Hozzászólás ideje: 2015. Március 24.10 éve Erre már szavakat nem lehet találni! Eszméletlen rész! Az elején az a lépgetős jelenet.... Ez a csapat valami kegyetlen király!!! Chopper meg mekkora genya volt a végén!? Szerkesztve: 2015. Március 24.10 éve - ZoliZoltán
Hozzászólás ideje: 2015. Március 29.10 éve Szerző Érdekes, hogy az Inkvzítor még villámozni se tud, ezért segédeszközre van szüksége.
Hozzászólás ideje: 2015. Április 26.10 éve Szinkronosban mar nem jott at annyira. De utos resz igy is!
Hozzászólás ideje: 2015. Április 27.10 éve Nekem bejött most magyarul. Chopper repülése nagy jelenet! Nem emlékeztem rá így.. Jó a "kameramozgás"!
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 19.8 éve Most,hogy megint újra nézem a két évadot....ez a rész,ahogy kezdődik!!A zene....amilyen jó kis akciót végignyomnak a Lázadók....Ezra dumája a lépegetőben; - Tiszteletem! Valami brutálisan hihetetlen jó!!! Imádom ezt a részt! Fenomenális!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.