Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. (szerkesztve) Ki a kicsit nem becsüli... Nem baj ha kicsi, csak legyen játékos.... Szerkesztve: 2010. Április 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ki a kicsit nem becsüli... .....az simogassa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. .....az simogassa! Hát azt a sáskát meg is simizném! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hű, ez begorombul, lerágja az ember fejét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Persze a DON -os résszel nehéz, mert akkor én ki vagyok? Senki, már céloztam rá, hogy az apját csak én tudom, és nagy eséllyel nem Te vagy Az meg ki? Nem is tudtam róla. Nem ezen a fórumon tevékenykedik, azért nem hallottál még róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Senki, már céloztam rá, hogy az apját csak én tudom, és nagy eséllyel nem Te vagy Ez szomorú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ez szomorú. Örökbefogadtalak, ne szomorkodj Nnna, gyere ide fater egy ölelésre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Örökbefogadtalak, ne szomorkodj :) Nnna, gyere ide fater egy ölelésre... Köszönöm fiam! Látod....vénségemre mit kell megtudnom. De majd egy sör mellett megbeszéljük a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Köszönöm fiam! Látod....vénségemre mit kell megtudnom. De majd egy sör mellett megbeszéljük a dolgokat. Most mond meg. Anyám kitagad meg letagad mindent Oks, meghívhatsz egy körre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Most mond meg. Anyám kitagad meg letagad mindent Oks, meghívhatsz egy körre Ezért váltunk el, mert ilyen. Meghívlak. ha már a "vérem" vagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Tényleg, megvolt a tavi bringázás? Ügyes vezető voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ezért váltunk el, mert ilyen. Ajánlom visszaolvasásra azt a részt, ahol írtam, hogy szó se volt házasságról, ez nálad csak agyszülemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Tényleg, megvolt a tavi bringázás? Ügyes vezető voltál? Megvolt, de erről írtam is péntek este. Asszem. Ajánlom visszaolvasásra azt a részt, ahol írtam, hogy szó se volt házasságról, ez nálad csak agyszülemény.Ez csak játék, nem kell idegeskedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ez csak játék, nem kell idegeskedni. Játék, csak el kéne olvasni a résztvevők írásait Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megvolt, de erről írtam is péntek este. Asszem. Tegnap annyit írtál, hogy fáj a s*gged a nyeregtől. De a csajt elhagytad.(?) A kérdés lényegi része róla szólt volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Tegnap annyit írtál, hogy fáj a s*gged a nyeregtől. De a csajt elhagytad.(?) A kérdés lényegi része róla szólt volna Ja tényleg. Na akkor bővebben. Izabellával a munkatársnőmmel mentünk bringázni ki a tóhoz. Tudni kell róla, hogy ez tulajdonképpen egy víztározó a város határában. Kiérvén elég kellemetlen látvány fogadott minket, mert tele volt hulladékkal a part. Műanyag flakonok, egyebek. Aztán a vasúti töltésen folytattuk utunkat. A végén pedig meghívtam egy üdítőre, én persze sört ittam mert az esett jól. Volt az úton mindenféle szakasz. Hegyi, terep, homokos rész, városi... Szóval jó volt. A végén sietnie kellett mert várta a barátját haza. Ennyi röviden. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Jáj az az utolsó előtti mondat nem kellett volna Node legalább tekertetek egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Jáj az az utolsó előtti mondat nem kellett volna Node legalább tekertetek egyet. Jóban vagyunk, barátom, de semmi több. És nem is akarok tőle többet. Tekerni viszont nagyon jó volt vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Jóban vagyunk, barátom, de semmi több. És nem is akarok tőle többet. Tekerni viszont nagyon jó volt vele. Jaja, ebben a korban már ne legyünk telhetetlenek Egy jó kis közös tekerés is bőven elég olykor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Jaja, ebben a korban már ne legyünk telhetetlenek Egy jó kis közös tekerés is bőven elég olykor Ahogy mondod. Egyedül olyan egyhangú, és nem is lakok olyan szép környéken mint egyesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Ahogy mondod. Egyedül olyan egyhangú, és nem is lakok olyan szép környéken mint egyesek. Feldobsz pár oxigénpalackot a bringára, oszt célba veheted akár a Tiszát is. :) Vagy átugrasz anyámhoz. Arrafelé