Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ez ismerős, pár hete nekem is ez volt. ritka pocsékul voltam! Egy javaslat: Egyél sok gyümit, hogy helyrerakd a megtépázott szervezeted! :)

Öszibarack és alma minden mennyiségben.

ezekből a gyümölcsleveket is nagy mértékben fogyasztom

Kössz a tanácsot.

Ody neked meg sok sikert :P

Hozzászólás ideje:
40,5 fokos lázból meg tüszős mandulagyulladásból nem könnyű felépülni de megcsináltam

újra aktív tagja leszek a fórumnak

Jaj, ez elég rosszul hangzott.

Ha sokáig leszek még egész napokat a légkondis helyiségben, akkor rám is ez a sors vár. :)

Reméljük nem. Nálunk is megy odabent, de attól még izzadunk, bár nem annyira, mintha annál is melegebb lenne. Nincs levéve a hőfok nagyon alacsonyra, így aztán nem olyan mellbevágó a különbség.

Hozzászólás ideje:
Reméljük nem. Nálunk is megy odabent, de attól még izzadunk, bár nem annyira, mintha annál is melegebb lenne. Nincs levéve a hőfok nagyon alacsonyra, így aztán nem olyan mellbevágó a különbség.
Holnap én is leveszem a hőfokot. Nem érdekelnek a csajok. :)
Hozzászólás ideje:

Egyébiránt csak nekem rémlik, mintha Jinxnek nemrég lett volna a születésnapja? És most megint? Fura, biztos a memóriám szórakozik velem, vagy már mindent mindennel kavarok :)

Hozzászólás ideje:
Persze, nagyon alacsonyra nem szabad levinni a kondit. Max. 5 fokkal.

Ezel vitatkoznék.Persze elvileg igen, de ha kint 38 van nehogymár 33 fokra állítsam. Amikor még szülőknél voltam(ott van ilyen szerkezet), akkor mindig 27 fokra állítottam. Kellemese hűvöset csinált.

Ody: Konditól semmi bajod nem lesz, örülj hogy van a cégnél és nem egész nap ezt a poklot kell elviselni. Én volt hogy aláááltam a nyilása alá aztán semmi bajom nem lett. Hűt aztán kész. Nem is volt jobb mikor megfürödtem bekapcsoltam és élveztem a hideget. Meg ha belegondolunk ha bajt okozna nem gyártanák.

Hozzászólás ideje:
Ody: Konditól semmi bajod nem lesz, örülj hogy van a cégnél és nem egész nap ezt a poklot kell elviselni. Én volt hogy aláááltam a nyilása alá aztán semmi bajom nem lett. Hűt aztán kész. Nem is volt jobb mikor megfürödtem bekapcsoltam és élveztem a hideget. Meg ha belegondolunk ha bajt okozna nem gyártanák.
Pedig nem egészséges. Főleg ha napi nyolc órában fújja rád a hideget. Picit hűsölni ok, de intenzíven egész nap sok.
Hozzászólás ideje:

Ha rosszul van beállítva tényleg nem épp a legegészségesebb, de mivel én is kikészülök a melegtől ezért kondi párti vagyok, és ha kell alatta hűsölök. :psycho:

Hozzászólás ideje:
Ha rosszul van beállítva tényleg nem épp a legegészségesebb, de mivel én is kikészülök a melegtől ezért kondi párti vagyok, és ha kell alatta hűsölök. :psycho:
Majd kapsz egy jó kis légionárius betegséget :D
Hozzászólás ideje:
Majd kapsz egy jó kis légionárius betegséget :psycho:

Dehogy kap. Alig várom itthon is legyen. A kutyát nem érdekli az egészség ebben a pokoli időben. Hideg legyen azt annyi. Vagy jöjjön már egy tetű vihar ami enyhít.

Hozzászólás ideje:

Az én kis szobám nagyon rossz elhelyezkedésben van, mivel délután egész végig süti a nap,egészen amíg le nem megy, így aztán még este 11kor is olyan meleg van, hogy dől rólam a víz. Néha tényleg jó lenne egy légkondi,de hát kinek van rá pénze... :psycho:

Hozzászólás ideje:

Én otthon inkább kibírom légkondi nélkül, de azért nálunk nem ennyire elviselhetetlen, még ha ilyen melegben nem is jó. Tárva-nyitva minden ajtó-ablak, így aztán jár a levegő hajnalban.

Sajnos az én szobámat is délután süti a nap, délelőtt viszont egész tűrhető az idő. Csak olyankor meg nem vagyok otthon, kivéve hétvégén :psycho:

Hozzászólás ideje:
Mert nem mész be a városokba :D

A közelükbe nincs is strand mégis ilyen lengén öltözködnek a lányok, ihletet adva művész hajlamú bolti eladóknak :psycho:

Ez a városokban van :D De majd jövőhéten, ha moziba megyek megnézzem a pesti csajokat. :D

Hozzászólás ideje:
Ez a városokban van :D De majd jövőhéten, ha moziba megyek megnézzem a pesti csajokat. :D
Hajrá! Ha itt így járnak a lányok, akkor ott meg főleg :psycho: A pesti csajoknak még kisebb az erkölcse, mint a kisebb városkában lévőknek. :D
Hozzászólás ideje:
Hajrá! Ha itt így járnak a lányok, akkor ott meg főleg :psycho: A pesti csajoknak még kisebb az erkölcse, mint a kisebb városkában lévőknek. :D
Stirölésnél nem érdekel az erkölcs :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megvan a lakás!!!!

Az eladó eladósodott meg alkoholista, a felesége intézte amit lehetett, de pár napja már a tulajt kergettük. Most már minden rendben van. Adott a négy fal, néhány cserélnivaló nyílászáró, új járólap az előszobában.... minden más majd később.

Hozzászólás ideje:
Megvan a lakás!!!!

Az eladó eladósodott meg alkoholista, a felesége intézte amit lehetett, de pár napja már a tulajt kergettük. Most már minden rendben van. Adott a négy fal, néhány cserélnivaló nyílászáró, új járólap az előszobában.... minden más majd később.

Pécsen vagy Pesten?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.