Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
:) Fekete vágóhidat nyitok, lefejent az a kehes gebe :)

Szerintem csak eszébe jutott, milyen kedves, aranyos, eszes, ügyes, stb. leány áll mellette, és erre heves bólogatásba kezdett... A többi csak egy véletlen baleset... :)

Hozzászólás ideje:
Ohh! Dárágájá minyá famíliá! Oly soká kellett várnom, hogy lássalak benneteket! :):)

(Elnézést kérek apám viselkedése miatt... :):) Ő nem utazgat annyit, mint én.)

Hozzászólás ideje:
(Elnézést kérek apám viselkedése miatt... :):) Ő nem utazgat annyit, mint én.)

Nem kell szabadkoznod miattam, fiam. Ti pedig bocsássatok meg egy vénembernek, amiért egy pillanatra elérzékenyült a találkozás miatt! :)

(A fiatalabbaknak (meg akik nem tanultak oroszul): dárágájá minyá família = Az én kedves családom/famíliám)

Hozzászólás ideje:

Csodálkozni fogsz: worddel :) (szövegdobozokkal és vonalakkal). aztám PrintScreen-nel kifényképeztem, és Paintban nézhetővé javítottam. :) Egyébként kész van az is, amiben már mi is benne vagyunk. :)

Hozzászólás ideje:
Nagyon szívesen, leányom. :)

(Hmm... Hú, de furcsa! :) )

Nagypapi, tessen jelentkezni az sw.hu Dumakantin topicjában is :D Ezek után természetesen rögtön lehet részletezni a fő tevékenységi körödet attól a ponttól, hogy nagyival közös pohárban tartjátok a műfogsoraitokat. :)

Hozzászólás ideje:
Nagypapi, tessen jelentkezni az sw.hu Dumakantin topicjában is :D Ezek után természetesen rögtön lehet részletezni a fő tevékenységi körödet attól a ponttól, hogy nagyival közös pohárban tartjátok a műfogsoraitokat. :)

Megyek én is, unokaöcsi!

Hozzászólás ideje:
Megyek én is, unokaöcsi!

Várunk, várunk.....és persze várjuk a KERESZTAPÁNAK szánt ajándékokat is. :) Merthát ugye a "vendégeknek" illik kedveskedni a KERESZTAPÁNAK: :D

Hozzászólás ideje:
Várunk, várunk.....és persze várjuk a KERESZTAPÁNAK szánt ajándékokat is. :) Merthát ugye a "vendégeknek" illik kedveskedni a KERESZTAPÁNAK: :D

Azt inkább csak te várod, nem? :)

Hozzászólás ideje:
Azt inkább csak te várod, nem? :)

Nézd, nem illik ajándék nélkül jönni a DON-hoz. :D Máskülönben mi lesz így azzal a szívességgel amit majd egyszer a KERESZTAPA tesz neked? :)

Hozzászólás ideje:

A családfa alapján iszonyat öreg lehetek........................Ebböl is látszik, hogy a DON a legjobb plasztikai sebészeket fogadja fel.

Hozzászólás ideje:
Nézd, nem illik ajándék nélkül jönni a DON-hoz. :) Máskülönben mi lesz így azzal a szívességgel amit majd egyszer a KERESZTAPA tesz neked? :D

Megismerheted a nagyapádat, meg a nagybátyádat! Nem elég az neked?

(A többit majd négy/hatszemközt! Nem hinném, hogy az asszony orrára akarod kötni, mit is hoztunk neked... :) )

(Hat lába van, mégsem rovar, három feje, de nem sárkány /még.../, ha az asszony megtudja, úgy elkalapál, hogy járhatsz majd sántán... :) )

A családfa alapján iszonyat öreg lehetek........................Ebböl is látszik, hogy a DON a legjobb plasztikai sebészeket fogadja fel.

Orki, te a DON mostohatestvére vagy, nem? Neki meg még nincs unokája, tehát te sem lehetsz olyan öreg... :D

Én sem lehetek mai darab :P

Hát igen apósom, mi már nem tartozunk a legfiatalabb korosztályba... :D

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Megismerheted a nagyapádat, meg a nagybátyádat! Nem elég az neked?

(A többit majd négy/hatszemközt! Nem hinném, hogy az asszony orrára akarod kötni, mit is hoztunk neked... :) )

(Hat lába van, mégsem rovar, három feje, de nem sárkány /még.../, ha az asszony megtudja, úgy elkalapál, hogy járhatsz majd sántán... :D )

Apám, mit akarsz adni ennek a szerencsétlennek? Látod, hogy az asszonya teljesen megnyomorította... :)

Hozzászólás ideje:
Apám, mit akarsz adni ennek a szerencsétlennek? Látod, hogy az asszonya teljesen megnyomorította... :)

Csendesebben, fiam! Még olyan is meghallja, akinek nem kellene... :D Olyan ajándékot kap, amely kissé helyrehozza a testi lelki sérüléseit na meg a férfias önbecsülését... :):)

Hozzászólás ideje:

Azé azt ne felejtsétek el, hogy a DON mamája igen tevékenyen részt vesz az üzletben, elvégre a kezében a varázs laptop és a pénzügyek :) És még fiacskájának is sokszor utánanéz több okból is :D

Hozzászólás ideje:
Azt olvastam, de nem vagyok valami nagy találós kérdésekben. :)

Hasonlóan vagyok én is, de ha igazán a DON kedvébe akar járni akkor minimum von Ortisburg öcsém ajándékainál drágább dolgot tesz le a küszöb elé.

Hja igen. Öcsém minden hónapban kicserélteti a garázsparkomat, vadiúj Mercedesekre. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.