Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Úgy látom, senkit nem zavarok, ha berakok egy képet... feladat megtalálni, hogy mit változtattam meg rajta. (A film címe nem érdekel, azt én is tudom)
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Mit írtál a "Have a nice day" helyére? Nem tudom elolvasni.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Mit írtál a "Have a nice day" helyére? Akkor ez a Bon Jovi klipből lehet.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Benne lesz az AVP2-ben Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Vicc vót Szerkesztve: 2008. Június 28.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Benne lesz az AVP2-ben Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Vicc vót Jót röhögtem. Írtad volna azt hogy a 2179-es katasztrófea előtt 158-an éldegéltek ott vagy ilyesmit. Szerkesztve: 2008. Június 28.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Az nem hatott volna olyan úszerűnek No, ezt a képet fejtsétek meg, honnan van:
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve (ja közben én is rájöttem, hogy az olvashatatlan... javítva. Link ugyanaz)
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Pedig a legtöbb koncert végén lenyomták a közönség meg énekelte. Meg ez a nagy-britek himnusza is.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Úgy látom, senkit nem zavarok, ha berakok egy képet... feladat megtalálni, hogy mit változtattam meg rajta. (A film címe nem érdekel, azt én is tudom) "God save the Queen" Ezt festetted rá a képre. Dzséjt: ??? (talán Jurassic Park?)
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve "God save the Queen" Krande graffitizett. Az egész szöveget fel kellett volna festenie. Azért mégis maradok a Queen koncerteknél.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Az egész szöveget fel kellett volna festenie. Fölfestheted. Részemről örülök, hogy már második nekifutásra sikerült olvashatóan fölraknom.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Benne lesz az AVP2-ben Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Vicc vót Vennél rá mérget? Szerkesztve: 2008. Június 28.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Dzséjt:??? (talán Jurassic Park?) Nem. Kis segítség: egy B (C... D...) kategóriás, régi horrofilmtrilógia középső része.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 24.18 éve Nem igazán horror, és nem igazán trilógia, de: Predator 2?
Hozzászólás ideje: 2007. Február 25.18 éve Nekem a kép láttán a Predator 3 ugrott be, de később ahogy láttam Dzséjt leírását, az nem illik rá. Meg a 2. része az még sztem nem annyira C D kategóriás.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 25.18 éve Predator 3 nincs is, a DNA-t csak a magyar forgalamazó keresztelték el annak (ez olyan, mint a Deep In Packt 2, és sorstársai), hogy valaki legalább megvegye/megnézze. Amúgy köze nincs a Predator 1-2-höz. És a kép sem Predator filmből van.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 25.18 éve Olyan mintha valami rémpofa lenne és beugrott pár három részes szutyok amiben hasonló lehet. első tipp: A lény 2
Hozzászólás ideje: 2007. Február 25.18 éve Predator 3 nincs is, a DNA-t csak a magyar forgalamazó keresztelték el annak (ez olyan, mint a Deep In Packt 2, és sorstársai), hogy valaki legalább megvegye/megnézze. Amúgy köze nincs a Predator 1-2-höz. És a kép sem Predator filmből van. Azt tudtam, hogy nem a trilógiává bővíti az a rész a Predator szériát, de C D kategóriájú filmek közé azt hittem befér ezzel a hatásvadász címmel. Igazad van, a Ragadozó 3 címre emlékeztem akkor. Emlékszem sokat röhögtünk haverokkal anno, mikor a TV2 adta talán.
Hozzászólás ideje: 2007. Február 25.18 éve Olyan mintha valami rémpofa lenne és beugrott pár három részes szutyok amiben hasonló lehet.első tipp: A lény 2 Nyem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.