MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Milyen jó, hogy gyakran járok, így legalább nagyjából értem, miről dumáltok Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Milyen jó, hogy gyakran járok, így legalább nagyjából értem, miről dumáltok Ez OK, de az a legjobb, ha legközelebb eljössz, hogy lásd, még mindig úgy van-e. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Meglátjuk, mikor lesz a legközelebbi Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Az illetékeseknek tessen ellenőrizni majd a mail-fiókjukat. A címeket iwiwről néztem, remélem élnek is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Az illetékeseknek tessen ellenőrizni majd a mail-fiókjukat. A címeket iwiwről néztem, remélem élnek is Megkaptam, köszi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Jó a Feladó neve Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Pedig aztán abban olyan nagy meglepetés nincsen Ellenben az egyik címzet...., biztos sok Maci Lacit nézett Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megkaptam én is. Az email címemet egy haveromtól loptam. Annyira bugyuta, hogy megtetszett. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Köszi, én is megkaptam. Ellenben az egyik címzet...., biztos sok Maci Lacit nézett Jaj, az nekem is nagyon tetszik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szívesen mindenkinek Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam Persze. Csoportosan szoktunk hányni járni a WC-be. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam Egy fenét, általában csak az oltás megy itt, pár antialkoholistát húznak a többiek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam Dehogyis. Csak Oldie és Phobos rúgnak be nagyon keményen. Hát őket el kell kisérni egy darabig míg kijózanodnak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Én csak egyet kérek. Legközelebb a helyes pályaudvarra toljatok be, mert írtó gáz amikor a fél pestet át kell tántorognod, mert a "barátaid" célállomást tévesztettek :D Oks, igaz, ott is van négyes vágány, node azért figy má'..... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Én csak egyet kérek. Legközelebb a helyes pályaudvarra toljatok be, mert írtó gáz amikor a fél pestet át kell tántorognod, mert a "barátaid" célállomást tévesztettek :D Oks, igaz, ott is van négyes vágány, node azért figy má'..... Igazad van elnézést, de annyira részeg voltál, hogy állítottad, hogy az a helyes PU. Nem kéne annyit piálni Oldie-kám. Phobos rosszabul járt, őt bevitték a rendőrségre garázdaságért. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Nem állítottam én semmit. Állapotomat látva ti kérdeztetek, hogy honnan indul a vonatom, én meg csak intettem. Tehetek én róla, hogy épp kifordult a lábam alól a Föld és égtájat tévesztettem? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 6. Jobban járnál ha taxival közlekednél ilyen állapotban. Persze egy lavórral hogyha jönne valami kifele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Phobos rosszabul járt, őt bevitték a rendőrségre garázdaságért. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam Én nem értem, miért épp ezt a következtetést vontad le. Ha így lenne, nyilván nem dicsekedne vele senki. Így marad a másik kézenfekvő lehetőség. Ez olyan, mint amikor az én első fórumtalim előtt, ami a 2007. novemberi klubnap alkalmából volt, érdeklődtem, hogy honnan fogom megismerni a társaságot, és valaki azt írta, talán Oldie, hogy könnyű lesz, csak keressem a legdurvább arcokat, mert ugye őt pl. 12 naprendszerben körözik. Mi lett volna, ha komolyan veszem? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. könnyű lesz, csak keressem a legdurvább arcokat, mert ugye őt pl. 12 naprendszerben körözik. Oldie-ról ezt még el is hiszem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 7. Hát, nem volt egy könnyű hírhedté válni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Most egy jó darabig nem szeretnék fórumtalira menni. Az utóbbi napok elbizonytalanítottak, sajnálom is a dolgot. Nektek viszont jó szórakozást! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Kapsz olyan nyakonvágást, hogy a másikat is én adom vissza Látom, lassan élnem kell a KERESZTAPAI "jogommal" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Kapsz olyan nyakonvágást, hogy a másikat is én adom vissza Látom, lassan élnem kell a KERESZTAPAI "jogommal" Nyakon vághatsz, ha eljössz ide. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Most egy jó darabig nem szeretnék fórumtalira menni. Az utóbbi napok elbizonytalanítottak, sajnálom is a dolgot. Nektek viszont jó szórakozást! Nagyon szomorú, hogy egyetlen félreértelmezett mondat ide vezet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Nagyon szomorú, hogy egyetlen félreértelmezett mondat ide vezet. Tényleg szomorú, de sajnos ez van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Remélem csak viccelsz.(( Nagyon szomorú lennék ha nem jönnél el hozzám. Ez most annyira sokkolt hogy csak ülök itt és bámulok. Ennyire megbeszélhetetlen az ügy? Ha tudom ,hogy ennyire érzékeny vagy akkor nem is írok be semmit. Nagyon nagyon remélem hogy ezt átgondolod, és októberben eljössz hozzám. Aludj rá egyet. Számomra felfoghatatlan ,hogy az egyhéttel ezelötti Katica-buli óta ideáig jutottunk. Komolyan mindenért elnézést kérek, de gyere el. Húúú baszki ez most olyan mintha háború tört volna ki. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Tudom aludnom kéne. :) De nem bírok. Gyere a talira mindenképp. Könyörgök gondold át. Iszonyú szarul érzem magam most. Nehogymár egy ilyen hülye vita tönkrtetegye amit eddig felépítettünk Ody. Iszonyatosan sokkol a bejelentésed.. Mint akit tarkón vágtak. Többet nem tudok tenni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 11. Még most sem megy az alvás. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire megvisel. Azon agyalok komolyan hogy mivel vegyem rá Odyt hogy megváltoztassa a döntését. Borzasztó belegondolni, hogy egy hete még alig várta a talimat most meg halálos ellenségnek lát. Komolyan haragudhat rám ,csak jöjjön el. A legfontosabb ez. Közben azon is agyalok, hogy nem szánalmas ez a könyörgés? :D Na én sem vagyok normális. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.