Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. 8 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Pont ezért érdekes ez a mid-season cim, mert még van egy pár jelent, amit nem láttunk, az eddigi részek során. Ebből lehetséges következtetés, hogy a holnapi rész után érünk el a feléhez. Lehet hogy kapunk egy nagyobb csattanó jelenetet, vagy a történet szempontjából elérünk egy olyan pontra, ahol névileg, itt lesz az első évad fele. Az előző résszel értünk az évad feléhez. 16 részes az első évad. Amúgy én simán eltudom képzelni, hogy húznak egy Mandisat és nem lesz előzetes. Ott is volt 1 előzetes, amely az évad első felét tartalmazta, egy jelenet se volt az Ahsokás vagy éppen a Mayfeldes epizódból. Hasonló lehet itt is, pláne, hogy egyes cameókra még számítani kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 24. (szerkesztve) 25 perccel korábban, Bence1997 írta: Az előző résszel értünk az évad feléhez. 16 részes az első évad. Amúgy én simán eltudom képzelni, hogy húznak egy Mandisat és nem lesz előzetes. Ott is volt 1 előzetes, amely az évad első felét tartalmazta, egy jelenet se volt az Ahsokás vagy éppen a Mayfeldes epizódból. Hasonló lehet itt is, pláne, hogy egyes cameókra még számítani kell. Nem epizód szerinti fél évadra gondoltam, hanem egy bizonyos momentum fog történni, és ez lesz a történet szempontjából lezárása az első felének. Szerkesztve: 2021. Június 24. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.