SimonZ Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 4. Köszönöm! Őszintén szólva ezt a reakciót szeretem a legjobban. Először Ez mi?, aztán Óóó...!, aztán Áááá...! Aki ezen végigmegy, annak beül a fejébe a poszter. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Hozzászólás ideje: 2023. Május 12. Az első poszterem Zolitól végre a helyére került. 8 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Felraktam én is a Star Wars-falamra a Zolitól vásárolt posztert. Az Andoros képet a Celebrationon vásároltam. Sam Gilbey munkája. Első látásra szerelem volt a plakát. 9 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. 18 órával ezelőtt, Frenkie írta: Felraktam én is a Star Wars-falamra a Zolitól vásárolt posztert. Az Andoros képet a Celebrationon vásároltam. Sam Gilbey munkája. Első látásra szerelem volt a plakát. Ránézek erre az Andoros plakátra és hallom a főtémát a fülemben. Kiváló szinesztézia. Pedig Zoli képe mellett nincs könnyű dolga az érvényesülés terén. 3 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. 7 perccel korábban, Donát írta: Ránézek erre az Andoros plakátra és hallom a főtémát a fülemben. Kiváló szinesztézia. Pedig Zoli képe mellett nincs könnyű dolga az érvényesülés terén. Engem pont az fogott meg benne hogy nagyon hasonló Zoli stílusához. Illetve minden szereplő arckifejezése olyan mint amit a karakter megkíván. Nem csak úgy fel vannak rá pakolva a szereplők, hanem mintha a sorozatból "kifényképezett" érzelmi állapotot rajzolták volna rá a plakátra. Fantasztikusan néz ki. és minnél többször nézem annál több részletet fedezek fel rajta mint Zoli plakátjain. Amúgy már így néz ki az egész fal és az Andor kivételével mind Zoli műremeke. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. Hozzászólás ideje: 2023. Május 18. Nagyon jól néz ki a falon ennyi SW poszter. 1 Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2023. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Június 16. Ody, Frenkie: Jól mutatnak! Frenkie: nagyon jól néz ki ez a fal!! Sam Gilbey posztere az egyik kedvencem volt idén, és nagyon örülök, hogy nála is elfogyott mind a 250. A kép is megérdemli, és a sorozat is. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.