Bomarr Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 (edited ) And the Oscar goes to... John Knoll! Bármennyire is szeretjük megkérdőjelezni az Oscar jelentőségét, azért mindig érdeklődve figyeljük a díjazásokat. Szakmai értéke aligha van? díj nélküli klasszikusokkal és Oscar tulajdonos balfékekkel tele a padlás, de mégis ezaz a díj, amire mindenki felkapja a fejét. Épp ezért nagy öröm, ha valamely kedvencünk is a díjazottak közé kerül. Már pedig a ma hajnalban sorra került 79. Oscar díjátadón a számtalan megkérdőjelezhető döntés mellett, a prequeleket is jegyző John Knoll és csapata is megkaparinthatta a híres aranyszobrocskát, a legjobb speciális effektekért. Ez egyben remek zárása is volt az utóbbi hónapok díjszezonjának, melyben a "Karib-tenger kalózai" szinte az összes fontos technikai díjat bezsebelték. Az egyébként igencsak langyos gála-est SW vonatkozásai azonban itt még nem értek véget. Ugyanis a legjobb rendezőnek járó szobrocskát Spielberg és Coppola mellett Lucas nyújthatta át Scorsese-nak. "Jobb adni, mint kapni" - jegyezte meg viccesen a Star Wars atyja az átadáskor. Edited February 27, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Grat. Knoll-nak és csapatának. Gondolom ha SW filmet csináltak volna megint, akkor most sem ő kapja, hanem valamelyik ellenlábasa. Jól írtad Bomarr: "szakmai értéke aligha van?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Gratulálok nekik. Megérdemlik (és már meg is érdemelték volna többszőr is). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Sok gratula a csapatnak Lucast meg jó volt odafent a színpadon látni Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Nagyon jól megfogalmazott hír. Sokunk Oscar véleményét tükrözi. Knollnak kb ez kellett volna legyen az 5-dik szobra. Lucas meg talán most került legközelebb Oscar rendezői szoborhoz. Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna. Keress egyet, és kirakjuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna. Mielött a hirt kiraktam, jó sokáig kerestem egy Knoll-os képet, de nem leltem egyre sem, ugyhogy inkább a szobrot tettem ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Hát valóban sok keresés után találtam csak Knollost, nagyon kevés helyet kapnak a sok felsztárolt majom között. Előbb találtam képet Bayoncé lábujjáról, mint róluk, és ezt most komolyan mondom. Lucasékból volt pár! Szívderítő így együtt látni ennyi zsenit: Aztán keresgélés közben ebbe botlottam Hát használta az erőt a nagyúr, ha már nem lehet az övé! Ez volt az első kép amit találtam róluk, ez volt a legnagyobb Aztán jöttek a normálisak: Mindezt kb 800 képből. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted February 27, 2007 Author Share Posted February 27, 2007 (edited ) Köszi a Knollos képet... mindjárt ki is cserélem Edited February 27, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Úristen...Robert Downey Jr.-nek milyen feje van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 "Jobb adni, mint kapni" - jegyezte meg viccesen a Star Wars atyja az átadáskor. Na ezen derültem először. Aztán meg ezen: Hát használta az erőt a nagyúr, ha már nem lehet az övé! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts