Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Akkor később változott a metódus. Egyébként 318 ember szavazott volna? Nem tudom elhinni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Akkor később változott a metódus. Egyébként 318 ember szavazott volna? Nem tudom elhinni. Én se! 2015. 12. 01. - 19:51, Bomarr írta: A durva az hogy 2019 végéig 5 új SW filmmel leszünk gazdagabbak. Cirka négy éven belül majdnem megduplázódik a mozifilmek száma. Érdekes lesz látni azt is hogy kezeljük majd ezeket az Antológia filmeket. Beengedjük-e őket az Aranyfénykard III-ba vagy annyira egyértelműen lentebb lesznek egy szinttel a Saga epizódok alatt hogy ez fel se merül. Felmerült, de leszavaztatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 8 perccel korábban, Donát írta: Én se! Ötleted sincs, milyen metódust használtál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ötleted sincs, milyen metódust használtál? Nem én összesítettem, készen kaptuk Bomarrtól az eredményeket. És mivel a használati útmutatóban az van, hogy csak egy győztest lehet választani, úgy tűnik, hogy 300+ szavazó volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. (szerkesztve) Kár, hogy nem emlékszik rá. Szerkesztve: 2021. December 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 2015-ben akkora Star Wars láz volt amihez fogható az elmúlt 30 évben talán csak 1999-ben volt. Valószínűleg ez magyarázza a kiugró számot. Egyébként betudtam lépni a régi szavazórendszerbe és ott a következőket látom: Clone Wars 6-os évad szavazás - 113 szavazó Rebels első évados szavazás - 66 szavazó Aranyfénykard 2015 - 320 szavazó Rebels - Második évad szavazás - 137 szavazó 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. December 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 1. 52 perccel korábban, Bomarr írta: 2015-ben akkora Star Wars láz volt amihez fogható az elmúlt 30 évben talán csak 1999-ben volt. Valószínűleg ez magyarázza a kiugró számot. Egyébként betudtam lépni a régi szavazórendszerbe és ott a következőket látom: Clone Wars 6-os évad szavazás - 113 szavazó Rebels első évados szavazás - 66 szavazó Aranyfénykard 2015 - 320 szavazó Rebels - Második évad szavazás - 137 szavazó Fel van adva a lecke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 2. 10 órával ezelőtt, Donát írta: Fel van adva a lecke. De fel ám! Nem gondoltam volna, hogy ez reális szám. Elvileg most nincs SW láz, kíváncsi vagyok mennyien lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. December 4. (szerkesztve) 2021. 12. 01. - 22:21, Bomarr írta: 2015-ben akkora Star Wars láz volt amihez fogható az elmúlt 30 évben talán csak 1999-ben volt. Én a Kenobi sorozat körül várnék egy hasonlóan nagy hype-ot! Valami eszemet nagy esemény lesz az! A McGregor szövegelést egy semmi oldalon is 18 millióan néztek meg. Mi lesz itt egy offical trailer-nél? Film szintű zsongás lesz. Wallatosnál pedig esemény. Szerkesztve: 2021. December 4. - Ody Mandrell 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.