Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Tényleg ebben a részben utal Tua a császár titkos tervére, ami nem a Lothal-i gyár. Tehát a terv létezik. Most már csak azt kellene tudni mi az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 15. Hozzászólás ideje: 2017. November 15. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tehát a terv létezik. Miért, eddig mit hittél, hogy a loth-farkasok csak kitalálták? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Emlékeztek még, hogy ebben a részben Palpatine hangját eredetileg Sam Witwer adta? Nos, úgy látszik utólag módosították Ian McDiarmidre Szerintem sokkal jobb így. Nincs bajom Witwerrel, de nekem ő már összeforrt Maul-lal, meghát McDiarmid mégiscsak a Szenátus személyesen 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Wow! Ezt mikor csinálták? A BD kiadáson még Sam van. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Ezt ma így adták a TV-ben USA-ban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Kétlem, hogy ezért behívták volna Ian-t. Valószínűbb, hogy a... Spoiler ...TROS szereplése okán befogták erre is... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kétlem, hogy ezért behívták volna Ian-t. Valószínűbb, hogy a... Spoileres tartalom megtekintése ...TROS szereplése okán befogták erre is... Spoiler Vagy már a 4. évados szereplésekor Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Ezt el is felejtettem, ez a valószínűbb. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.