Wilde Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Hozzászólás ideje: 2021. December 4. 2021. 11. 22. - 19:21, Bence1997 írta: A díjátadót pedig jövő szombatra tervezném, ha számotokra megfelel. Akkor ez elvileg ma lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. December 4. Nem ma lesz, tolódott a dátum. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 16. @Bence1997 ezzel mi lesz? Elvileg már anno meglett az eredmény. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Hozzászólás ideje: 2022. December 19. 2022. 12. 16. - 23:40, Ody Mandrell írta: ezzel mi lesz? Elvileg már anno meglett az eredmény. Szerintem az év végéig megosztom az eredményeket, hacsak nincs igény arra, hogy egy rendes "műsor" keretében hirdessük ki a győzteseket. Ha jól látom, ezen kívül még legalább két sorozatnál is hátravan egy-egy szavazás. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 19. Nekem a műsor is jó ha van kedved! Ha nincs, beérem az eredményekkel. A Bobás szavazást van hátra asszem, ott még mindig arra várok, hogy valaki megcsinálja a szavazólapot. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A Bobás szavazást van hátra asszem, ott még mindig arra várok, hogy valaki megcsinálja a szavazólapot. Lehet nekiállok akkor. (Amúgy ahogy látom még az Obi-wan szavazás sincsen sehol ) 20 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem a műsor is jó ha van kedved! Ha nincs, beérem az eredményekkel. Megvárom, hogy a többiek mit szeretnének. Ha jövő hétig nem lesz semmi javaslat a műsorra, akkor szilveszterre kiadom az anyagot. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 46 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy ahogy látom még az Obi-wan szavazás sincsen sehol Annak még topik se készült, nem véletlen. Nem terveztem szavazást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. @Bence1997 szerintem kirakhatod a végeredményt nyugodtan. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. (szerkesztve) Az utolsó évad teljes végeredménye a lenti word dokumentumban található, minden jelölt fel van sorakozva szavazattal, százalékkal egyaránt. Summázva pedig a következőképpen alakult a dolog: Összes szavazat: 16 Legjobb epizód: Victory and Death (7×12) - 9 szavazat Legjobb zene: Victory and Death (7×12) - 12 szavazat Legjobb főszereplő: Ashoka Tano - 13 szavazat Legjobb mellékszereplő: Cody parancsnok - 4 szavazat Legjobb idegen karakter: Ahsoka Tano - 8 szavazat Legjobb negatív karakter: Darth Maul - 16 szavazat Legjobb klónkatona: Rex - 16 szavazat Legjobb bolygó: Mandalore - 5 szavazat Legjobb szörny: Keeradak - 7 szavazat Legjobb űrjármű: Venator csillagromboló - 5 szavazat Legjobb felszíni jármű: Laat/i - 6 szavazat Legjobb droid: R7-A7 - 6 szavazat Legjobb szinkronhang: Dee Bradley Baker - 7 szavazat Legjobb harcjelenet: Ahsoka vs. Darth Maul, illetve a Köztársaság és Mandalori katonák vs. Maul serege - 11 szavazat The Clone Wars 7_evad_szavazas_vegeredmeny.docx Szerkesztve: 2023. Január 13. - Dzséjt 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Cody parancsnok vigasztalódhat egy díjjal. A Venator pedig rommá nyerte magát a TCW érában. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. Hozzászólás ideje: 2023. Január 12. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Cody parancsnok vigasztalódhat egy díjjal. A Venator pedig rommá nyerte magát a TCW érában. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.