Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája 18 perccel korábban, halalbeci írta:Friss infó:Én nagyon hálás vagyok a Maxim munkájáért, amiért viszik tovább a hazai kiadást, de ez most kicsit olyan benyomást keltett, mintha annyira mélyen nem jártak volna utána, hogy milyen sorrendben is követi egymást ez a néhány szóban forgó könyvsorozat. Mindegy, ez így már jobb, hiánypótló lesz a Legacy of the Force is. Ami az utolsó gondolatot illeti: tényleg nagy volt a csend az utóbbi időben, szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az a "rengeteg új cím".
Hozzászólás ideje: 3 órával korábban3 órája Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mivel fognak előrukkolni. Már elkezdtük az áprilist, eddig eléggé visszafogták magukat a könyvek és képregények bejelentését illetően. Bár "az elkövetkező időszakban" jelentheti akár a nyári Comic Cont is.
Hozzászólás ideje: 2 órával korábban2 órája Simán lehet, hogy az eddig magyarul még ki nem adott kánon könyvekre, képregényekre gondoltak, amik nem a Köztársaság Fénykorán belül jelentek meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.