Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Meg tempera Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Atyaééég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 6. Sky nagyok az esélyeid, csak a tied van hagyományos kategóriában Igen, reméljük így is marad. Egyébként azt hittem, te is küldesz be hagyományos rajzot. A múltkori Ahsokád nem sikerült rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. (szerkesztve) Megtaláltam a legeslegelső képes munkámat,gondoltam megosztom veletek Van még sok,de valahogy ez a kép nagyon kedves a számomra Szerkesztve: 2011. Március 8. - Darth Cax Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Jó kis kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Egész mutatós, grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ennek a képnek mintha két rétege lenne. "Elöl" Anakin látható, és egy JEdi vadász, míg "hátul" Vader és a hozzá köthető járművek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Ennek a képnek mintha két rétege lenne. "Elöl" Anakin látható, és egy JEdi vadász, míg "hátul" Vader és a hozzá köthető járművek. Nekem is ez jutott eszembe, csak Obi-Wan Eta-2-ese kicsit bezavar ebbe. Egy TIE Advenced jobban mutatna ott. Amúgy remek kép lett. Jól látom, hogy Vader maszkja ott van a bal oldali romboló alatt, vagy csak behaluztam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Nekem is ez jutott eszembe, csak Obi-Wan Eta-2-ese kicsit bezavar ebbe. Egy TIE Advenced jobban mutatna ott. Amúgy remek kép lett. Jól látom, hogy Vader maszkja ott van a bal oldali romboló alatt, vagy csak behaluztam? Én nem látom, de nekem ölég sz*r a monitorom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Tetszetős kis kép, gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Én nem látom, de nekem ölég sz*r a monitorom. Megeshet, hogy haluzom. Azután a pálesz után azon sem csodálkoznék, ha megjelenne nekem Ben Kenobi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Köszi mindenkinek,nem az amúgy nem Vader :D Igazából Obi hajója csak úgy oda került csak,hogy tegyek oda valamit:) Itt egy másik kép,ami az egyik kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Ez marha jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Tényleg nagyon jó kép, csak Shaak Ti nincs rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cax Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. ÁÁÁÁ tényleg xD Na akkor ezen dolgozunk :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. (szerkesztve) Avataros AMP suitot kinézte magának az egyik birodalmi rohamosztagos Leila hercegnők gerjednek szintén az RDA járműre :yes: Szerkesztve: 2011. Március 9. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Gerjednék én is Rájuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 9. Az az alsó kép, az begyüvős Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Meg egy virtuális rajzpad is ajánlott. Nagyon sok tapasztalat kell,hogy egy ilyet meg tudj csinálni. Sima egérrel lehetetlen. Viszont,ha photoshoppal nem akarsz majd bajlódni akkor gimp+paint.net kombó kiváló. paint-em és gimp2-m van, ebből össze lehet hozni? Ha tudsz segíteni (részletesen, leírva, mint a hülyegyerekeknek ) azt megköszönném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Egyébként azt hittem, te is küldesz be hagyományos rajzot. Sajnos nem volt rá időm hogy készítsek egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 15. Sajnos nem volt rá időm hogy készítsek egyet Kár, pedig kíváncsi lettem volna rá, mit sikerül összehoznod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Hm... versenyben hagyományosban 8 kép 4 alkotótól, digitálisban 7 kép 3 alkotótól. Én többre számítottam. Na sebaj, több esélyem/ünk lesz Remélem Sagas győzelem lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 16. Remélem Sagas győzelem lesz Ez nem is lehet kérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kaktuszjack Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 20. Ezeket ismeritek? Az a neve hogy Vader-projekt. Szerintem tök jók.:) A napokban láttam. Ugyan igazi művészek alkotásai, nem az enyém, de talán jobb is így. http://haerdekel.blog.hu/2011/03/18/a_darth_vader_projekt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Elindult a szavazás, lehet szavazni 24 óránként 1 rajzra http://order66.hu/index.php?menu=palyazat&ok=2#2 Sky és kudar nevében is köszönjük mindenki szavazatát! Sky: hagyományos Ahsoka kudar: digitális Altar of Mortis Sajátom: digitális Ahsoka, Barriss és Yoda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Az a hagyományos Ahsoka marha jó, de Watto se rossz. A digitális rajzokat hogy csináltátok? (azon kívül, hogy melyik programmal) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Én is megköszönöm mindenkinek, aki ránk szavaz. Reméljük tényleg Sagás győzelem lesz. Az a hagyományos Ahsoka marha jó, Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 21. A digitális rajzokat hogy csináltátok? (azon kívül, hogy melyik programmal) Én pl. Gimppel dolgoztam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DhenSter Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Én pl. Gimppel dolgoztam Részletesebben is érdekelne a dolog. pl az árnyékolást hogy lehet megoldani? Vagy ezeknek a rajzoknak a körvonalai miként készülnek? Szabadkézzel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 22. (szerkesztve) Részletesebben is érdekelne a dolog. Megrajzolom egérrel a körvonalakat a Gimp-es ecsettel, majd kiszinezem őket a festékesbödönnel Ahol árnyék van, ott sötétebb színt használok a bödönnel Ahsoka pont el volt mentve szinezetlenül: Sőt, megvan Barriss is Barriss köpenyét a Gimp-ben lévő felhő opcióval követtem el és azt turbósítottam addig, amíg nem úgy nézett ki, mint a kész képen. Nem tudom milyen módosításokat végeztem még rajta. Szerkesztve: 2011. Március 22. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.