Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Ittvagyok, bocsi.Na szóval nem talált. Nagyon jófej emberekről szól a film.Mint már mondottam, érdemes a jövőben gondolkodni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. (szerkesztve) Bill és Ted Szerkesztve: 2006. November 30. - Dzséjt Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Bill és Ted Nem. Még egy kép: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. érdemes a jövőben gondolkodni. Mert sci-fi ez vagy miért? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Mert sci-fi ez vagy miért? Nem...A bemutatás ügyében. Kéz őrület icon6.gif Nem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Ha adják ezt a tevében csak azért se nézem meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Ha adják ezt a tevében csak azért se nézem meg. Mozi-bemutatás. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Moziban se. Úgy értem hogy még a bemutatástól is távol áll. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Jövőre adják ezt? Houston baj van! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Akkor nagy valószínűséggel láttuk már. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Mert letöltötted, vagy van időgéped? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Á, pont a Szig.piszkos ügyekről maradtam le Én nagyon sajnálom. Ha megelőzted volna Obit ezen se kéne rágódni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. A trailer-t láttátok már, erről biztosíthatlak titeket.De nézzétek vissza az előző oldalra, ahol betettem az első segítséget, hogy hova tart az autó.Megsúgom, hogy egy farmra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Láttam mostanában egy trailert, egy csomó kocsit szállított. Ennek a trailerjét viszont biztos nem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Láttam mostanában egy trailert, egy csomó kocsit szállított. Ennek a trailerjét viszont biztos nem. Annyit is még elárulok, hogy a film nem jelen időben játszódik. Ha nem láttad, akkor sokról maradtál le. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Olyan filmet feladni amit még moziban se adtak. Ez már szadizmus. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Jó lenne olyan filmekkel játszani, amit be is mutattak. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Jó lenne olyan filmekkel játszani, amit be is mutattak. Most az egyszer kivételt tettem, mivel azthittem hogy elsőre ki fogjátok találni.De mint már mondtam, amit elösszőr betettem segítség hogy hova tart az autó, ki lehet belőle találni a filmet.Google... Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. De sztem ez a játék nem a googleről és imdbről szólna. Úgy sztem értelmesebb lenne a játék. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Én egyet tippelnék, de abban nem ilyen furgon van, hanem egy sárga VW. És mindenképpen már látni akarom! A címe: Little Miss Sunshine Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Most az egyszer kivételt tettem, mivel azthittem hogy elsőre ki fogjátok találni.De mint már mondtam, amit elösszőr betettem segítség hogy hova tart az autó, ki lehet belőle találni a filmet.Google... Én azt hiszem nem csak én kedvemet vetted el a játéktól Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Sztem megvan. Melyik az a film, amely az SW rajongókról szól, és haldoklik közülük valamelyik, és valamelyik SW film premierjére akarnak elérni? Sztem az lesz a megfejtés. Csak most nincs kedvem a címét megkeresni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Google... Már megbocsáss de én vagy ezerféleképpen beírtam azt a várost és mindenfélét a Google-ba de nem adta ki. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Én azt hiszem nem csak én kedvemet vetted el a játéktól Ugyan miért?Azért mert egy trailer-ből tettem be képet?Már vagy 5x leírtam hogy nem mutatták be a filmet, de mivel olyan ismert film ez a sw rajongóknak, gondoltam tudni fogjátok. Coce: Csak pontos címet fogadok el, ezt már az elején megbeszéltük. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. A kedvünk szerintem nem megy el a játéktól csak a türelmünk csappant meg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Már megbocsáss de én vagy ezerféleképpen beírtam azt a várost és mindenfélét a Google-ba de nem adta ki. Egyébként tényleg nem a google-ről szól a játék, de ha senki se tudja kép alapján... Beírtam hogy Nicasio a keresőbe, első oldalon kijött(magyar lapokon). Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Beírtam hogy Nicasio a keresőbe, első oldalon kijött(magyar lapokon). Akkor azóta lehet hogy variáltak az adatbázison mert most nem ad ki semmilyen filmet. De lehet hogy csak én nem látom a többi Nicis között. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Már nem tud izgatni, hogy pontos cím fogadható el. Majd jön valaki, aki emlékszik a címére a filmnek, és legalább kikerülünk ebből a vergődésből. Fanboys talán? Passz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.