Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Egy újabb: "Amikor Benedek pápa megkérte Giottót hogy adja bizonyítékát művészetének, ő rajzolt egy tökéletes kört. Szabadkézzel." Sci-firől van szó és egy felvillanyozódott Jedi is játszik benne.
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Egy újabb:"Amikor Benedek pápa megkérte Giottót hogy adja bizonyítékát művészetének, ő rajzolt egy tökéletes kört. Szabadkézzel." Sci-firől van szó és egy felvillanyozódott Jedi is játszik benne. Gömb?
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Ott a pont. "- Tíz éves korom óta foglalkozom ragadozókkal. Oroszlánokkal, sakálokkal, hiénákkal, veled."
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve "- Tíz éves korom óta foglalkozom ragadozókkal. Oroszlánokkal, sakálokkal, hiénákkal, veled." Az elveszett világ
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Az elveszett világ Melyik? Kettő film van ezen a címen, csak az egyiknek van egy kis kiegészítése Amúgy sejtem, hogy a helyesre gondolsz, tehát bingo.
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Melyik? Kettő film van ezen a címen, csak az egyiknek van egy kis kiegészítése Amúgy sejtem, hogy a helyesre gondolsz, tehát bingo. Az A Jurasick park 2. elveszett viklég. a A goldblum mondja a Moornak. Asszem
Hozzászólás ideje: 2007. November 7.17 éve Az A Jurasick park 2. elveszett viklég. a A goldblum mondja a Moornak. Asszem Moor mondja Goldblumnak
Hozzászólás ideje: 2007. November 8.17 éve Melyik? Ne kötegedj Akkor írhatom a következő feladványt, vagy nem fogadod el a választ?
Hozzászólás ideje: 2007. November 8.17 éve "-Biztos hogy nem az embereid csinálták? -Nem-nem-nem-nem, a fotók még azelőtt készültek."
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve "-Te jó isten. -Őszintén..Láttál már ilyet életedben? -Nem"
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Ezt vagy nem láttam még vagy ha láttam nem tetszett és azért nem ugrik be. Szerkesztve: 2007. November 12.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Akkor itt egy olyan amiről tuti beugrik: "Ha megölöd, ő fog győzni"
Hozzászólás ideje: 2007. November 12.17 éve Azt csak kétszer láttam és a második asszem 2000-ben volt. Nem csodálom hogy nem ugrott be.
Hozzászólás ideje: 2007. November 13.17 éve Köszi - Hány éves vagy? - Nyolc. - Akarsz kilenc lenni? - Igen. - Akkor holnap meg fogod nézni a Pinocchiót.
Hozzászólás ideje: 2007. November 16.17 éve - Azt mondtad é? - Nem, bé. - Azt mondtad maradjak itt. - Most azt, hogy szedd a lábad.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.