Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Még hogy régi cimbora! Alig néhány napja ismerték egymást. Ch21 Mit ajánl fel Megatron arra az esetre, ha Sam odaadja neki az Allspark-ot? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Talán életben hagyja, ha jól emlékszem Szerkesztve: 2009. November 21. - Nabopolasszar Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Nem ilyen smucig, sokkal jobbat ajánl Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Lehet a házikedvence (állatkája, mielőtt belekötsz) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ugye hogy mennyivel jobb, mint szimplán életben maradni? Ch22 ?We couldn?t save him? Ki mondja kinek, és kit nem tudtak megmenteni? Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ugye hogy mennyivel jobb, mint szimplán életben maradni? Ch22 ?We couldn?t save him? Ki mondja kinek, és kit nem tudtak megmenteni? Optimus Űrdongónak, és Sam-et nem tudják Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerintem inkább Ironhide mondja Optimusnak és Jazz-t nem tudták megmenteni. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerintem inkább Ironhide mondja Optimusnak és Jazz-t nem tudták megmenteni. Valószínűbb, h neked van igazad:) Optimus legalább stimmelt! :D Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Optimus legalább stimmelt Ch23 - utolsó chapter, utolsó kérdés. Milyen járművet láthatunk a legvégén az űrben? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Űrben nem sokat, mert éppen a légkörben kapaszkodott afelé....de Starscreamt Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Optimus legalább stimmelt Ch23 - utolsó chapter, utolsó kérdés. Milyen járművet láthatunk a legvégén az űrben? starscream Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Űrben nem sokat, mert éppen a légkörben kapaszkodott afelé....de Starscreamt GRRRRRRR! :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Egy F-22 Raptor Decepticont Azt hiszem ez jobban kimeríti a "milyen jármű" kérdést Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Legyünk pontosak, mi? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Beértem vón annyival, hogy F-22 Raptor Gratulálok mindenkinek aki játszott! Holnap lesz a film a TV2 -n, nézzétek majd meg. Én meg írok egy új kvízt. Már megvan, hogy melyik filmből, de azt nem mondom meg, mert túl egyszerű lenne. Kérdés: jövő héten mikor legyen a kvíz belőle? Azt, hogy melyik filmről van szó, fél órával az első kérdés előtt fogom elárulni, de szerintem még így is sokat könnyítek. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Beértem vón annyival, hogy F-22 Raptor Gratulálok mindenkinek aki játszott! Holnap lesz a film a TV2 -n, nézzétek majd meg. Én meg írok egy új kvízt. Már megvan, hogy melyik filmből, de azt nem mondom meg, mert túl egyszerű lenne. Kérdés: jövő héten mikor legyen a kvíz belőle? Azt, hogy melyik filmről van szó, fél órával az első kérdés előtt fogom elárulni, de szerintem még így is sokat könnyítek. Hmm, én jövőhéten kedden és szerdán nem nagyon vagyok itthon. A többi napon bárhogy nekem! (egyenlőre) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Csütörtök este 8? És előtte lesz fél órája mindenkinek megkeresni a filmet, és nagyjából átfutni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Csütörtök este 8? És előtte lesz fél órája mindenkinek megkeresni a filmet, és nagyjából átfutni. Remélem a Gyűrűk Ura: A király visszatér lesz. Már az maga egy kvízfeladat lehetne, hogy fél óra alatt fussuk át Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Na de a Bővített változat legyen akkor a Király visszatérből Bár akkor Karrde eléggé megszívná, lévén nálam van a DVD Szerkesztve: 2009. November 21. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Na de a Bővített változat legyen akkor a Király visszatérből Alap Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Pluszban pedig hozzá is dobhatná a Behind the scenes extrákat is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Remélem a Gyűrűk Ura: A király visszatér lesz. Már az maga egy kvízfeladat lehetne, hogy fél óra alatt fussuk át Nem is rossz ötlet Na de a Bővített változat legyen akkor a Király visszatérből Bár akkor Karrde eléggé megszívná, lévén nálam van a DVD Sebaj, úgysem állnék neki végigtekerni, ahhoz lusta vagyok, és bízom abban, hogy emlékszem nagyrészt a filmre Amúgy szimpla verzióm nincs is Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Pluszban pedig hozzá is dobhatná a Behind the scenes extrákat is Nekem a bővített is elég! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szóval, jó a csütörtök? Vagy hát jó nekem a hétfő este is, ha nektek is jó.... Nem, semmi köze a Gyűrűk Urához. De nem barchoba a feladat,, úgyhogy többet nem súgok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nekem bármelyik este jó,ha a filmet jól ismerem, beszállok Ha meg nem, max. megjegyzések erejéig leszek Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. (szerkesztve) Kaccc. Megírtam a kvízt, aztán utólag rájöttem: van egy olyan kérdés, amit a film ismerete nélkül is meg lehet válaszolni. Úgyhogy holnap este felteszem azt a kérdést bemelegítés gyanánt, a pont pedig ugyanúgy fog számítani, mint a többi Egyébként gyanítom, hogy ismered a filmet. Sőt, szerintem minden fórumozó látta. Úgyhogy ez senkit ne tartson vissza! Szerkesztve: 2009. November 22. - Darth Krande Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Nem, semmi köze a Gyűrűk Urához. De nem barchoba a feladat,, úgyhogy többet nem súgok. Három film kilőve, akkor már csak... jó sok maradt. Következő tippem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Talán én is benézek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 22. Hozzászólás ideje: 2009. November 22. van egy olyan kérdés, amit a film ismerete nélkül is meg lehet válaszolni. Úg Egyébként gyanítom, hogy ismered a filmet. Sőt, szerintem minden fórumozó látta. Remélem, a kérdésből lehet majd következtetni a filmre Meglátjuk, mi lesz a film Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Tehát, itt a film nélküli kérdés. A válasz a kvíz eredményébe számít! Chapter 4 Miben hasonlított az udvar egy átlagos fórumtalálkozó helyszínére? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.