta. Nagyon rég nem láttam ennyire f*s előzetest. Énnekem bejött a zenéjével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Jujj ez a Clash of Titans úgy néz ki mint a D-War. A zene meg iszonytató alatta. Nagyon rég nem láttam ennyire f*s előzetest. Ööööö...Egennn, valahogy nekem se jön be. Viszont az utolsó szörny az k*rva jól nézz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Skaccok, jövőhét ilyenkor már javában mozizunk Úgy egy óra múlva meg Jake-et püföljük ....vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Skaccok, jövőhét ilyenkor már javában mozizunk Úgy egy óra múlva meg Jake-et püföljük ....vagy nem. A vagy nem sokkal jobban tetszik! Jake érdekében is, meg hát ugye csak jobb egy jó filmet nézni, mint csalódni egy nagy reménységben4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. eszméletlen jó ez a trailer is bár egyben benne van az első, és a zene is marha jó! Nem kell mindenhova langyipungyi zene, kell néha egy kis rock is! Amúgy ez a trailer kell HDben!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. eszméletlen jó ez a trailer is bár egyben benne van az első, és a zene is marha jó! Nem kell mindenhova langyipungyi zene, kell néha egy kis rock is! Amúgy ez a trailer kell HDben!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Itt a trailer zenéje Tenel Ka, láttam neked is bejött! Szerkesztve: 2009. December 13. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Liam Neeson nagyon badass, de Sam Worthington is alaposan leamortizál mindenkit.Új Titánok Harca előzetes Nem rossz Őket amúgy is szeressük, így valahogyan nézős lesz a film Szerintem a zene tök eltalált, megy a trailerhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Itt a trailer zenéje Tenel Ka, láttam neked is bejött! Köszönöm, mentem is a kedvencek közé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) http://www.europeanfilmacademy.org/2009/12...awards-winners/ Az Európai Filmakadémia idei díjazottjai. Pedig nagyon szurkoltam a jelölt Engedj be! filmnek. De legalább kedvenc színésznőm Európa szerint is a legjobb volt az elmúlt évben Szerkesztve: 2009. December 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. És még magyar is kapott díjat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. eszméletlen jó ez a trailer is bár egyben benne van az első, és a zene is marha jó! Nem kell mindenhova langyipungyi zene, kell néha egy kis rock is! Amúgy ez a trailer kell HDben!! Ehhez a korszakhoz nem illik ilyen zene szerintem. De akinek bejön annak egészségére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. No gyerekek. Előkészítettem magamnak egy lavornyi méretű műanyag tálba nagyjából két kilónyi mákos-gubát. Szépen előveszem az Outlander filmet és beburkolom az összeset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. És még magyar is kapott díjat Bizony, ott voltunk egy kicsit mi is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. No gyerekek. Előkészítettem magamnak egy lavornyi méretű műanyag tálba nagyjából két kilónyi mákos-gubát. Szépen előveszem az Outlander filmet és beburkolom az összeset Oldit máma már nem látjuk, ki sem tudja majd vonszolni a potroháját a fotelből! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Oldit máma már nem látjuk, ki sem tudja majd vonszolni a potroháját a fotelből! Nem is kell, mert a fotel mellett ott az íróasztal a géppel Onnan is tudja ontani a szövegeit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Oldit máma már nem látjuk, ki sem tudja majd vonszolni a potroháját a fotelből! Azt se meg a hátsómat se Amúgy remek film volt Igazi délutáni matiné. Na jó, kissé véres matiné. Emlékeztetett arra az időszakra amikor még érdekes filmeket adtak a tv-ben Jó kis történet, jó karakterek, kalandfilmes jelleg, egy csípetnyi "kötelező" klisé...mosolygás a film végén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Új nemzetközi Avatar trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.