Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

1x06 - Out of Darkness

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha Fulcrum valódi kiléte valóban az, aki, és ennek a leleplezésével zárulna az évad az nem kicsit lenne káros az egészségre. Ugyanis én biztos megőrülnék az idő alatt amíg a folytatásra kell várni :D

A szinkron színészek személye, és a torzított hangból ami kivehető, tényleg nagyon azt sugallják, hogy igaz a teória.

Hozzászólás ideje:

Ha Fulcrum valódi kiléte valóban az, aki, és ennek a leleplezésével zárulna az évad az nem kicsit lenne káros az egészségre. Ugyanis én biztos megőrülnék az idő alatt amíg a folytatásra kell várni :D

A szinkron színészek személye, és a torzított hangból ami kivehető, tényleg nagyon azt sugallják, hogy igaz a teória.

Jövőre vonatkozó, nem teória spoiler.

Viszont a Gathering Forces mást sugall ;)

Hozzászólás ideje:

Csak most volt időm végigolvasni a topic-okat és basszus, ha Fulcrum tényleg az, aki, akkor milyen kapcsolatai lehetnek...

Maridun, Naboo, Ryloth, Felucia, Florrum, Pantora, Madalore, Kashyyyk, Mon Calamari, Kiros, Onderon

Ha csak ezeknek a fele valamilyen módon belekerül a Rebels-be... :yes:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csak eljött az idő hogy írjak a részről(természetesen az eddigi írások után ami nem 2 ms-ig tartott). Ez egyértelműen Sabine része volt meg a bizalomé. Az elején gondban vannak hőseink a hajó üzemanyagrendszere szivárgot. A poénos 3-ast kérték meg hogy javítsák meg, de mint valami óvodások elviccelték. Heranak fontos találkozója volt a titokzatos munkaadóval Fulcrummal ami a Földön az orosz MIG 29-es vadászgép NATO-kódneve. A 90-es években rengeteg katonai témájú kalandregényt olvastam onnan tudom.

Az egyértelmü hogy ez a Fulcrum egy WTF karakter hisz akkor nem titkolóznának ennyit. Természetesen én is arra a bizonyos lényre gondolok akiket itt spoiler mögött kibeszéltetek. Na de majd ez kiderül. A két hölgy elindul. Sabine meg van sértődve hogy nincs beavatva mindenbe és elmegy Heraval hátha többet megtud. Leszállnak a megbeszélt helyen mely egy aszteroida-mezőben lévő bolygón van. Pakolgatnak egy bázis elött. Aztán ahogy egy aszteroida eltakarja a napot szörnyek kerülnek elő. Kiderül hogy ez valaha aktonai bázis volt a Clone Wars idején. Mekkora nosztalgiafaktor már hogy egy rothadó Laat/i és egy arc 170-es fekszik a bázison. Mindjárt eszünkbe jut a háború, szinte érezzük hogy sok klón taposta ezen földet, Jedi tábornokok jártak itt, innen indultak bevetésre. Mennyire megváltozott már minden. Jedik már nincsenek és a klónokat is felváltották a sorozott rohamosztagosok. Megmondom őszintén eléggé elérzékenyültem mikor a bázison jártunk.

A 2 nő közötti vita érdekes volt bár Sabine már kezdett zavarni. Miért nem érti meg hogy Hera nem mondhat el mindent? Bíznia kell benne.

Aztán jött a másik meglepi hogy a Mandalore-n birodalmi akadémia van. Utoljára káoszba, polgárháborúba taszítva láttuk a bolygót. Ezek szerint a Birodalom rátette a kezét. Ezt is érdemes lenne látni hogyan hisz a Mandalore lakosai bátor harcosok. Miért nem álltak ellen?

Az is kiderül kisvártatva miért hagyták el a bázist a klónok. Hát a nyomorult szörnyek miatt. A 2 leányzó ügyesen oldotta meg a feladatot. Egymásra épülő védműveket emeltek a robbanószerekból. Zseniális húzás volt. Aztán megjöttek Kananék és véget vetettek a rémálomnak.

A 3 poéngyáros meg jogosan megkapta a fejmosást. Igazából Ezra itt használhatta volna az Erőlökést.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most vettem észre, hogy figyeltek az üzemanyagra is, amit a Zillo Beast -ben ismertünk meg. Ezt nevezem én konzisztenciának! :clap:

Rengeteg utalgatás van a TCW-ra és látszik, hogy mennyire tudatosan figyelnek az összhangra. Tiszteletben tartják korábbi gyermeküket és építenek is rá, ami nagyon feldobja a Rebels-t.

• Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: 1x06 - Out of Darkness

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.