Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Milyen jó, hogy gyakran járok, így legalább nagyjából értem, miről dumáltok :lol:
Ez OK, de az a legjobb, ha legközelebb eljössz, hogy lásd, még mindig úgy van-e. :D
Hozzászólás ideje:

Köszi, én is megkaptam. :D

Ellenben az egyik címzet...., biztos sok Maci Lacit nézett :D
Jaj, az nekem is nagyon tetszik. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam :D

Egy fenét, általában csak az oltás megy itt, pár antialkoholistát húznak a többiek :D

Hozzászólás ideje:
Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam :D

Dehogyis. Csak Oldie és Phobos rúgnak be nagyon keményen. Hát őket el kell kisérni egy darabig míg kijózanodnak. :D

Hozzászólás ideje:

Én csak egyet kérek. Legközelebb a helyes pályaudvarra toljatok be, mert írtó gáz amikor a fél pestet át kell tántorognod, mert a "barátaid" célállomást tévesztettek :D :D Oks, igaz, ott is van négyes vágány, node azért figy má'..... :D

Hozzászólás ideje:
Én csak egyet kérek. Legközelebb a helyes pályaudvarra toljatok be, mert írtó gáz amikor a fél pestet át kell tántorognod, mert a "barátaid" célállomást tévesztettek :D :D Oks, igaz, ott is van négyes vágány, node azért figy má'..... :D

Igazad van elnézést, de annyira részeg voltál, hogy állítottad, hogy az a helyes PU. Nem kéne annyit piálni Oldie-kám. :D

Phobos rosszabul járt, őt bevitték a rendőrségre garázdaságért. :D

Hozzászólás ideje:

Nem állítottam én semmit. Állapotomat látva ti kérdeztetek, hogy honnan indul a vonatom, én meg csak intettem. Tehetek én róla, hogy épp kifordult a lábam alól a Föld és égtájat tévesztettem? :D

Hozzászólás ideje:
Szóval az ilyen Katicás összeröffenések durva alkoholizálásról szólnak? Nem is tudtam :hmm:
Én nem értem, miért épp ezt a következtetést vontad le. :D Ha így lenne, nyilván nem dicsekedne vele senki. Így marad a másik kézenfekvő lehetőség. :rock:

Ez olyan, mint amikor az én első fórumtalim előtt, ami a 2007. novemberi klubnap alkalmából volt, érdeklődtem, hogy honnan fogom megismerni a társaságot, és valaki azt írta, talán Oldie, hogy könnyű lesz, csak keressem a legdurvább arcokat, mert ugye őt pl. 12 naprendszerben körözik. :) Mi lett volna, ha komolyan veszem? :P:)

Hozzászólás ideje:
Most egy jó darabig nem szeretnék fórumtalira menni. Az utóbbi napok elbizonytalanítottak, sajnálom is a dolgot. Nektek viszont jó szórakozást!
Nagyon szomorú, hogy egyetlen félreértelmezett mondat ide vezet. ;)
Hozzászólás ideje:

Remélem csak viccelsz.;)(( Nagyon szomorú lennék ha nem jönnél el hozzám. Ez most annyira sokkolt hogy csak ülök itt és bámulok. Ennyire megbeszélhetetlen az ügy? Ha tudom ,hogy ennyire érzékeny vagy akkor nem is írok be semmit. Nagyon nagyon remélem hogy ezt átgondolod, és októberben eljössz hozzám. Aludj rá egyet. Számomra felfoghatatlan ,hogy az egyhéttel ezelötti Katica-buli óta ideáig jutottunk. Komolyan mindenért elnézést kérek, de gyere el. Húúú baszki ez most olyan mintha háború tört volna ki.

Hozzászólás ideje:

Tudom aludnom kéne. ;):) :) :D De nem bírok. Gyere a talira mindenképp. Könyörgök gondold át. Iszonyú szarul érzem magam most. Nehogymár egy ilyen hülye vita tönkrtetegye amit eddig felépítettünk Ody. Iszonyatosan sokkol a bejelentésed.. Mint akit tarkón vágtak.

Többet nem tudok tenni.

Hozzászólás ideje:

Még most sem megy az alvás. Nem gondoltam volna hogy ez ennyire megvisel. ;):) Azon agyalok komolyan hogy mivel vegyem rá Odyt hogy megváltoztassa a döntését. Borzasztó belegondolni, hogy egy hete még alig várta a talimat most meg halálos ellenségnek lát. Komolyan haragudhat rám ,csak jöjjön el. A legfontosabb ez. Közben azon is agyalok, hogy nem szánalmas ez a könyörgés? :):D :D Na én sem vagyok normális.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.