Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. (szerkesztve) And the Oscar goes to... John Knoll! Bármennyire is szeretjük megkérdőjelezni az Oscar jelentőségét, azért mindig érdeklődve figyeljük a díjazásokat. Szakmai értéke aligha van? díj nélküli klasszikusokkal és Oscar tulajdonos balfékekkel tele a padlás, de mégis ezaz a díj, amire mindenki felkapja a fejét. Épp ezért nagy öröm, ha valamely kedvencünk is a díjazottak közé kerül. Már pedig a ma hajnalban sorra került 79. Oscar díjátadón a számtalan megkérdőjelezhető döntés mellett, a prequeleket is jegyző John Knoll és csapata is megkaparinthatta a híres aranyszobrocskát, a legjobb speciális effektekért. Ez egyben remek zárása is volt az utóbbi hónapok díjszezonjának, melyben a "Karib-tenger kalózai" szinte az összes fontos technikai díjat bezsebelték. Az egyébként igencsak langyos gála-est SW vonatkozásai azonban itt még nem értek véget. Ugyanis a legjobb rendezőnek járó szobrocskát Spielberg és Coppola mellett Lucas nyújthatta át Scorsese-nak. "Jobb adni, mint kapni" - jegyezte meg viccesen a Star Wars atyja az átadáskor. Szerkesztve: 2007. Február 27. - Bomarr
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Grat. Knoll-nak és csapatának. Gondolom ha SW filmet csináltak volna megint, akkor most sem ő kapja, hanem valamelyik ellenlábasa. Jól írtad Bomarr: "szakmai értéke aligha van?"
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Gratulálok nekik. Megérdemlik (és már meg is érdemelték volna többszőr is).
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Sok gratula a csapatnak Lucast meg jó volt odafent a színpadon látni
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Hozzászólás ideje: 2007. Február 26. Nagyon jól megfogalmazott hír. Sokunk Oscar véleményét tükrözi. Knollnak kb ez kellett volna legyen az 5-dik szobra. Lucas meg talán most került legközelebb Oscar rendezői szoborhoz. Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna. Keress egyet, és kirakjuk.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hírbe esetleg egy Knollos, vagy Lucasos csoportkép jobban passzolna. Mielött a hirt kiraktam, jó sokáig kerestem egy Knoll-os képet, de nem leltem egyre sem, ugyhogy inkább a szobrot tettem ki
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hát valóban sok keresés után találtam csak Knollost, nagyon kevés helyet kapnak a sok felsztárolt majom között. Előbb találtam képet Bayoncé lábujjáról, mint róluk, és ezt most komolyan mondom. Lucasékból volt pár! Szívderítő így együtt látni ennyi zsenit: Aztán keresgélés közben ebbe botlottam Hát használta az erőt a nagyúr, ha már nem lehet az övé! Ez volt az első kép amit találtam róluk, ez volt a legnagyobb Aztán jöttek a normálisak: Mindezt kb 800 képből.
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. (szerkesztve) Köszi a Knollos képet... mindjárt ki is cserélem Szerkesztve: 2007. Február 27. - Bomarr
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Hozzászólás ideje: 2007. Február 27. Úristen...Robert Downey Jr.-nek milyen feje van.
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. Hozzászólás ideje: 2007. Február 28. "Jobb adni, mint kapni" - jegyezte meg viccesen a Star Wars atyja az átadáskor. Na ezen derültem először. Aztán meg ezen: Hát használta az erőt a nagyúr, ha már nem lehet az övé!
Ajánlott hozzászólás