orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Orki= Szittyamafflány. Fekete vágóhidat nyitok, lefejent az a kehes gebe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Fekete vágóhidat nyitok, lefejent az a kehes gebe Szerintem csak eszébe jutott, milyen kedves, aranyos, eszes, ügyes, stb. leány áll mellette, és erre heves bólogatásba kezdett... A többi csak egy véletlen baleset... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Ohh! Dárágájá minyá famíliá! Oly soká kellett várnom, hogy lássalak benneteket! (Elnézést kérek apám viselkedése miatt... Ő nem utazgat annyit, mint én.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. (Elnézést kérek apám viselkedése miatt... Ő nem utazgat annyit, mint én.) Nem kell szabadkoznod miattam, fiam. Ti pedig bocsássatok meg egy vénembernek, amiért egy pillanatra elérzékenyült a találkozás miatt! (A fiatalabbaknak (meg akik nem tanultak oroszul): dárágájá minyá família = Az én kedves családom/famíliám) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Az én kedves családom Milyen programmal csináltad a fát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Csodálkozni fogsz: worddel (szövegdobozokkal és vonalakkal). aztám PrintScreen-nel kifényképeztem, és Paintban nézhetővé javítottam. Egyébként kész van az is, amiben már mi is benne vagyunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Egyébként kész van az is, amiben már mi is benne vagyunk. Miért vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Én meg majd szépen bejelentelek titeket a törzshelyünkön mint Családfaágrokonokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Miért vársz? Mert tegnap már nem volt energiám feltölteni. Ma felteszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Most nézem ezt a családfát. Egyetlen alkoholmámoros éjszaka milyen felfordulást tudott csinálni. De legalább büszke lehetek, mindenkiben ott buzog a rendíthetetlen Dzséjt vér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Íme a kibővült családfa: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Nagyon pöpec Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Köszi a bővített verziót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. (szerkesztve) Köszi a bővített verziót Nagyon szívesen, leányom. (Hmm... Hú, de furcsa! ) Szerkesztve: 2008. Augusztus 12. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Nagyon szívesen, leányom. (Hmm... Hú, de furcsa! ) Nagypapi, tessen jelentkezni az sw.hu Dumakantin topicjában is Ezek után természetesen rögtön lehet részletezni a fő tevékenységi körödet attól a ponttól, hogy nagyival közös pohárban tartjátok a műfogsoraitokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Nagypapi, tessen jelentkezni az sw.hu Dumakantin topicjában is Ezek után természetesen rögtön lehet részletezni a fő tevékenységi körödet attól a ponttól, hogy nagyival közös pohárban tartjátok a műfogsoraitokat. Megyek én is, unokaöcsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megyek én is, unokaöcsi! Várunk, várunk.....és persze várjuk a KERESZTAPÁNAK szánt ajándékokat is. Merthát ugye a "vendégeknek" illik kedveskedni a KERESZTAPÁNAK: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Várunk, várunk.....és persze várjuk a KERESZTAPÁNAK szánt ajándékokat is. Merthát ugye a "vendégeknek" illik kedveskedni a KERESZTAPÁNAK: Azt inkább csak te várod, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Azt inkább csak te várod, nem? Nézd, nem illik ajándék nélkül jönni a DON-hoz. Máskülönben mi lesz így azzal a szívességgel amit majd egyszer a KERESZTAPA tesz neked? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. A családfa alapján iszonyat öreg lehetek........................Ebböl is látszik, hogy a DON a legjobb plasztikai sebészeket fogadja fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. A családfa alapján iszonyat öreg lehetek........................Ebböl is látszik, hogy a DON a legjobb plasztikai sebészeket fogadja fel. Én sem lehetek mai darab Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. (szerkesztve) Nézd, nem illik ajándék nélkül jönni a DON-hoz. Máskülönben mi lesz így azzal a szívességgel amit majd egyszer a KERESZTAPA tesz neked? Megismerheted a nagyapádat, meg a nagybátyádat! Nem elég az neked? (A többit majd négy/hatszemközt! Nem hinném, hogy az asszony orrára akarod kötni, mit is hoztunk neked... ) (Hat lába van, mégsem rovar, három feje, de nem sárkány /még.../, ha az asszony megtudja, úgy elkalapál, hogy járhatsz majd sántán... ) A családfa alapján iszonyat öreg lehetek........................Ebböl is látszik, hogy a DON a legjobb plasztikai sebészeket fogadja fel. Orki, te a DON mostohatestvére vagy, nem? Neki meg még nincs unokája, tehát te sem lehetsz olyan öreg... Én sem lehetek mai darab Hát igen apósom, mi már nem tartozunk a legfiatalabb korosztályba... Szerkesztve: 2008. Augusztus 12. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megismerheted a nagyapádat, meg a nagybátyádat! Nem elég az neked? (A többit majd négy/hatszemközt! Nem hinném, hogy az asszony orrára akarod kötni, mit is hoztunk neked... ) (Hat lába van, mégsem rovar, három feje, de nem sárkány /még.../, ha az asszony megtudja, úgy elkalapál, hogy járhatsz majd sántán... ) Apám, mit akarsz adni ennek a szerencsétlennek? Látod, hogy az asszonya teljesen megnyomorította... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Apám, mit akarsz adni ennek a szerencsétlennek? Látod, hogy az asszonya teljesen megnyomorította... Csendesebben, fiam! Még olyan is meghallja, akinek nem kellene... Olyan ajándékot kap, amely kissé helyrehozza a testi lelki sérüléseit na meg a férfias önbecsülését... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Csendesebben, fiam! Még olyan is meghallja, akinek nem kellene... Olyan ajándékot kap, amely kissé helyrehozza a testi lelki sérüléseit na meg a férfias önbecsülését... Viagrát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Viagrát? Lejjebb ott az ajándék leírása... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Lejjebb ott az ajándék leírása... Azt olvastam, de nem vagyok valami nagy találós kérdésekben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nagyon szívesen, leányom. (Hmm... Hú, de furcsa! ) Hamar meg lehet szokni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Azé azt ne felejtsétek el, hogy a DON mamája igen tevékenyen részt vesz az üzletben, elvégre a kezében a varázs laptop és a pénzügyek És még fiacskájának is sokszor utánanéz több okból is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Azt olvastam, de nem vagyok valami nagy találós kérdésekben. Hasonlóan vagyok én is, de ha igazán a DON kedvébe akar járni akkor minimum von Ortisburg öcsém ajándékainál drágább dolgot tesz le a küszöb elé. Hja igen. Öcsém minden hónapban kicserélteti a garázsparkomat, vadiúj Mercedesekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.