Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 26. Ilyen nyilvántartási rendszerrel egy idő után semmit nem fogsz megtalálni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 26. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ilyen nyilvántartási rendszerrel egy idő után semmit nem fogsz megtalálni. Egy idő után? Már most sem! Főleg, mert már nincs eszközöm, amin lejátsszam őket. Amikor elkezdtem, nem gondoltam, hogy egyszer lesz olyan PC-m és laptopom (ráadásul egyazon időben), amikben már nincs lemezmeghajtó. Bár létezett egy excel tábla, amiben nyilvántartottam, hogy melyik Enymen mi van (plusz néha a régi lemezek tartalmtá újra mentettem a biztonság kedvéért), de az a tábla vagy már nincs sehol sem meg, vagy az is lemezen van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. (szerkesztve) 2014. 01. 11. - 20:57, Ody Mandrell írta: Ááááááááá! 2005.05.18. http://www.swsaga.hu/kepek/premier.jpg @Donát @Yoda József Plokoom mellett balra az Llew. Szerkesztve: Június 16. - Ody Mandrell 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: Június 16. Igen én ezt tudtam valahonnan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.