azért vannak jó kis erdős részek is Egyszer kicsikartam tőle egy durva nyolc kilométeres távot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Vagy átugrasz anyámhoz.Anyád már egy helyiségben se hajlandó tartózkodni velem, szóval ez nem túl jó ötlet. Marad a magányos tekerés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Anyád már egy helyiségben se hajlandó tartózkodni velem, szóval ez nem túl jó ötlet. Marad a magányos tekerés. Tarthatod legalább a saját tempódat. Én a frászt tudom kapni amikor utolérek egy négy-öt vagy annál is több fős társaságot és ahányan vannak azok annyi féle irányba cikáznak előttem. De azért néhány esetben ha már unod a természetet stirölni, pihenőidőre be lehet sorolni egy jó kis kerek női fenék mögé. De olykor egy szemből érkező szép cici láttán könnyen el tudja magát képzelni az ember menetszélként ahogy átcikázik a dekoltázson Nah, vén f*szoktól csak ilyen telhet ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Tarthatod legalább a saját tempódat. Én a frászt tudom kapni amikor utolérek egy négy-öt vagy annál is több fős társaságot és ahányan vannak azok annyi féle irányba cikáznak előttem. De azért néhány esetben ha már unod a természetet stirölni, pihenőidőre be lehet sorolni egy jó kis kerek női fenék mögé. De olykor egy szemből érkező szép cici láttán könnyen el tudja magát képzelni az ember menetszélként ahogy átcikázik a dekoltázson Nah, vén f*szoktól csak ilyen telhet ki Nálunk a benzingőzben nem igazán dívik a kerózás. Látod, csöcs szempontból is jó helyen laksz. Egyébként hihetetlen, hogy két éve nem nyúltam a bringámhoz, de most hogy elővettem ugyanolyan megbízható mint régen. Nem cserélném le semmire! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Nálunk a benzingőzben nem igazán dívik a kerózás. Látod, csöcs szempontból is jó helyen laksz. Egyébként hihetetlen, hogy két éve nem nyúltam a bringámhoz, de most hogy elővettem ugyanolyan megbízható mint régen. Nem cserélném le semmire!Pedig még a gyerekkoromból meglévő emlékeimben mindig az a kép jelenik meg mikor mentünk nagyiékhoz át az Alföldön, hogy városba érve alig lehetett mozdulni a sok kerékpározótól. Mondjuk azokban az időkben nem hobbibringások lepték el az utakat hanem a váz közé rakott terményes-zsákkal kerekező Józsi bá', esetleg Erzsike néni két hatalmas vászonszatyorral a kormányon, vagy A sűrű bajuszú Laci bá' a földekről, de mindinkább a kocsmából hazafelé tartva a csomagtartón keresztbe megkötött kaszával Gondolom azért valami kenés, zsírozás csak kellett oda Mondjuk én most óvom a bringát ezerrel. Esőben tuti nem fogok vele menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Pedig még a gyerekkoromból meglévő emlékeimben mindig az a kép jelenik meg mikor mentünk nagyiékhoz át az Alföldön, hogy városba érve alig lehetett mozdulni a sok kerékpározótól. Mondjuk azokban az időkben nem hobbibringások lepték el az utakat hanem a váz közé rakott terményes-zsákkal kerekező Józsi bá', esetleg Erzsike néni két hatalmas vászonszatyorral a kormányon, vagy A sűrű bajuszú Laci bá' a földekről, de mindinkább a kocsmából hazafelé tartva a csomagtartón keresztbe megkötött kaszával Gondolom azért valami kenés, zsírozás csak kellett oda Mondjuk én most óvom a bringát ezerrel. Esőben tuti nem fogok vele menni. Kiskoromban 80% -ban faluhelyen voltam, szóval tudom miről beszélsz. Az embereknek létszükséglet volt a 28 -as. És tényleg...azon mindet lehetett vinni. A táptól elkezdve a kaszáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Én is falun, 28-as férfibringán tanultam, még a nagyapámé volt, a lábam le sem ért. Így nem csoda, hogy párszor csak úgy tudtam megállni, ha bedőltem az árokba. Akkoriban szerencsére még nem voltak lebetonozva, így komoly bajom nem lett, csak amikor egy ilyen eset után a jó öreg melós kerékpár komolyabb sérüléseket szenvedett, akkor kaptam egy fülest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Én meg mennyit ültem a vázon mikor fater vitt kocsmába Strapabíró kis járgányok voltak. De a földutak bukkanóit durva volt a vázon megtapasztalni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Én meg mennyit ültem a vázon mikor fater vitt kocsmába Hééééééé! Miért árulsz el? Én sose jártam a kocsmában. Pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 25. Hééééééé! Miért árulsz el? Én sose jártam a kocsmában. Pont. Uh, bazz, sorry. Késő bánat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.