Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Köll neked olyan k***a messze laknod Nem tudom még. Lesz pár kötelező tiszteletköröm az eü házatáján. Kiderül mit mondanak, oszt majd meglátjuk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Miért? Messze lakol Ody? Azt hittem közel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Köll neked olyan k***a messze laknod Nem tudom még. Lesz pár kötelező tiszteletköröm az eü házatáján. Kiderül mit mondanak, oszt majd meglátjuk. Jól van. Miért? Messze lakol Ody? Azt hittem közel Cegléd. 70 km Pesttől. Mit hittél hol lakok? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Csak Kispesttől 70 km Oldie-nak 100 km-es jegyet kell vennie pl. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. 5 órás az út http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslm...amp;ed=4B4B36A4 Most nézem, nem vészes oda eljutni Oldie-nak meg nem hiszek már ezentúl, kamuzik itt össze-vissza Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Csak Kispesttől 70 km Oldie-nak 100 km-es jegyet kell vennie pl.De Phobosnak írtam ezt. 5 órás az út http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/xslm...amp;ed=4B4B36A4 Most nézem, nem vészes oda eljutni Oldie-nak meg nem hiszek már ezentúl, kamuzik itt össze-vissza Öt órás? Ne viccelj már. A gyorsvonat itt van 50 perc alatt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Nekem a szombatok kevés kivétellel általában jók, így március 13. is jónak néz ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. De Phobos nem Kökiről jönne Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Oldie-nak meg nem hiszek már ezentúl, kamuzik itt össze-vissza Mit nem hiszel? Miben kamuztam? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. De Phobos nem Kökiről jönne Akkor neki 75 km. Persze ha a keletiből indul akkor hosszabb útra számíthat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Mit nem hiszel? Miben kamuztam?Az, hogy messze van. Utaznál le te minden 2. hónapban le Hajdú-Bihar megyébe. Na az messze van Egy 3/4 órás út semmi Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Öt órás? Ne viccelj már. A gyorsvonat itt van 50 perc alatt. Na jó, de azzal nem lehet megnézni egész Magyarorszégot, mint az 5 órásival Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Phobos Gödöllő felől jön, gondolom, az sem kevés út és idő, amíg beér az Őrs-re. Onnan pedig még el kell jutnia Kispestre. Ez így látatlanban legalább 2 óra. De majd ő megírja, mennyi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kb 1 óra innen eljutni a Köki-re Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Kb 1 óra innen eljutni a Köki-re Úgy gondoltam én is, hogy tőletek Ceglédig 2 óra. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Úgy gondoltam én is, hogy tőletek Ceglédig 2 óra. És ha a gyorssal megyünk, nem is drága a jegy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. És ha a gyorssal megyünk, nem is drága a jegy Hamarabb eljutsz hozzám a kökiről, mint a kökire otthonról. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hamarabb eljutsz hozzám a kökiről, mint a kökire otthonról. jaja Sajnos ez a rossz a pesti közlekedésben, mert azon a 6-7 km-en utazok majd fél órát, miközben ezen idő alatt a Volánnal 15 km-t Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Az, hogy messze van. Utaznál le te minden 2. hónapban le Hajdú-Bihar megyébe. Na az messze van Egy 3/4 órás út semmi Nekem messze van Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Hozzászólás ideje: 2010. Január 18. Nekem is jó az időpont.Akkor ezek szerint a legjobb ha Kökin szállunk fel a vonatra.Metróval kb 40 perc alatt ott vagyok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Akkor sajnos engem be kell várnotok a ceglédi állomáson, mivel a gyorsok nem állnak meg Irsán A zónázók ellenben igen Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Akkor sajnos engem be kell várnotok a ceglédi állomáson, mivel a gyorsok nem állnak meg Irsán A zónázók ellenben igen Hát vagy te vársz meg minket Nem gazdaságosabb az, hogy 1 ember vár meg X-et, mint X vár meg 1-et? Bár a vonatforgalomtól is függ ez Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Nekem is jó az időpont.Akkor ezek szerint a legjobb ha Kökin szállunk fel a vonatra.Metróval kb 40 perc alatt ott vagyok. frenkie hozzászólása döbbentett rá, hogy mintha kis kavar lenne a talik körül. A március 13-ára tervezett szerintem még nem Ody HD-s talija Cegléden, mert azt májusra mondta. Vagy tévedek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Bár a vonatforgalomtól is függ ez Igen, ettől függ nagyrészt Vagy jöttök a zónázóval, csak 6 hellyel több állomáson áll meg, mint a gyors Pildi, szerintem ez Ody tévénézős talija, legalább is én azt vettem ki eddig. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. frenkie hozzászólása döbbentett rá, hogy mintha kis kavar lenne a talik körül. A március 13-ára tervezett szerintem még nem Ody HD-s talija Cegléden, mert azt májusra mondta. Vagy tévedek?Szerintem nem tévedsz. Ody apánk feldobott egy időpontot, és valahogy kijutottunk nála. A kettőnek nincs köze egymáshoz Legalábbis szerintem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Pesti talira gondoltam márciusban. Pildi mondja jól, április de inkább május eleje lenne jó nálam. Akkor lesz ugyanis üres a lakás. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Pesti talira gondoltam márciusban. Akkor jó, én is erre gondoltam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerintem akkor a második tali legyen inkább májusban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) Szerintem akkor a második tali legyen inkább májusban 98%, hogy májusban lesz. Mondjuk az elsejei hétvége esélyes. Nem tudom akkor mennyien tudnának jönni. Szerkesztve: 2010. Január 19. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Fene tudja, végül is szombatra esik, úgy sem lehet hosszú hétvégés programot kreálni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.