Bence1997 Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Azonnal várós!!! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Hogy Robint, a Bátort idézzem: "megint beszartam". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Azt a szentségit. Jól láttam hogy rohamosztagos kiképzés is benne lesz? Palpatine: Újraszervezzük a Köztársaságot. Birodalommá. Hatalmas. Kiváncsi leszek a klónok hogy fogják megélni hogy kiképzik a sorozott rohamosztagosokat aztán mehetnek amerre látnak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Ez olyan mintha egy új TCW évad lenne, ugyanaz a stílus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Zygeriaiak, Fennec, TCW stílus, Tarkin, Bacca a Jedi Fallen Orderből!, az akciók... wháóóóóó! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Ki szúrta ki Fennec Shandet? (0:41-nél) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 3 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Ki szúrta ki Fennec Shandet? (0:41-nél) Elsőre el se hittem hogy ő az! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 49 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Ki szúrta ki Fennec Shandet? (0:41-nél) Nem lenne ő itt kicsit fiatal? Ez a sorozat kb 30 évvel a Mandi előtt játszódik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 3 perccel korábban, Whill írta: Nem lenne ő itt kicsit fiatal? Ez a sorozat kb 30 évvel a Mandi előtt játszódik. Fennec szerintem 50 körül lehet a Mandiban. Itt simán láthatunk egy fiatal lányt, olyan 18-20 évest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Még a páncélzata is stimmel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 11, 2020 Author Share Posted December 11, 2020 Trailerelemzés: Elsőként is: a sorozat látványa elsőosztályú! Szinte TCW-szintű látványvilág, lehet van egy kis apróság, amelyben különbözik, de szinte ugyanazt kapjuk, mint az év első felében. De ez nekünk csak jó. - Első helyszínként megjelenik a Kamino és igen, VÉGRE!!! 8 év után végre újra láthatjuk a klónozók bolygóját. És hogy néz már ki! Újra látjuk a kiképzőtermet, ahol korábban a Dominó-osztag tagjai vitték végig a Citadel tesztet. Itt most a Bad Batch tagjai Dark Trooperek ellen harcolnak. 0:14 -nél bár hamar elmegy a videó, de látni, hogy ott, ahol régen Shaak Ti és a két fejvadász állt, most mások állnak, szerintem az egyikük maga Tarkin. - Akit mindenképpen látunk az előzetes vége felé. Ahogy elhalad Hunter mellett, hátul látni a fehéres folyosót. Szóval bizony, az admirális(!) a Kaminon tevékenykedik. - Crosshair talán még a Kaminon lévő klónokkal is összeverekszik. - Rengeteg új bolygó, vagy legalábbis mindenképp. 0:10-nél egy érdekes, barnás-sárga bolygót láthatunk - a bolygó mögött ha jól látom holdak láthatóak. 0:11-nél egy szállító iramodik egy bolygó felé, amely kísértetiesen emlékeztet engemet valamelyik bolygóra. És most nem a Coruscantra gondolok. - 0:12 -nél láthatunk egy egészen szép várost. Továbbá lesz egy dzsungeles és egy havas bolygónk is. - Tehát ha jól értem a sztorit: a Bad Batch a történet elején - amikor Palpi kijelenti, hogy megalakult az Első Galaktikus Birodalom - a Birodalom mellett szolgál, a Kaminora is ellátogatnak, majd valami miatt dezertálnak. A Birodalom pedig rájuk küldi azt az elit alakulatot, akiket az előzetesben láthattunk. - A Zygerriai történet folytatódik. Ennek örülök. Szerintem remekül belefognak illeni a történetbe. Gondolom egy felbérelt küldetés miatt akadnak ki a Zygerián. Még a 4. évadból látott szárnyas is megjelenik. - 0:29 -nél annak a klónnak a szemrésze zöldes, nem fekete. Az elit klónok közé tartozik? - 0:37-nél Echo kap egy új szerkót. Érdekesen néz ki. - Bracca is megjelenik? Legalábbis az a Venatoros temető eléggé emlékeztet rá. - 0:40 -nél az elit klónok. A vezetőjük kicsoda? Cody? - Bizony, az Fennec lesz. Megismerjük az előéletét. - 1:08 -nál Pantoraiak is feltűnnek, legalábbis a kék szín erre enged következtetni Érdekes lesz a sorozat, remélem hamarosan bejelentik, hogy mikor fog jönni. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 De jó lesz végre látni a Birodalom kialakulásának legelső mozzanatait az egyszerű klónkatona szemével nézve, amikor még semmi sem egyértelmű, a Klónháború utózöngéi pedig belecsúsznak az új érába. