Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Help: Képregényben kell gondolkodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. itt vagyok... x-men 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. itt vagyok... x-men 3 Látom, látom... Azaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Akkor én idézetet tolok, nem lesz pontos, de kitalálható annak, aki látta a filmet. - Igazából, (megszólított neve), " 'r la mode" franciául szó szerint fordítva azt jelenti, hogy " divatban". R' la mode. A "Mode" a latin "modus"-ból ered, azt jelenti " kellő vagy szükséges lépés". - Frank, kussolj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. (szerkesztve) Fúú.. etz az mikro meghalja Jane-t és felbukkan. Majd megöli szegény Scottot. De ő már nem Jane hanem FőniX. Szerkesztve: 2007. Március 31. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Itt amgenetóék kiszabídítják Mystiket és néhány gonosz Mutánst is. az egyik Buldózer a sisakos pacák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Akkor én idézetet tolok, nem lesz pontos, de kitalálható annak, aki látta a filmet. A család kicsi kincse Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Talált! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nicsak ki beszél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nemnem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Akkor én idézetet tolok, nem lesz pontos, de kitalálható annak, aki látta a filmet. Off Végül adták nálatok moziban? Vagy másképp láttad? És hogy tetszett? A filmesbe pár sort írnál róla? On Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Nicsak ki beszél? A főszerepló stimmol és ez a jelenet egy vidámparkban játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Jó kis film volt az, de nem írom be a megoldását, mert semmi ötletem újabb feladványra Max. ha valaki rak be helyettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Akciófilmecske a műfaja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Ál/Arc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Ál/Arc Yes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 1. OffVégül adták nálatok moziban? Vagy másképp láttad? És hogy tetszett? A filmesbe pár sort írnál róla? On OFF Végül leszedtem és megnéztem. Majd csak most talán 5.étől adná vagy 2 délután itt egy kisebb mozi, de zűrös is lesz a hetem, meg egyszerűen nem tudtam kivárni. Majd akkor megfogalmazok egy kritikát, de így előljáróban egy kis spoiler: tetszett a film. OFF Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. (szerkesztve) Hm... Eragon ? Szerkesztve: 2007. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. (szerkesztve) Na tzessék én is feladok valamit. Rog megne szólaj. Nem segítünk. Szerkesztve: 2007. Április 16. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. (szerkesztve) Az enyém nem az Eragon. Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Az enyém nem az Eragon. Akkro Tűz birodalma?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. (szerkesztve) Derb a tied az véletlenül nem A Holló? Jó kis thriller az Szerkesztve: 2007. Április 16. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Derb a tied az véletlenül nem A Holló? Jó kis thriller az Basszus nehezebb képet kelett volnafeltennem. :-P Igen az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Akkro Tűz birodalma?? Nem, ez egy akciófilm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Nem, ez egy akciófilm. Menyire akció? Miylen a film stílusa bővebben. Sci-fi? Történelmi? lovagos? Srárkányos?:S Addig itt van részemről egy kicsit nehezebb. Eleget segítettem? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Menyire akció? Miylen a film stílusa bővebben. Sci-fi? Történelmi? lovagos? Srárkányos?:S Ennek zsaruk, bűnözők és zsarukból lett bűnözők a főszereplői. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Itt egy másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 16. Derb: Űrkamionosok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.