Ugrás a kommentre

Trailer


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

Azt a szentségit. Jól láttam hogy rohamosztagos kiképzés is benne lesz? Palpatine: Újraszervezzük a Köztársaságot. Birodalommá. Hatalmas. Kiváncsi leszek a klónok hogy fogják megélni hogy kiképzik a sorozott rohamosztagosokat aztán mehetnek amerre látnak.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Whill írta:

Nem lenne ő itt kicsit fiatal? Ez a sorozat kb 30 évvel a Mandi előtt játszódik.

Fennec szerintem 50 körül lehet a Mandiban. :) Itt simán láthatunk egy fiatal lányt, olyan 18-20 évest.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Trailerelemzés:

 

Elsőként is: a sorozat látványa elsőosztályú! :o Szinte TCW-szintű látványvilág, lehet van egy kis apróság, amelyben különbözik, de szinte ugyanazt kapjuk, mint az év első felében. De ez nekünk csak jó. :D

 

- Első helyszínként megjelenik a Kamino és igen, VÉGRE!!! 8 év után végre újra láthatjuk a klónozók bolygóját. És hogy néz már ki! Újra látjuk a kiképzőtermet, ahol korábban a Dominó-osztag tagjai vitték végig a Citadel tesztet. Itt most a Bad Batch tagjai Dark Trooperek ellen harcolnak. 0:14 -nél bár hamar elmegy a videó, de látni, hogy ott, ahol régen Shaak Ti és a két fejvadász állt, most mások állnak, szerintem az egyikük maga Tarkin.

- Akit mindenképpen látunk az előzetes vége felé. Ahogy elhalad Hunter mellett, hátul látni a fehéres folyosót. Szóval bizony, az admirális(!) a Kaminon tevékenykedik.

- Crosshair talán még a Kaminon lévő klónokkal is összeverekszik. :D

- Rengeteg új bolygó, vagy legalábbis mindenképp. 0:10-nél egy érdekes, barnás-sárga bolygót láthatunk - a bolygó mögött ha jól látom holdak láthatóak. 0:11-nél egy szállító iramodik egy bolygó felé, amely kísértetiesen emlékeztet engemet valamelyik bolygóra. És most nem a Coruscantra gondolok. :hmm:

- 0:12 -nél láthatunk egy egészen szép várost. Továbbá lesz egy dzsungeles és egy havas bolygónk is. :)

- Tehát ha jól értem a sztorit: a Bad Batch a történet elején - amikor Palpi kijelenti, hogy megalakult az Első Galaktikus Birodalom - a Birodalom mellett szolgál, a Kaminora is ellátogatnak, majd valami miatt dezertálnak. A Birodalom pedig rájuk küldi azt az elit alakulatot, akiket az előzetesben láthattunk.

- A Zygerriai történet folytatódik. Ennek örülök. Szerintem remekül belefognak illeni a történetbe. Gondolom egy felbérelt küldetés miatt akadnak ki a Zygerián. Még a 4. évadból látott szárnyas is megjelenik. :)

- 0:29 -nél annak a klónnak a szemrésze zöldes, nem fekete. Az elit klónok közé tartozik?

- 0:37-nél Echo kap egy új szerkót. Érdekesen néz ki.

- Bracca is megjelenik? Legalábbis az a Venatoros temető eléggé emlékeztet rá.

- 0:40 -nél az elit klónok. A vezetőjük kicsoda? Cody? :D

- Bizony, az Fennec lesz. Megismerjük az előéletét.

- 1:08 -nál Pantoraiak is feltűnnek, legalábbis a kék szín erre enged következtetni

 

Érdekes lesz a sorozat, remélem hamarosan bejelentik, hogy mikor fog jönni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

De jó lesz végre látni a Birodalom kialakulásának legelső mozzanatait az egyszerű klónkatona szemével nézve, amikor még semmi sem egyértelmű, a Klónháború utózöngéi pedig belecsúsznak az új érába.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egészen fantasztikus kis kedvcsináló előzetes. Noha semmi kétségem afelől, hogy a TCW-s minőséget látjuk majd továbbra is, minden tekintetben, egyelőre az a sorozat hoz lázba legkevésbé. A Bad Batch csapat tagjainál nekem kb. az összes nevesített és egyedibb klón szimpibb volt, ők már nekem vhogy olyan "túlontúl különlegesek", de hátha majd megszeretem őket. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szívemből szóltok, hogy a Bad Batch csapat nem volt egy nagy eresztés a TCWben. Echo persze érdekel továbbra is, ahogy az éra is, meg maga a világ, ami pazar, örülök, hogy az a színvonal, amit elértek a TCW hetedik évadára, "az nem vész kárba", és használják a továbbiakban az animációkat is. Ezt az időszakot szívesebben fedezném fel Rex-szel, de sebaj! 

Fennec Shand elég vicces azért, kicsit az az érzésem vele, mint Forest Whitaker Saw Gerrerájával, akit szintén nem tudom, milyen közvéleménykutatás után mérték fel, hogy fan favourite, és valamiért egy időben minden produktumba benyomták, mint valami csodálatos ajándékot. Azért nem volt Fennec s01e05ös szereplése egy korszakos teljesítmény. :D De legalább az új évadban őt is egy fokkal jobban szívlelem, ahogy Gerrerával is megbarátkoztam, de azért fan favourite-nek nem mondanám. Tarkint már annál inkább, akit látni mindig örömteli!!!

 

Iszonyatosan sokat néztem meg ezt a trailert, annyira elképesztően hangulatos, hogy az valami döbbenet, és most tényleg tisztán a látvány fog meg. (meg a zene is addiktívvá tesz)

Szerkesztve: - IndianaAndrisSolo
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Látványra egy az egyben a legutolsó TCW évadot idézi. Ami fantasztikus (a Rebels azért spórolósabb volt). Nem is a Bad Batch osztag miatt várom ezt a sorit (ők nekem se voltak túl nagy szám), hanem a Köztársaság átalakulását körüllengő atmoszféra miatt. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 3 hónappal később...
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Az igen @Iqvi :lol:

A nyelv az lényegtelen, a szándék a fontos.:PVárós mindenképpen a sorozat. Az a gyerek meg fura. Miért van a Kamino-n és honnan tud a Bad Batch-ről? És miérz védik? Csak nem egy új DNS mintaegyed mint Jango volt? :hmm: Rex és Saw feltünése meg még inkább várttá teszi számomra a sorozatot. Így már esélyes, hogy Gregort és Wolffe-ot is látni fogjuk, és megtudjuk, hogy hogyan kerültek a Rebels-es bolygóra. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.