Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Most még olyan, de ha lesz időugrás, ami nagyon valószínű, akkor Kylo már lehet egy másabb karakter. Főleg ha még mindig ő lesz az Első Rend vezetője és nem Hux. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Ez igaz én mondjuk sajnálnám, ha egy ilyen jellemfejlődés kimaradna a vászonról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 30. Luke is egy tapasztaltabb bölcsebb állapotban lép fel a VI-ban, pedig az V-ik részben eléggé szertelen. Ne aggódj, jó lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Két apróságra lettem figyelmes, pedig eddig is itt volt az orrom előtt. 1. Az Első Rend erőforrásai. Eddig főleg a támogatókat emlegettük, pedig Rose elbeszélése nyomán volt abban kizsákmányolás is bőven. 2. Az Ellenállás nem kispályás. Olyannyira nem, hogy az elnyomottak szinte az egész galaxisban ismerik a jelüket, ezáltal őket is. Ehhez azért nem kevés munka kellett. És ezért sincs lefutva a későbbi meccs. Csak mellékesen tenném hozzá, hogy mindezekre a következtetésekre a Canto Bight jelenetei adnak bizonyítékot és táptalajt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. (szerkesztve) 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az Ellenállás nem kispályás. Olyannyira nem, hogy az elnyomottak szinte az egész galaxisban ismerik a jelüket, ezáltal őket is. Jól választottak maguknak szimbólumot. Azért a Lázadók Szövetsége nyomott hagyott a Galaxisban, sok akkori fiatal az ep7-8 idejére már vén róka és valószínűleg itt-ott befolyásos ember is. Meséiket tovább is adták az új generációnak, a történelemkönyvek is jegyzik. Rose gyűrűje sem exkluzív Ellenálló cucc, éppen ellenkezőleg, eredetileg a birodalmi Szenátusban dolgozó lázadó szimpatizáns szenátorok közül használta valaki. Rose nem sokkal a d'qari csata után kapta a felettesétől, Fossiltől, hogy így fejezze ki a részvétét Paige halála miatt. Persze kétség kívül az Ellenállók komoly ténykedése is kellett ahhoz, hogy annyira köztudatban maradjon a tűzmadár szimbólum, hogy az olyan gyerekek is felismerjék, mint Blagg és barátai, vagy éppen az isten háta mögül származó Rey, aki Luke-ot ugyan csak mítosznak hitte, de pontosan tudta, kik azok az Ellenállók. De szerintem nem biztos, hogy egy vadonatúj szimbólummal is ugyanezt a hatást érték volna el. Szerkesztve: 2018. Május 26. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 26. Mondhatjuk, hogy összekötötték a kellemest a hasznossal. Holdo monológja is ezt támasztja alá. A szimbólum még él. Ehhez viszont propaganda kell. Nem elég egy régi jel, azt új tartalommal és jelentéssel is fel kell ruházni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 8. Figyelemreméltó apróság, hogy a Vulptexek nem csak a lázadókat vezették a kijárathoz, hanem eközben Rey-nek is utat mutattak. Nem akarok többet belelátni mint ami kapásból adódik, de…. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. (szerkesztve) A film végére a 400 ellenállóból 15 maradt. Bocsánat kihagytam Rey-t, Chewie-t és R2-t. Így akkor 18+1 porg. Szerkesztve: 2018. Augusztus 25. - Ody Mandrell 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Ezt inkább nevezném a "Birodalom visszavágásának", mint a hoth-i csatát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Pont erre akartam kilyukadni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A film végére a 400 ellenállóból 15 maradt. Bocsánat kihagytam Rey-t, Chewie-t és R2-t. Így akkor 18+1 porg. Na és persze a remény, ami a legfontosabb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Ráadásul már tudjuk, hogy a fekete osztag se nagyon élte túl a szövetségesek keresését. Bár ebből még hátra van két képregény kötet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.