Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nem töményezek. Ez nem hangzott olyan fenemód határozotnak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ez nem hangzott olyan fenemód határozotnak :D Tényleg nem iszok olyanokat. Sör, bor viszont jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Na, nem elkeseredni! Csinos, klassz csaj (anya) vagy :D Totál befog egyszercsak hozzád toppani a nagy-nagy Ő Aha. Ja. Csak győzzem kivárni. Tudod, engem már teljesen hidegen hagy a nagy ő. Esetemben nem is létezik. Jócskán megelégednék valakivel, aki viszonylag normális, és jól kijövünk. Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Sör, bor viszont jöhet. Akkor azt iszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Jó a nem létező t**nek. Maximum kényelmes. Nézőpont kérdése. :S Amúgy meg a klassz női combhajlaton nincs kényelmesebb dolog :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tényleg nem iszok olyanokat. Sör, bor viszont jöhet. Keverünk bele egy kis szirupot és elég tömény lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Akkor azt iszunk. Nem baj, ha nem iszok? Jelenleg nyers sárgarépát rágcsálok, mert valamit MUSZÁJ Az ivást most inkább kihagynám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Aha. Ja. Csak győzzem kivárni. Tudod, engem már teljesen hidegen hagy a nagy ő. Esetemben nem is létezik. Jócskán megelégednék valakivel, aki viszonylag normális, és jól kijövünk. Ennyi. He-he, fogsz te még úgy válogatni meg szórni kifelé az ablakon a sok lovagot hogy csak na :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Az ivást most inkább kihagynám Én az alkoholt mindig kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Én az alkoholt mindig kihagyom. Nem mindig. Néha egy keveset szoktam inni, mert éppen jól esik. Utoljára kb. másfél hónapja ittam egy pohár sört. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nem baj, ha nem iszok? Jelenleg nyers sárgarépát rágcsálok, mert valamit MUSZÁJ Az ivást most inkább kihagynám Akkor most ildomos lenne beraknod a Don't worry, be happy-t és füttyörészned a dallamát Ne vesszen kárba az a remek kis sárgarépa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. He-he, fogsz te még úgy válogatni meg szórni kifelé az ablakon a sok lovagot hogy csak na :D Ez velem nem fog megtörténni, és pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ez velem nem fog megtörténni, és pont. Na tessék! Hát ilyen hozzáállással biztos, hogy nem Vagy esetleg háremet akarsz tartani? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nem mindig. Néha egy keveset szoktam inni, mert éppen jól esik. Utoljára kb. másfél hónapja ittam egy pohár sört. Én ma megittam hármat + egy pohár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Akkor most ildomos lenne beraknod a Don't worry, be happy-t és füttyörészned a dallamát Ne vesszen kárba az a remek kis sárgarépa Nincs meg a szám, de egyébként sem azt raknám be. Inkább a nehezen megtalált TTT Complete Recordings rohír zenerészleteit. Isteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nincs meg a szám, de egyébként sem azt raknám be. Inkább a nehezen megtalált TTT Complete Recordings rohír zenerészleteit. Isteni Ha minden igaz akkor letöltöted a Jarhead soundtrackel együtt :D A szám ugyanis szerepel az albumon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nincs meg a szám, de egyébként sem azt raknám be. Inkább a nehezen megtalált TTT Complete Recordings rohír zenerészleteit. Isteni Nálam most a Blade Runner forog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Én ma megittam hármat + egy pohár. Ja, így könnyű vízről szövegelni Egészségedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mindenkinek az tudja a legnagyobb bánatot okozni, akit a legjobban szeret. Talán épp ezért a párkapcsolatok végén a legtöbb ember dühösen vagy legalábbis sértetten jön ki... Egy haverom mondta, hogy két embertipust tud csak igazán utálni: a főnökeit és a volt-barátnőket. Persze vannak nyilván korrekt szakitások is, de azért ez a ritka imho. De nyilván ezzel a nők is igy vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ha minden igaz akkor letöltöted a Jarhead soundtrackel együtt :D A szám ugyanis szerepel az albumon Hoppá, meg is sasolom mindjárt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ja, így könnyű vízről szövegelni Egészségedre Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mindenkinek az tudja a legnagyobb bánatot okozni, akit a legjobban szeret. Ez igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Mindenkinek az tudja a legnagyobb bánatot okozni, akit a legjobban szeret. Talán épp ezért a párkapcsolatok végén a legtöbb ember dühösen vagy legalábbis sértetten jön ki... Egy haverom mondta, hogy két embertipust tud csak igazán utálni: a főnökeit és a volt-barátnőket. Persze vannak nyilván korrekt szakitások is, de azért ez a ritka imho. De nyilván ezzel a nők is igy vannak Megint megmondtad a frankót! Ennél csak egy rosszabb van, amikor úgy válnak el, hogy maradjunk barátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ha minden igaz akkor letöltöted a Jarhead soundtrackel együtt :D A szám ugyanis szerepel az albumon Tényleg rajta van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Tényleg rajta van http://www.youtube.com/watch?v=ayE4B0cR-dI :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megint megmondtad a frankót! Ennél csak egy rosszabb van, amikor úgy válnak el, hogy maradjunk barátok. Juj! Ezt ne is mondjad :D A frászt kapom ettől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Juj! Ezt ne is mondjad :D A frászt kapom ettől Ok, nem mondom. Ellenben ez a fejszétloccsantós smiley tökre illik erre a szitura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Juj! Ezt ne is mondjad :D A frászt kapom ettől De ide meg kell említsem most azt a drága Angyallányt aki fogalmam sincs kicsoda és hány éves, de olyan éretten küldött el a "fenébe", hogy köpni nyelni nem tudtam :D Szegénykém nagyon félreértett valamit amikor dumálni kezdtünk az egyik sw-s topicban Tőle jóleset ez a fajta "szakítás" mégha tényleg nem is volt semmi alapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Ritkább eset, hogy egy pár szépen válik szét. És talán még azok között sem mindennapi, hogy normális kapcsolatban maradnak utána. Pedig elvileg ennek nem kéne így lennie. Már mint adott két ember, akik mondjuk így, bizalmas viszonyban voltak egy darabig, és utána nem marad semmi. Nekem ez furcsa, na de én egy elfuserált emberke vagyok, fura véleményekkel. Szakítani tisztes körülmények között és utána még ismeretségben is maradni legalább olyan nehéz lehet, mint szimplán elcsevegni a politikáról különböző nézetű emberkéknek Bocs a hasonlatért. Hmm... mint csináljak, nekem egy régi szerelmem ma az egyik legközelebbi barátom (kis ideig még jártunk is), jó, hogy furákat gondolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Nnnnnna. Szerintem mindkét nemben van olyan, akivel szépen kibabrál az élet, vagy legalábbis úgy érezzük. A hímegyedek rágerjednek a szexi csajokra, aztán a nagy többség koppan... és máris kész a rossz tapasztalat. Női oldalon meg van az a típus akivel a kutya sem törődik, a szerencsésebbeknél meg (ismerek ilyet) ott a dilemma, hogy a környék összes fiúja pályázik rá, kivéve pont azt az egyet, aki meg őneki tetszik.. Az biztos hogy a látvány az első, és akiről nem az sír hogy "Látod milyen jó nő vagyok?" annak sokáig kell reménykednie. Na, ezt most finoman mondtam. Na ide egy liter baracklével, mert a végén még tovább folytatom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.