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Egészen fantasztikus kis kedvcsináló előzetes. Noha semmi kétségem afelől, hogy a TCW-s minőséget látjuk majd továbbra is, minden tekintetben, egyelőre az a sorozat hoz lázba legkevésbé. A Bad Batch csapat tagjainál nekem kb. az összes nevesített és egyedibb klón szimpibb volt, ők már nekem vhogy olyan "túlontúl különlegesek", de hátha majd megszeretem őket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 2 órával ezelőtt, Whill írta: Nem lenne ő itt kicsit fiatal? Ez a sorozat kb 30 évvel a Mandi előtt játszódik. Keress rá, hány éves Ming Na-Wen. Érdemes, én is megdöbbentem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 57 éves hát, a keletiek nem öregszenek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Ez az előzetes valami istentelenül, kib*szott jól néz ki! Talán még ütősebb, mint a TCW látványvilága! Jöhet! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 (edited ) Szívemből szóltok, hogy a Bad Batch csapat nem volt egy nagy eresztés a TCWben. Echo persze érdekel továbbra is, ahogy az éra is, meg maga a világ, ami pazar, örülök, hogy az a színvonal, amit elértek a TCW hetedik évadára, "az nem vész kárba", és használják a továbbiakban az animációkat is. Ezt az időszakot szívesebben fedezném fel Rex-szel, de sebaj! Fennec Shand elég vicces azért, kicsit az az érzésem vele, mint Forest Whitaker Saw Gerrerájával, akit szintén nem tudom, milyen közvéleménykutatás után mérték fel, hogy fan favourite, és valamiért egy időben minden produktumba benyomták, mint valami csodálatos ajándékot. Azért nem volt Fennec s01e05ös szereplése egy korszakos teljesítmény. De legalább az új évadban őt is egy fokkal jobban szívlelem, ahogy Gerrerával is megbarátkoztam, de azért fan favourite-nek nem mondanám. Tarkint már annál inkább, akit látni mindig örömteli!!! Iszonyatosan sokat néztem meg ezt a trailert, annyira elképesztően hangulatos, hogy az valami döbbenet, és most tényleg tisztán a látvány fog meg. (meg a zene is addiktívvá tesz) Edited December 11, 2020 by IndianaAndrisSolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 Látványra egy az egyben a legutolsó TCW évadot idézi. Ami fantasztikus (a Rebels azért spórolósabb volt). Nem is a Bad Batch osztag miatt várom ezt a sorit (ők nekem se voltak túl nagy szám), hanem a Köztársaság átalakulását körüllengő atmoszféra miatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Na egy előzetes jövőhéten? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 Benne vagyok! Annál is inkább, mert lassan már csak egy hónap lesz vissza a premierig. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 28, 2021 Author Share Posted March 28, 2021 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: Na egy előzetes jövőhéten? Szerintem vagy megkapjuk szerdáig vagy várnak húsvét utánig és aztán robbantanak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Szerintem akkor kapjuk meg mikor feltöltik a zinternetre 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 1 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Szerintem akkor kapjuk meg mikor feltöltik a zinternetre De kis vickes valaki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 29, 2021 Author Share Posted March 29, 2021 6 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Szerintem akkor kapjuk meg mikor feltöltik a zinternetre 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Thing: exists Dave Filoni: interesting. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Aztaleborultszivarvégitneki!!! Spoiler Saw, Rex, ki az a gyerek? WÁÓÓÓÓ!! 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Igaz franciául van és egy szót nem értek belőle, de van Bad Batch trailer! https://thedirect.com/article/star-wars-the-bad-batch-leaked-trailer-clone-wars 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Az igen @Iqvi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Az igen @Iqvi A nyelv az lényegtelen, a szándék a fontos.Várós mindenképpen a sorozat. Az a gyerek meg fura. Miért van a Kamino-n és honnan tud a Bad Batch-ről? És miérz védik? Csak nem egy új DNS mintaegyed mint Jango volt? Rex és Saw feltünése meg még inkább várttá teszi számomra a sorozatot. Így már esélyes, hogy Gregort és Wolffe-ot is látni fogjuk, és megtudjuk, hogy hogyan kerültek a Rebels-es bolygóra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted March 30, 2021 Author Share Posted March 30, 2021 Itt van a hivatalos előzetes! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts