Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve A szabályban van olyan hogy rakhat be helyetted más képet, csak meg kell tudnunk hogy helyes-e a tipp. Bomarr meg távol van.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve A piros csíkos pólós manus Kirk Douglas és a film 1954-ben készült.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Mondjuk a segitség után nem volt nehéz dolgom.... az imdb jóbarát
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Mondjuk a segitség után nem volt nehéz dolgom.... az imdb jóbarát Akárcsak a Google.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Én is rég láttam. Valamiféle ír ünnepség volt, ami miatt felvonulást is tartottak... A felvonulásra emlékszem, a sok ződ manuszra is, azok között tűnik el. De nekem spec még víz sem rémlik a környéken. No mindjárt előkeresem a kazit, mert hihetetlen, hogy egyik kedvencem képkockájára nem emlékszem
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Köszi, Rog a folytatást De jó, hogy eltaláltam Tudjátok mit? Azért keresek néhány képet, hátha még egyszer előfordul ilyen eset (vagyis majd próbálkozom).
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Köszi, Rog a folytatást De jó, hogy eltaláltam Tudjátok mit? Azért keresek néhány képet, hátha még egyszer előfordul ilyen eset (vagyis majd próbálkozom). Szívesen. Várjuk a feladványaidat.
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Feldobhatok egy rejtvényt, vagy ragaszkodtok a szabályokhoz? (Ha az segít, az Aljas Utcákat pont tudtam volna )
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve yodamester: csak kikell találd amit beszurok és már nyomhatod is (najó ha nagyon szeretznéd jöhet játékon kivül is )
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve yodamester: csak kikell találd amit beszurok és már nyomhatod is (najó ha nagyon szeretznéd jöhet játékon kivül is ) Megpróbálom
Hozzászólás ideje: 2006. November 29.18 éve Indiana Jones Bár a kép tényleg nagyon indiana jones-os, de nem az
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.