Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Ittvagyok, bocsi.Na szóval nem talált. Nagyon jófej emberekről szól a film.Mint már mondottam, érdemes a jövőben gondolkodni.
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Bill és Ted Szerkesztve: 2006. November 30.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve érdemes a jövőben gondolkodni. Mert sci-fi ez vagy miért?
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Mert sci-fi ez vagy miért? Nem...A bemutatás ügyében. Kéz őrület icon6.gif Nem.
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Ha adják ezt a tevében csak azért se nézem meg. Mozi-bemutatás.
Hozzászólás ideje: 2006. November 30.18 éve Moziban se. Úgy értem hogy még a bemutatástól is távol áll.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Á, pont a Szig.piszkos ügyekről maradtam le Én nagyon sajnálom. Ha megelőzted volna Obit ezen se kéne rágódni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve A trailer-t láttátok már, erről biztosíthatlak titeket.De nézzétek vissza az előző oldalra, ahol betettem az első segítséget, hogy hova tart az autó.Megsúgom, hogy egy farmra.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Láttam mostanában egy trailert, egy csomó kocsit szállított. Ennek a trailerjét viszont biztos nem.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Láttam mostanában egy trailert, egy csomó kocsit szállított. Ennek a trailerjét viszont biztos nem. Annyit is még elárulok, hogy a film nem jelen időben játszódik. Ha nem láttad, akkor sokról maradtál le.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Olyan filmet feladni amit még moziban se adtak. Ez már szadizmus.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Jó lenne olyan filmekkel játszani, amit be is mutattak. Most az egyszer kivételt tettem, mivel azthittem hogy elsőre ki fogjátok találni.De mint már mondtam, amit elösszőr betettem segítség hogy hova tart az autó, ki lehet belőle találni a filmet.Google...
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve De sztem ez a játék nem a googleről és imdbről szólna. Úgy sztem értelmesebb lenne a játék.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Én egyet tippelnék, de abban nem ilyen furgon van, hanem egy sárga VW. És mindenképpen már látni akarom! A címe: Little Miss Sunshine
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Most az egyszer kivételt tettem, mivel azthittem hogy elsőre ki fogjátok találni.De mint már mondtam, amit elösszőr betettem segítség hogy hova tart az autó, ki lehet belőle találni a filmet.Google... Én azt hiszem nem csak én kedvemet vetted el a játéktól
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Sztem megvan. Melyik az a film, amely az SW rajongókról szól, és haldoklik közülük valamelyik, és valamelyik SW film premierjére akarnak elérni? Sztem az lesz a megfejtés. Csak most nincs kedvem a címét megkeresni.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Google... Már megbocsáss de én vagy ezerféleképpen beírtam azt a várost és mindenfélét a Google-ba de nem adta ki.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Én azt hiszem nem csak én kedvemet vetted el a játéktól Ugyan miért?Azért mert egy trailer-ből tettem be képet?Már vagy 5x leírtam hogy nem mutatták be a filmet, de mivel olyan ismert film ez a sw rajongóknak, gondoltam tudni fogjátok. Coce: Csak pontos címet fogadok el, ezt már az elején megbeszéltük.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve A kedvünk szerintem nem megy el a játéktól csak a türelmünk csappant meg.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Már megbocsáss de én vagy ezerféleképpen beírtam azt a várost és mindenfélét a Google-ba de nem adta ki. Egyébként tényleg nem a google-ről szól a játék, de ha senki se tudja kép alapján... Beírtam hogy Nicasio a keresőbe, első oldalon kijött(magyar lapokon).
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Beírtam hogy Nicasio a keresőbe, első oldalon kijött(magyar lapokon). Akkor azóta lehet hogy variáltak az adatbázison mert most nem ad ki semmilyen filmet. De lehet hogy csak én nem látom a többi Nicis között.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Már nem tud izgatni, hogy pontos cím fogadható el. Majd jön valaki, aki emlékszik a címére a filmnek, és legalább kikerülünk ebből a vergődésből. Fanboys talán? Passz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.